Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

463 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, marauder800, lagoudakis, Mimhsdr, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο  (Αναγνώστηκε 261371 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Sergios

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Άντρας
https://alldaynews.gr/evgalan-dyo-litra-mayroy-ygroy-toys-pneymones-32chronis-poy/

Έβγαλαν δύο λίτρα μαύρου υγρού από τους πνεύμονες 32χρονης που έκανε ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
"Σε σύντομο διάστημα, έφτασε να ξοδεύει 500 δολάρια την εβδομάδα για προϊόντα ατμίσματος."

Ρε τι μ@#&κίες διαβάζουμε! Άτμιζε αυτή ή ρούφαγε τα υγρά με κανα απορροφητήρα στη μύτη?

«Αγκομαχούσα να πάρω ανάσα και έβγαζα αφρούς από το στόμα, ενώ είχα μπουκωμένη μύτη. Έσταζα μαύρη βλέννα και είχα αδύναμο σφυγμό. Ο φίλος μου ρούφηξε τα πτύελα και κάλεσε ασθενοφόρο, όσο προσπαθούσε να κάνει ΚΑΡΠΑ χωρίς επιτυχία».

Δαιμονισμένη ήταν αυτή μάγκες μου, δεν είναι αστεία πράματα αυτά. Σατανιασμένοι άνθρωποι, ξου ξου, ουστ εξαποδώ!

Αποσυνδεδεμένος Antiprosopos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ροδος
  • Δεν εχω προκαταλήψεις: μισώ τους πάντες εξ’ ίσου.
Οσον αφορα παντως την "ποιοτητα" της ενημερωσης που προσφερει αυτο το alldaynews , προσεξτε το αμεσως επομενο αρθρο απο αυτο που παραθεσατε :

"Ο άντρας μου, ζητά κάθε μέρα να κάνουμε σεξ και του είπα ότι δεν είμαι κουνέλι. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;"

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ !

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
Ακριβώς αυτό. Και βέβαια η συγκεκριμένη "είδηση" είχε δημοσιευθεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες, προφανώς αντίστοιχης σοβαρότητας, πριν από μήνες. Αυτοί στο alldaynews την δημοσίευσαν σήμερα.....κάποια άλλη βλακεία δεν βρήκαν να δημοσιεύσουν. 

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: ΑΡΤΑ
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
"Σε σύντομο διάστημα, έφτασε να ξοδεύει 500 δολάρια την εβδομάδα για προϊόντα ατμίσματος."

Ρε τι μ@#&κίες διαβάζουμε! Άτμιζε αυτή ή ρούφαγε τα υγρά με κανα απορροφητήρα στη μύτη?

«Αγκομαχούσα να πάρω ανάσα και έβγαζα αφρούς από το στόμα, ενώ είχα μπουκωμένη μύτη. Έσταζα μαύρη βλέννα και είχα αδύναμο σφυγμό. Ο φίλος μου ρούφηξε τα πτύελα και κάλεσε ασθενοφόρο, όσο προσπαθούσε να κάνει ΚΑΡΠΑ χωρίς επιτυχία».

Δαιμονισμένη ήταν αυτή μάγκες μου, δεν είναι αστεία πράματα αυτά. Σατανιασμένοι άνθρωποι, ξου ξου, ουστ εξαποδώ!

Εμένα πάντως, πιο πολύ εντύπωση μου έκανε αυτό

όσο προσπαθούσε να κάνει ΚΑΡΠΑ χωρίς επιτυχία».

Φαντάζομαι, όλες αυτές τις δηλώσεις πρέπει να τις έκανε μέσω κάποιου μέντιουμ-διάμεσου.....................

Αποσυνδεδεμένος Chris66

• e-regular ατμιστής
  • ...out of the black and into the blue...

Αποσυνδεδεμένος kyrgiannis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πεύκη Αθήνα
Αντί να καταργήσει τα μιας χρήσης που είναι εύκολα προσβάσιμο στα παιδιά αυτός καταργεί το ατμισμα. Τι να πει κανείς. Η ανικανότητα τους δεν έχει πάτο. Τόσα καταστήματα τόσοι υπάλληλοι τόσες εταιρείες υγρών τόσος κόσμος ξαφνικά ξεκρεμαστος γιατί;

Αποσυνδεδεμένος Chris66

• e-regular ατμιστής
  • ...out of the black and into the blue...
Απο το παρα πανω αρθρο: Όπως φέρεται να είπε σε στενούς του συνεργάτες: «Αυτές οι γεύσεις κάνουν θελκτικά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα στα παιδιά και στους εφήβους και εμείς οφείλουμε να τους προστατέψουμε».

Για αυτο.Για την προστασια των παιδιων και των εφηβων (...).

Για να τα προστατεψουν απο το κανονικο τσιγαρο απλως απαγορευεται η πωληση του σε ανηλικους.Πολυ αποδοτικο μετρο!
Ψιλο ασχετο σχολιο αλλα μου ηρθε να το βαλω.

Αποσυνδεδεμένος elr4cs

• e-medium ατμιστής
  • **
εγώ πάλι διάβαζα για έναν νονό της νύχτας που είχε κρύψει κάτω απο τις καρέκλες του αυτοκινήτου του υγρά για ηλεκτρονικό τσιγάρο (μπλιάχ) που είχαν γεύσεις φρούτων (μπλιάχ-μπλιάχ). Ο αρχιαπατεώνας ήθελε και γεύση μπανάνα στο ηλεκτρονικό του τσιγάρο...γατάκι...σιγά που θα ξέφευγε απο τα ειδικά εξοπλισμένα drones του Ελληνικού FBI...AAAA και για να είμαστε και λογικοί, όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο (ξέρετε εσείς ποιο εμβόλιο, το καλό εννοώ), και ταυτόχρονα έχουν παντρευτεί με γάμο ομοφυλοφίλων αλλα ΚΑΙ έχουν υιοθετήσει παιδί απο βουλγάρα παρένθετη μητέρα, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ με ειδικό freedom pass ο΄τι γεύση γουστάρουν ακόμα και σκ@τ@ με επίγευση ρίγανη...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ - σκέφτεται πρίν απο εσάς για εσάς...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 33 3103 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 03:45
από treloneritis
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 392619 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 376591 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 261371 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 723434 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264759 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 685152 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 832 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1660 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22687 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2676 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 891181 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.