vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

492 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Doubt, camber, stauros53, ZoeM

Hurricane v1.3 by E-Phoenix

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Hurricane v1.3 by E-Phoenix
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 15, 2016, 01:03 »
200Ε και εχει πλαστικο τανκακι...
Η μηπως υπαρχει δυνατοτητα και για γυαλι?

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 15, 2016, 10:23 »
Πρώτον ναι αυτό είναι το clear view απο  Steamtuners. Δευτερον έρχεται με πλαστικό τανκ και αγοράζεις εξτρα τύποθ calix cage με γυαλί.

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 15, 2016, 11:22 »
Ναι, τώρα το είδα
http://www.hardcorevapers.com/pyrex-tank-hurricane?search=hurricane
Και σε 2-3 site που είδα είναι sold out, όπως φαίνεται πολύς κόσμος προτιμάει γυαλί, θα έπρεπε πιστεύω να έχουν και αρχικό πακέτο με το πυρέξ όπως κάνει και ο Leo με τον Calix για να μη σε αναγκάζουν να αγοράσεις κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις και να ανεβαίνει ακόμα παραπάνω το κόστος.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 15, 2016, 12:18 »
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου έπρεπε με τόσα λεφτά που κάνει το γυαλί να είναι default

Αποσυνδεδεμένος commander

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 16, 2016, 21:12 »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι που ίσως έχετε παρατηρήσει κι εσείς. Ο κεντρικός πόλος είναι κανονικά ρυθμιζόμενος. Επειδή χρησιμοποιώ μια αυτοσχέδια πλαστική ροδελίτσα από πολύ λεπτο πλαστικο με παχος λιγοτερο απο μισο χιλιοστο για να μην σημαδευονται τα μοντακια, στο radius που δεν εχει ρυθμιζομενο πολο, ξεβιδωσα μια ιδεα τον πολο του hurricane για να κανει επαφη. Παρατηρησα λοιπον μικρη διαρροη απο τον κεντρικο πολο παρολο που εκτος απ το ελατηριο εχει και o ring. Εχει τυχει σε κανεναν σας κι αν ναι πως το αντιμετωπισε;

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 11:25 »
Τον έλυσα τελείως χτες το βράδυ και τον ξανα έστησα. Πρόσεξα ότι υπάρχουν 2 orings στον πόλο ένα πάνω του και ένα μέσα στη υποδοχή του και ένα μεσα στην υποδοχή που ακουμπάει στο insulator. Κοίτα μήπως δεν έχει κάτσει καλά αυτό και έχεις leaks. Γιατί πραγματικά πιστεύω οτι είναι από τους άτμο που αν όλα είναι σωστά τοποθετημένα δεν μπορεί να στάξει με τίποτα.

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 14:14 »
Σ ευχαριστώ για την απαντηση.
Εχω προσεξει μονο το ενα o ring πανω στον πολο.
Το αλλο δεν το εχω δει.
Τωρα που θα παω σπιτι θα το τσεκαρω.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 14:23 »
Και εγώ δεν ήξερα για την ύπαρξη του μέχρι που το είδα στο πλύσιμο.Δεν θυμάμαι βέβαια στη περίπτωση που το έχεις χάσει αν στo σακουλάκι που έρχεται μαζί με τον ατμο ένα από τα 2 θα σου κάνει.

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 15:37 »
Τελικα φιλε drakmor ειχες απολυτο δικιο. Το δευτερο o ring δεν υπαρχει και γι αυτο ειχα δακρυα.
Τωρα που χαθηκε ο Θεος κι η μοιρα του!
Θα μου επεσε με το λυσιμο ή πλυσιμο και δεν το πηρα χαμπαρι!
Επικοινωνησα με τον Γιαννη και μου ειπε πως θα με εξυπηρετησει επικοινωνοντας με τον κατασκευαστη.
Μεχρι τοτε hurricane, γιοκ!!!
Ας προσεχα!!!

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 15:56 »
Χαίρομαι που βοήθησα βέβαια κοίτα και το σακούλι που σου είπα επίσης κοίτα μήπως βρεις από άλλους άτμο κάτι κόντα σε αυτό που έχασες(είναι ίδιο με αυτό του πόλου.) Επίσης αν δεν θες να περιμένεις να σου φέρει ο γιάννης μπορείς να αγοράσεις το spares kit από αυτό το μαγαζί που είναι πολύ καλό έχω πάρει πολλά πράγματα από εκεί όπως και το Lavabox Dna200.

http://www.myfree-cig.com/modeurs/e-phoenix/spare-kit-hurricane.html

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 16:13 »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Μενω υποχρεος!
Θεωρω επισης ηθικη υποχρεωση να πω εδω μεσα, δημοσιως, ενα μεγαλο συγνωμη το οποιο και αξιζει, στον Γιαννη τον Αρτοπουλο επειδη πανω στον πανικο μου και χωρις καμια κακη προθεση, εθεσα θεμα γνησιοτητας του hurricane.
Οποιοσδηποτε αλλος στην θεση του θα ειχε αντιδρασει διαφορετικα.
Ο Γιαννης, παρ ολο που ουσιαστικα τον εθιξα, ακουσια επαναλαμβανω, εδειξε τον χαρακτηρα του και τον επαγγελματισμο του καλωντας με ο ιδιος στο τηλεφωνο μου (αυτο δειχνει και οργανωση αφου το ειχε καταχωρησει αλλα και για το οτι ενημερωνεται για τις ανησυχιες των πελατων του) και με καθησυχασε μιλωντας μου φιλικα και με κατανοηση!!!!
Και στο συγκεκριμενο προβλημα αμεσως προθυμοποιηθηκε να με βοηθησει χωρις μνησικακιες και υπαινιγμους!!!
Αυτο με εκανε να νοιωσω χειροτερα για το λαθος μου ή καλύτερα για την μ@λ@κι@ μου ασχετα αν δεν ειχα κακες προθεσεις.
Γιαννη σε ευχαριστω πολυ!!!

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 16:36 »
Vaper's Boutique είχα αγοράσει μόνο online και πρώτη φορά πήγα από κοντά για τον Hurricane.  'Επαθα τη πλάκα μου από το μαγαζί και από το Γιάννη. Εξυπηρέτηση , ποικιλία οτι θες πραγματικά εμένα με κέρδισε. Είναι πολλά έτη φωτός από όλα τα μαγαζία που έχουμε στην Ελλάδα. Όσοι έχουν πάει θα καταλάβουν και όσοι δεν έχουν πάει το οφείλουν αν το αγαπάνε το άτμισμα όπως και ο Γιάννης.

Στο θέμα μας τώρα τον έστησα με ni200 ribbon και πραγματικά πυροβολάει ο άτιμος. ;D

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• **
  • 305
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 16:48 »
Μοναδικος χορος και υποδειγματικη εξυπηρετηση..!
Βεβαια οταν φυγεις απο τα παιδια ψαχνεις αφορμη ωστε να ξαναπας...
ΑΨΟΓΟΙ σε ολα!!!

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος guzzi

• *
  • 92
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 22:19 »
Εχω παει αρκετες φορες ....... αρκετα ψωνια  .......... κορυφαιο μαγαζι ..........

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 15:48 »
Εδώ με τον φίλο μου Γιώργο @varaderum ατμίζουμε τα καλούδια μας Γιώργο σε ευχαριστώ που πήρες την απόφαση να αποχωρηστείς τον ένα από τους τρεις Hurricane πραγματικά ατμιστική απόλαυση

Στάλθηκε από το 2017

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450553 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110834 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375151 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328428 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F