Ψήθηκα κι εγώ. Το ερωτεύτηκα με τη 1η ματιά

Φοβερό ντιζάϊν και τεράστια αυτονομία για το μέγεθός του!!! Επίσης στα θετικά η γρήγορη φόρτιση και το εργονομικά τοποθετημένο κουμπί στην ιδανική θέση. Θα είναι σίγουρα η επόμενη μπαταρία μου
Τώρα, όσον αφορά το ζήτημα του πόλου (που έγινε τόσο θέμα) θεωρώ πως μάλλον είναι στα θετικά του Tesla! Ο χαλκός δεν είναι ευτελές μέταλλο. Αντιθέτως, έχει μοναδικές ιδιότητες (πολύ καλός αγωγός θερμότητας και ηλεκτρισμού και δεν οξειδώνεται) γι' αυτό και η βιομηχανία και η τεχνολογία τον χρησιμοποιεί συστηματικά και κατά κόρον στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα (πχ πλακέτες, μπαταρίες και φυσικά σε όλα τα καλώδια). Απόδειξη όλων των παραπάνω το γεγονός ότι είναι περιζήτητος στην αγορά και μετά τον χρυσό και το ασήμι, είναι το υπ' αριθμ. 3 μέταλλο αξίας. Εν κατακλείδι, θεωρώ πως η εταιρία
δεν το επέλεξε τυχαία, αλλά σίγουρα θα έχει κάποιο πλεονέκτημα στη συγκεκριμένη θέση. Ούτε θεωρώ πως "τσιγκουνεύτηκε" να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο υλικό, μιας και αφενός δεν είναι ένα προϊόν της πλάκας κι αφετέρου δεν θα έκανε κάποια διαφορά στην τελική του τιμή. Άλλωστε αυτό που εδώ πιθανολογείται ως μειονέκτημα (το ότι είναι μαλακό μέταλλο και πιθανόν να φθείρεται εύκολα) ξεπερνιέται από το ότι δεν πρόκειται για καθαρό χαλκό, αλλά για ορείχαλκο που είναι σκληρότερος και έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.
Τέλος, όσον αφορά στη τιμή του, δεδομένου ότι πρόκειται και για ένα καινούργιο προϊόν, τα ελληνικά καταστήματα το έχουν λίγο τσιμπημένο και συγκεκριμένα από
59 € στο e-cig έως
69 € στο e-tsigaro. Δε ξέρω για το σάϊτ του εξωτερικού που παρέθεσε φίλος παραπάνω (
49 $) την αντιστοιχία σε Ευρώ κι αν αξίζει τον κόπο η διαφορά, συνυπολογίζοντας και τα έξοδα αποστολής.