vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

279 επισκέπτες, 8 χρήστες
camber, harisde1, lagoudakis, PsykieG, JohnDag, Tem, manoslykos, gfilip

Καφές/Ποτό και υγρά που ταιριάζουν στο καθένα??

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
  • Φύλο: Άντρας
  • Tomorrow belongs to NOBODY
Απ: Καφές/Ποτό και υγρά που ταιριάζουν στο καθένα??
« Απάντηση #150 στις: Οκτωβρίου 06, 2013, 17:19 »
Ευχαριστώ. Το nutacco ήταν το υγρό που με έμπασε στο ητ. Και εμένα μου άρεσε αλλά μου φάνηκε πιο καλό με τον καφέ παρά με το ποτό. Ίσως να μ´ άρεσε περισσότερο αν είχε γεύση καβουρδίσματος

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #151 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 12:02 »
Γνωρίζει κανείς/καμία κάποιο υγρό να ταιριάζει με ουίσκυ ή κονιάκ;

Ήδη έχω βρει το captain jack & longhorn της halo, αλλά θέλω να δοκιμάσω και άλλα.

Με ουίσκι ή κονιάκ θα σου πρότεινα βαρύ καπνικό, ελαφριά καραμέλα ή ελαφριά βανίλια. Ή και μίξη αυτών. Και με σκέτη βάση μια χαρά θα είσαι.

Έκανα έναν συνδυασμό το ΣΚ ο οποίος με εξέπληξε ευχάριστα: Glayva και Liqua Traditional Tobbaco με μία σταγόνα Liqua Vanilla.

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
« Απάντηση #152 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 12:27 »
Χμμμμ. Ακούγεται καλό. την επόμενη φορά θα παραγγείλω υγρά liqua και θα πω εντυπώσεις :thumpup:

• 9074
« Απάντηση #153 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 12:39 »
Αν στραφείς προς τα συγκεκριμένα υγρά, προσοχή: η βανίλια είναι πολύ δυνατή και αν το παρακάνεις, δεν θα πετύχεις το αποτέλεσμα όπως θα έπρεπε να είναι. Θα το καταλάβεις και από τη μυρωδιά φυσικά.

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 12:49 »
Η βανίλια γενικά με τρομάζει γιατί ακόμα και στο φαΐ, μπορεί να στο καταστρέψει αν το παρακάνεις. Θέλω να δοκιμάσω και τα υγρά Pipe Sauce της epipemods αλλά σύμφωνα με τις περιγραφές τους υποψιάζομαι ότι θα μ' αρέσουν μόνο 3 από τα 6 που έχει το sample pack και τσιγγουνεύομαι λίγο τα λεφτά. Αλλά σίγουρα θα την κάνω κάποια στιγμή.
Σήμερα παράγγειλα και το Guevara της el-toro. Έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες για αυτό το υγρό

« Απάντηση #155 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 01:45 »
Τελικά αυτό το Cigar (με 6% άρωμα) της After-8  δεν παίζεται με το αλκοόλ...Το απολαμβάνω απόλυτα αυτή τη στιγμή με κρασί. Ότι καλύτερο για αυτούς που δυσκολεύονται  να βρουν το απόλυτο βαρύ καπνικό.  ;)

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #156 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 01:49 »
..εγω οταν πινω, ολα μου φαινονται "αερας κοπανιστος"... :(

κ εκει εχω την ταση για την παλια συνηθεια. :wall:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #157 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 02:05 »
Χμμμμ... τις προάλλες ένοιωσα το ίδιο.
Αλλά έθεσα το πρόβλημα ανάποδα...

Μείωσε τους αλκοολικούς βαθμούς...
ασε τα τσίπουρα και πιάσε μπυρίτσες.

Αν το ποτήρι δεν κάνει, άλλαξέ το με παγωμένο...
Τα ml ξεγελιούνται...

Αν μειώσεις την αλκοόλη, αύξησε την ποσότητα της γουλιάς...
Θα είναι πιπίλα, αλλά δεν θα αφήνει κατάλοιπα στις χορδές...

Κεντρική ιδέα:
Γιατί πρέπει το ΗΤ να προσαρμοστεί στις παλιές μας συνήθειες;
Αυτές οφείλουν (και το ξέρουμε όλοι, τόσα χρόνια μας τα έπαιρναν και τα χρόνια και τα γιούρο) να προσαρμοστούν στη νέα
  :yes:

