Παιδια δεν εχω καμμια διαρροη εδω και ενα μηνα που ασχολουμαι συνεχεια μαζι του.
Ειχα μια φορα που εκανα στησιμο βαμβακιου τυπου S μεσα στο ντεκ και ενισχυσεις τα ακρα.
Λυπαμαι που καποιοι φιλοι αντιμετωπιζουν προβληματα διαρροης...
Ειχα δυστυχως διαρροες με τους SQUAPE RS, B deck, TAIFUN GLS οταν υποχωρουσε με την ωρα.. το βαμβακι κατω απο τα 2 σωληνακια τροφοδοσιας ,και με το Φαινομενο.
Ενας αλλος ατμο μου που δεν ειχε διαρροες ηταν ο Κayfun v4.
Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που δε θελει να εχει διαρροες, και δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να θελει ...

Νευριαζω με δαυτες οσο και με τους κατασκευαστες που πουλανε ακριβα προιοντα που παρουσιαζουν προβληματα.
Οι πριπετειες διαρροων, κακων πολων , μπουρμπουληθρων, καμμενων φυτιλων απο υποτροφοδοσια λογω μετριας σχεδιασης (και οχι λογω κακου στησιματος,) υπερδυσκολων στησιματων που αιπαιτειται για καποιους, να μαθουν χαλωντας μια ντουζινα μπουκαλια ακριβων υγρων, σακουλες βαμβακιου και ενα σωρο μετρα συρματος οπως και και πολυ πολυ κοπο και νευρα, και αλλων δυσλειτουργιων και κατασκευαστικων ατελειων, ειναι πιθανες αιτιες για την σταδιακη απομακρυνση απο το χομπυ μας και ποιος ξερει , για τη στροφη καποιων στο τσιγαρο.
Οταν πληρωνουμε 140 -200 ευρω για ενα καλο κομματι απαιτουμε να μην υπαρχουν ατελειες.Οταν μαλιστα οι κλωνοι πωλουνται 16-20 ευρω...που στο φιναλε αμα στη σπασουν τους πετας στα σκουπιδια.
Λεμε πολλες φορες με φιλους ατμιστες, (οταν παιδευομαστε με διαρροες, καψουλια, αποτυχημενα στησιματα, με ενα σωρο εργαλεια στα χερια και με το ρολλο κουζινας να σκουπιζομαστε........., παρακολουθωντας τα στησιματα τυπων και τυπων στο YOUTUBE και στο διαδυκτιο με τις ωρες...) '
'εμεις το καπνισμα θελαμε να κοψουμε''. 
Για τα μοντακια να μη μιλησουμε ...που κατεβαζουμε προγραμματα για αναβαθμιση τους, αφου βεβαια πρωτα μαθουμε να τα χειριζομαστε και πρεπει γιαυτο να γινουμε '' επιστημονες κομπιουτεραδες''.

Κατα τη γνωμη μου ,
Ο Hurricane ειναι ενας απο τους καλυτερους σε γευση και απλουστερους στο στησιμο ατμο που ειχα ποτε και θα ελεγα σε οσους εχουν προβλημα , αν εχουν λιγη ακομα υπομονη ,να το ''παλαιψουν'' πριν τον πουλησουν.
Παιδια πρεπει να μεινουμε μακρυα απο το τσιγαρο και ο μονος τροπος ειναι το χομπυ αυτο οσο και να μας τη σπανε τα τερτιπια των ατμο και των μοντ.