Οπως τα λες fml το πετυχες διανα αυτο που μου συμβαινει. Την πρωτη μερα μου φανηκε καλος αλλα μαλλον μολις τον συνηθισα καταλαβα τι γινεται. Εχω πνιξιμο κακη γευση γουργουρητο και πρεπει να τραβαω δυνατα για να ξεμπουκωνει να το πω ετσι και να μην ειναι τοσο αγριος ο ατμος. Η αντισταση μου βγαινει 1.47 Αν και το λες στο edit εγω θα ρωτησω!!! )Πιστευεις οτι με 0.25 η 0.28 ειναι γενικα καλυτερα για τις κοφτες τσιγαρισιες τζουρες? Ρωταω επειδη ψαχνομαι ακομη και αν καταλαβα χοντρο συρμα λιγα ωμ πολλα βατ ειναι για αερατο και με 0.28 η 0.25 αρκετα ωμ λιγα βατ τσιγαρισιες... Αλλα μαλλον θα παει συρταρι οπως ειπες. Περιμενω και τον φαινομενο κλωνο να δουμε...
Ό,τι σου 'γραψα, το 'γραψα σκεπτόμενος πως κάνεις χαλαρές τζούρες σε ένταση,
αλλά με διάρκεια. Τώρα που μου λες πως αναζητάς κοφτές, μπλέκεις τα πράματα.
Για κοφτές:
1. Στήνεις τον Kayfun V3 Mini με γύρω στο +/-1ohm αντίσταση με 32άρι σύρμα
ή παραπάνω και ρυθμίζεις τα W ώστε να είσαι κοντά στα 4V (ή και λίγο παραπάνω).
Βάζεις στο στόμα και τραβάς 1.5-2 δεύτερα με μέτρια δύναμη να ακούγεται η εισπνοή.
Όχι σαν να ατμίζεις sub-ohm ατμοποιητή, αλλά ούτε χαλαρά. Άμα νιώθεις πολύ χτύπημα,
δοκίμασε με λιγότερη νικοτίνη, αν δε νιώθεις να γεμίζεις, με περισσότερη. Αυτή είναι η κοφτή
που μπορείς να κάνεις με τέτοιου είδους ατμοποιητές (για αεράτες τσιγαρίσιες). Αν τελικά δεν
σε ικανοποιεί:
2. Πας σε ατμοποιητές για -λιγότερο αεράτες- τσιγαρίσιες: Kayfun Lite, Phenomenon, Cloud One
(άμα ψάξεις στο forum υπάρχουν και άλλοι με θετικά σχόλια, Calix V1, Stumpy Rose, Zephyr κ.α.)
όπου μπορείς με super χαλαρή τζούρα (με διάρκεια) να πάρεις μπόλικη γεύση και να βγάλεις μπόλικο
ατμό (για τα δεδομένα τους). Αν εξακολουθείς να αναζητάς κοφτές σύντομες τζούρες, τότε ανεβάζεις
νικοτίνη. Ουσιαστικά θα παίρνεις χτύπημα σε μικρότερο χρονικό διάστημα, αυτό δε σημαίνει πως θα
παίρνεις πολύ ατμό η γεύση (για τέτοιου είδους τζούρες έχω kayfun παλιό σφιγμένο πολύ καθώς και
ένα clearomizer με πολύ μικρή τρύπα και τους παίζω και τους 2 με 18άρα νικοτίνη).
3. Αν δεν σου κάνουν τα παραπάνω, τις κοφτές που αναζητάς θα τις βρεις μόνο σε sub-ohm καταστάσεις.
Μικρή αντίσταση, πολλά W, σε 1.5-2 δεύτερα θα ξεχυλίζει το στόμα σου από ατμό και -κάποια- γεύση.
Προσωπικά πάντως, δεν είμαι fan των κοφτών. Τους ατμοποιητές με 18άρα νικοτίνη τους παίρνω μαζί
σε κανά ΚΤΕΛ ή όπου δεν μπορώ να ατμίσω εύκολα ίσα ίσα να παίρνω καμιά τζούρα να με βαράει με
τη μία χωρίς να βγάζω πολύ ατμό. Και οι πιο πολλοί όταν το γύρισαν από το τσιγάρο, προσαρμόστηκαν σε
άλλων ειδών τζούρες από το να αναζητούν παρόμοια με του τσιγάρου μιας που η απόλαυση είναι αυξημένη.
Κατά τ' άλλα, επειδή ξεφεύγουμε από το topic και θα φάμε κράξιμο, αν
σε απασχολεί κάτι άλλο που δεν σχετίζεται με τον Kayfun Mini V3, pm.