καλησπέρα σ'όλη τη παρέα!
καταρχάς ειμαι ατμιστής εδω και 10 μέρες περίπου και έχω ήδη διαβάσει πολλά στο φόρουμ που με βοηθήσαν (μέχρι να μπορέσω να κανω επιτυχή εγγραφή στο φόρουμ..με το γρασίδι... ).
είμαι κάτοχος ενος ego-w, το οποι προμηθεύτηκα στη τσεχία, γιατι εδω ζω τωρα και φυσικα πρωτα πρωτα πρέπει να πω, οτι ΑΛΛΕΣ οι τιμές εδω...πολύ καλύτερες...τελος πάντων...
είμαι πάρα πολυ ευχαριστημενος με το νεο ΗΤ , αν και δεν έχω άλλη εμπειρία με άλλο ΗΤ, όμως αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα...
1. και στα δύο ΗΤ, στη βάση του ατμοποιητή, υπάρχει ένα κυκλικό..σαν λαστιχένιο είναι, το οποίο έχει μία βασική τρυπά οπου περνάει ο ατμός και δυο μικρούλες τρυπούλες, στις οποίες φτάνει να τρυπήσουμε τη μια τρυπούλα, ωστε να περνάει απο εκει το δοχείο με το συρμα που περιέχει το liquid. φυσικα οταν προσπαθησα να τρυπήσω τη μια τρυπουλα και στα δυο ΗΤ, η κυκλικη αυτη λαστιχένια βάση, μπήκε πολύ μεσα στον ατμοποιητή, με αποτέλεσμα να μου κανει καθε φορα, και ετσι αναγκαστικα για να γεμισω Liquid, πρεπει να το βγαζω τελειως, να γεμιζω και να το ξαναβαζω στη θεση του. Αυτο ειναι προβλημα γιατι με το μπες-βγες, χαλαρωσε μαλλον το λαστιχακι και ετσι τωρα , οταν το ΗΤ δεν ειναι σε ορθια θεση και ειναι αναποδα σε καμια τσαντα ή και πλάγια, βγαίνει υγρό! τι μπορώ να κάνω;;; επίσης εχω την εντύπωση οτι βγαίνει υγρό και απο τη κάτω πλευρα, αλλα αυτο ειναι μονο υποθεση, μιας και μπορει ολα τα υγρα να βγαίνουν απο τη βαση πανω, που εχει χαλαρώσει το λαστιχένιο με τις τρυπουλες.
2. Το ενα ΗΤ το εχω χρησιμοποιησει 5 μέρες και το άλλο 4 μέρες. Αυτό που έχω χρησιμοποιήσει 4 μέρες, πλέον δεν λειτουργεί πολύ καλά. Δεν δουλεύει πολύ καλα, μιας και δεν βγάζει τον ατμο (ντουμάνι) που έβγαζε στην αρχη και γενικα αυτο που βγάζει και το αλλο ΗΤ. Στο προβληματικο τσιγάρο, εκανα χτες εναν μικροκαθαρισμό, με μια ιατρική βελόνα βάζοντας και βγάζοντας νερό. Ψιλοκαθάρισε αλλα δεν βοήθησε καθόλου! Το ιδιο προβλημα παραμένει. Στο αλλο ΗΤ δεν εχω κανει τιποτα και παει τρένο... ..επισης μετα τον καθαρισμό προσπάθησα να κανω dry born αλλα δεν κκκίνισε ο ατμοποιητής... που έχω κανει λάθος; Τι μνπορώ να κάνω, γιατι μου φαίνεται μικρο το διαστημα των 4 ημερων να αλλάξω ατμοποιητή..
Παρακαλώ τα φώτα σας!!!
υ.γ. επίσης προσπάθησα να βγάλω το πλαστικό (το δοχείο που γεμίζουμε με υγρό), ωστε να καθαρισω καλύτερα τον ατμοποιητη, αλλα δεν μπορέσα τελίκα να το βγάλω....έχει κάποιο κόλπο;!
υ.γ.2! : λοιπόν..αφου ξαναείδα και ξαναείδα το βίντεο του φίλου arxos στη δευτερη σελίδα, κατάφερα και έβγαλα το δοχείο, καθάρισα τον ατμοποιητή όπως στο βίντεο και πλέον το ΗΤ λειτουργεί και πάλι άψογα! Σαν καινούριο! Το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι η διαρροή υγρού απο το πάνω μέρος, που ειναι το λαστιχάκι με τις τρυπούλες και έχει χαλαρώσιε απο το μπές-βγές όπως προανέφερα...αυτό δεν ξέρω πως θα το λύσω, μάλλον καμια πατέντα θα χρειαστεί...
Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκεμβρίου 01, 2011, 15:12
Γεια χαρά σε όλη τη παρέα εκ νέου...
