Ο καθένας, προσαρμόζει τις αγορές του και τον εξοπλισμό του, ανάλογα με τις ανάγκες του. Το κοινό σχεδόν με όλους είναι πως διαθέτουν ένα δεύτερο μοντ ως backup ή για κάποια άτυχη στιγμή. Και βέβαια, όλα σχετίζονται με το τι ατμίζει ο καθένας.
Προσωπικά, ήθελα την ασφάλεια που δίνει ένα δεύτερο καλό μοντ, που να έχει σχετική αυτονομία. Το βασικό μου είναι το Evic vt, με αξιόλογη αυτονομία, σε αντιστάσεις Κανθάλ ή SS, κάπου στο 1 ωμ. Ως δεύτερο, είχα Vamo σχεδόν 3ετίας, το οποίο όμως ήθελε αντιστάσεις σχεδόν πάνω από 1,4 ωμ.
Το EVIC, με αντιστάσεις Νικελίου, ρουφάει κυριολεκτικά την μπαταρία, σε λιγότερο από 6 ώρες.
Και με τη σκέψη ότι θέλω ένα δεύτερο που επίσης να έχει μεγάλη αυτονομία και να μπορεί να δεχθεί όλες τις αντιστάσεις, είχα να διαλέξω μεταξύ TESLA και ISTICK 100 TC, προκειμένου επιτέλους να δώσω σύνταξη στο VAMO και τις 3 μπαταρίες που το συνόδευαν.
Το ISTIC το είδα, και θεώρησα ότι ήταν υπερβολικά μεγάλο. Και επιπλέον σαν έξοδο θα ήταν μεγαλύτερο αφού θα έπρεπε να πάρω και δυο μπαταρίες.
Το TESLA, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Οικονομικό και επιπλέον δεν ήθελε το έξοδο της μπαταρίας.
Οπότε, αβίαστα κατέληξα σε αυτό.
Με αυτονομία αρκούντως ικανοποιητική, αξιόπιστο, με καλά ρεύματα για μένα, και φυσικά πιο διακριτικό από το EVIC VT.
Τώρα μπορώ να πω, ότι νοιώθω ασφαλής, τόσο στο σπίτι που ενώ φορτίζει το ένα ατμίζω το άλλο και έξω, που αρκούμαι μόνο σε ένα από τα δυο μοντ και ένα μπουκαλάκι υγρό αναπλήρωσης.