« Απάντηση #158 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 02:08 »
Ειλικρινά δεν μου λείπει καθόλου το τσιγάρο... Ποιος εγώ που προσπαθούσα 5 χρόνια να το κόψω  :idiot1:
Υπάρχουν επιλογές ακόμα και για το αλκοόλ, όταν ζητάς κάτι πιο καπνικό δηλαδή. Δοκίμασε  το Blended της TW, εμένα δεν με τρελαίνει αλλά ε'ίναι επίσης καθαρά καπνικό. Πάντως εγώ με το Cigar της After-8 είμαι ΟΚ αλλά μόνο μαζί με ποτό.
Δεν είναι για all day.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
« Απάντηση #159 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 02:40 »
Με το ουίσκυ έχω καθιερώσει το halo shamrock 18mg. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #160 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 07:48 »
Οπως ακριβώς το λέει ο spectrum
βλέπουμε το προβλημα ανάποδα.
μια και το αλκοολ κανει τον ατμο να φαινεται αέρας κοπανιστος, αν δεν πιάσουν το ανέβασμα των mg και η επιλογή μιας πιο ξηρής ατμογεύσης, μειωνουμε το αλκοόλ. ή μικρότερη ποσότητα, ή λιγότεροι βαθμοί.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #161 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 08:16 »
Τις περισσότερες φορές οι καπνιστές έχουν την τάση να καταναλώνουν και μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Γιατί ξέραμε ως καπνιστές ότι τσιγάρο σκέτο γίνεται.
Ποτό χωρίς τσιγάρο δεν γίνεται.Γιαυτό συνέβαινε τις μέρες που καταναλώναμε μεγάλες ποσότητες ακοόλ,
ειδικά τα Σαββατοκύριακα,να καταναλώνουμε και σχεδόν διπλάσιες ποσότητες τσιγάρων.
Πόσες φορές ξυπνούσαμε Κυριακή μεσημέρι και ψάχναμε απεγνωσμένα να βρούμε ένα τσιγάρο αλλά δεν, γιατί
τοπροηγούμενο βράδυ μετο ποτό δεν αφήσαμε ούτε ένα. :))
Άρα τριπλό το κακό.Τριπλό. :o :o :o   Τσιγάρο-ποτό και το τρίτο η τσέπη. :)

Οπότε ειδικά ο νέος ατμιστής αν τύχει σε βραδιά με μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ δεν νομίζω ότι θα καταφέρει
να αποφύγει κάποιο ή κάποια κ.τ.,ειδικά αν στην παρέα υπάρχουν καπνιστές με τίποτε.

Γιαυτό η συμβουλή μου καταργείστε τελείως το αλκόλ ή μειώστε το σε  τέτοιες περιπτώσεις ώστε να αποφύγετε
τον πειρασμό.
Δεν πρόκειται να σας κοροιδέψει κανείς.Μπορεί στην αρχή να ασχοληθούν λίγο μαζί σας (θυμάμαι από
μένα) ελλά μετά και κόκα κόλα να πίνετε κανείς δεν δίνει σημασία.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να μας σώσει η επιλογή κάποιου υγρού.Τον πρώτο καιρό η έλειψη τσιγάρου είναι
πολύ μεγάλη και χωρίς αλκοόλ.Φανταστείτε τι γίνεται στον οργανισμό μας όταν καταναλώνουμε και μεγάλες
ποσότητες αλκοόλ.

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #162 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 08:34 »
Συμφωνω, εγω δεν πολυ πινω αλλα θεωρουσα μεγαλη απολαυση το τσιγαρο μετα το φαγητο, δεν μπορεσα να το αντικαταστησω οποτε για να μην ξανα καπνισω σταματησα απλα να ατμιζω μετα το φαγητο. Ισως καπου, καπως, καποτε να βρω μια γευση που να μου δωσει εκεινη την απολαυση, ποιος ξερει;

Παντως ενας φιλος που ειχε το ιδιο κολλημα με το ποτο μου ειπε πως το ελυσε με το Jack της After-8.

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #163 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 11:44 »
Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι τοποθετήσεις. Νομίζω ότι όλα ξεκινάνε από το πόσο ισχυρή είναι η διάθεση γιά την απομάκρυνση από το κτ. Ο κάθε ένας εγκέφαλος θα λειτουργήσει και ως άγγελος, και ως δαίμονας. Προσωπικά, μετά από 30 χρόνια φουγαροκαπνίσματος και σχεδόν εννιά μήνες ατμίσματος, έχω βρεί τις άκρες μου. Τον πρώτο καφέ τον συνοδεύω με το αγαπημένο μου RY69 (Atmos Lab). Τον δεύτερο με τα επίσης αγαπημένα μου Omerta ή The Lighthouse (After-8). Περιεκτικότητα νικοτίνης 10 - 12mg, και κάπως έτσι κυλάει και η υπόλοιπη μέρα. Τώρα, γιά το ποτό, μιάς και τα πίνω τα ουισκάκια μου (και δεν θέλω να τα απαρνηθώ), περνάω σε πιό καπνικά και βαριά υγρά: Cuban Cigar & French Pipe Tobacco στα 18mg (Liqua) και φυσικά στο απόλυτο, γιά εμένα, καπνικό υγρό της αγοράς Puros Naturales στα 24mg (El Toro). Χωρίς τα παραπάνω να είναι και κανόνας, αποτελούν έναν ικανό μπούσουλα μέχρι τώρα, και με έχουν κρατήσει χωρίς καμμιά τεράστια προσπάθεια μακριά από το κτ. Αυτά.  :)

• 9074
« Απάντηση #164 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 12:16 »
Εγώ πάλι που πραγματικά απολαμβάνω το καλό αλκοολούχο, ψάχνω συνεχώς για νέους συνδυασμούς ατμού και ποτού. Η χτεσινή μου περιπέτεια, κατέληξε σε Campari σκέτο με ένα ξυλάκι κανέλα (ποτήρι flute για να αποκτήσει ύψος το ποτό χωρίς να πρέπει να βάλω μισό λίτρο μέσα!) με την καινούρια μου αγάπη, Vapeheaven Premium Abyss 12mg. Αρκετά βαρύ και αρωματικό που συμπλήρωσε τέλεια την πικράδα του κόκκινου ποτού.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450823 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110976 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375466 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328537 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99997 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F