Ποτε μην λετε ποτε.
Ειστε ακομα καινουργιοι και καποια στιγμη οταν ερθει ο κορεσμος απο τα ιδια και τα ιδια υγρα με διαφορετικα ονοματα τοτε η σκετη βαση που ειναι σαν την coca cola που παει με ολα θα ειναι μονοδρομος.
Στο κτ δεν υπηρχαν γευσεις
.....μετα απο καποιο αριθμο τσιγαρων ακομα και οι τρακες ηταν ιδιες με την μαρκα μας
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
@SEB, καλημέρα.
Ναι βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ, έχεις απόλυτο δίκιο, γι' αυτό είπα κι εγώ το “ίσως”. Και προσωπικά είναι διπλή η χαρά μου γιατί το άτμισμα το απόλαυσα από την πρώτη μέρα (ακόμα κι αν έκανα σκέτη βάση) αλλά και γιατί διαβάζω κατατοπιστικές απαντήσεις από αξιόλογα μέλη όπως εσύ.
Διαβάζω προσεχτικά και τις παραπάνω απαντήσεις των φίλων και σίγουρα για να επιλέγουν σκέτη βάση, ακόμα και για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα, αυτό κάτι λέει σίγουρα. Απλώς βρε παιδιά ας διευκρινίσουμε κάτι:
α. Η σκέτη βάση έχει άρωμα; (έχω την εντύπωση πως όταν πω ποιοτική βάση αυτόματα εννοώ άοσμη βάση).
β. Όσοι φίλοι επιλέγουν άτμιση σκέτης βάσης το κάνουν για απόλαυση ή για κάτι άλλο;
γ. Κορεσμός από γεύσεις, αρώματα και λοιπά, δεν σημαίνει πως η φυσιολογική κατάληξη θα είναι να φτάσω ν' ατμίζω σκέτη βάση.
(λίγο εκτός θέματος: όπως κι αν έχει, προσωπικά, πάντα προσπαθώ να σημειώνω σε κάθε μου ανάρτηση πως είμαι νέος ατμιστής, για να μην παρεξηγούμαι άδικα. Ό,τι πω είναι ατμιστικές απόψεις ελάχιστων εβδομάδων, κι εμένα θα με ενοχλούσε αν έβλεπα άπειρες συμβουλές).