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Έχω μόνιμα το πρόβλημα με τις διαρροές. Και στα 2 ΗΤ εχω διαρροή απο τη βάση του ατμοποιητή, απο εκει που κλείνει με αυτη τη λαστιχένια κυκλί βάση με τις δυο μικρές τρυπούλες και τη μια μεγάλη. Στο 1 ΗΤ εχω διαρροή και απο κάτω, απο τη βάση που βιδώνει με τη μπαταρία. Βγαίνει υγρό απο τις δυ μικρές τρυπούλες που έχει κάτω στο inox. Και αυτο συνέβη απο χτες που έβγαλα το πλαστικό δοχείο που γεμίζουμε με υγρό για καθαρισμό. Το έλενξα, το ξαναέλενξα και η βαση , αλλα και το δοχείο ειναι στη σωστη θέση με κανένα πρόβλημα.
Please...
οκ, τελικά πήγα στο κατάστημα που αγόρασα το σετ και μου άλλαξε τον ατμοποιητή. Το σετ περιείχε δυο μπλέ και ο ένας βγήκε σκάρτος με αποτέλεσμα να έχει διαρροές απο παντού! Τώρα ατμίζω εν συνεχεία ξέννοιαστα και χωρίς προβλήματα...
Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκεμβρίου 06, 2011, 16:47
Γειά χαρά σ'όλη τη παρέα!
Μετά απο 10 ημέρες με το νέο ΗΤ, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου...
Έχω προμηθευτεί απο το εξωτερικό το εξής ΗΤ..
http://www.vaporhawk.com/ego-w-f1-with-2pcs-650mah-battery-clearomizer-and-pen-caps-388-usd-free-shipping-world-wide,name,100250,auction_id,auction_detailsΤο σετ περιείχε δυο ΗΤ μαύρου χρώματος, καπάκια pen style, πιπάκια πλαστικά μαλακά, δυο μπαταρίες 650mAH, φορτιστή usb, δυο clearomizer χρώματος μπλέ, δοχείο με βελόνα για γέμισμα υγρού και στο κουτί, αλλα και τα έντυπα που είχε μέσα το σετ, έφεραν την ονομασία
eGo-w F1 CE3.
Θετικές εντυπώσεις- Πυκνός ατμός και σχετικά ζεστός. Πολλές φορές περισσότερος και εντονότερος απο ένα σκληρό marboro που κάπνιζα μέχρι πρόσφατα.
- Εύκολο στη χρήση. Ακόμα και το γέμισμα. Εξαρχής κάνω μια τρυπούλα στη βάση με βελόνα και μετά γεμίζω με το δοχείο. Γρήγορη διαδικασία και εύκολη οσο κι αν φαίνεται δύσκολη ή περίπλοκη.
- Αν και 650mAH, οι μπαταρίες προς έκπληξη, διαρκούν τουλάχιστον δυο ημέρες με το ΗΤ..πιπίλα...
- Καθόλου γεύση ή μυρωδια καμένου.
Αρνητικές εντυπώσεις- Υγροποίηση του ατμού που παραμένει στο πιπάκι, με αποτέλεσμα να φτάνει στο στόμα. (Το πρόβλημα αυτό λύθηκε με τη βοήθεια του φόρουμ και ενός φίλου, κάνοντας τζούρες 2-4 δευτερολέπτων και συνεχίζοντας τη τζούρα για 1-2 δευτερα, χωρίς να έχουμε πατημένο το κουμπί! Έτσι δεν παραμένει καθόλου ατμός στο πιπάκι.)
Πρέπει επίσης να πω, ο'τι o ένας απο τους δύο μπλέ clearomizer, βγήκε ελαττωματικός με πολλές διαρροές, αλλα ο πωλητής ήδη μου τον αντάλλαξε με εναν καινούριο. Επίσης, απο τη πρώτη μέρα είμαι κατενθουσιασμένος με το τσιγαρίστικο υγρό (davidoff), ενώ σήμερα δοκίμασα υγρό vanilla και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μιας και σε αντίθεση με τους περισσότερους φίλους που ισχυρίζονται ο'τι δεν νοιώθουν γεύση στον ego-w, για μένα η vanilla ήταν υπερβολική. Η δοκιμασία στο ego-w με VG υγρά.
Το ερώτημα τελικά είναι αν είναι καλύτερος ο διάφανος ή ο μπλέ ατμοποιητής. Την ερχόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσω και τον διάφανο και θα επανέλθω με εντυπώσεις..
Αν και νέος ατμιστής, πραγματικά ο ego-w με έκανε και ξέχασα το ΚΤ αμέσως. όμως το ντουμάνι συνεχίζει και πάει σύγνεφο...
[/list]