Συνεχίζω με φρούτα και γλυκά και όσο το δυνατόν πιο μακριά είμαι από τα καπνικά τόσο το καλύτερο.
Από ποιά άποψη τόσο το καλύτερο? Θεωρείς ότι τα γλυκά και τα φρουτένια είναι πιο υγιεινά?
Στην έρευνα του Φαρσαλινού κυρίως οι γλυκές γεύσεις είχαν πρόβλημα, στην μελέτη του harvard περισσότερο πρόβλημα υπήρχε στις φρουτένιες.
Από τις ως τώρα μελέτες αυτό που συμπεραίνω εγώ είναι ότι στα καπνικά αρώματα υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να περιέχονται επιβλαβείς ουσίες.
Ξεκίνησα με σκέτη βάση τις πρώτες βδομάδες γιατί όλα, καπνικά γλυκά και φρουτένια, μου φαινότανε αηδία.
Στη συνέχεια κόλλησα με πράσινο μήλο και αργότερα με γλυκά του τύπου κανελομπίσκοτα και βανίλια. Τα γλυκά ένιωθα ότι με πειράζουν και με μπουχτίζουν, επίσης χαλάγανε πιο γρήγορα την αντίσταση.
Αντίθετα εγώ συνεχίζω με καπνικά (συνήθως DIY και με σχετικά μικρό ποσοστό αρώματος) και όσο πιο μακριά είμαι από τα γλυκοφρουτένια τόσο το καλύτερο. Βέβαια κάποιες φορές ατμίζω και κάποια άλλα όπως Castle Long, Relax, Snake Bite κ.τ.λ. αλλά μόνο ως διάλειμμα από τα καπνικά ή τη σκέτη βάση.
Συνεπώς τα καπνικά είναι προτίμηση, μετάβαση για μένα ήταν τα γλυκά και το φρουτένιο