vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

458 επισκέπτες, 3 χρήστες
bloodlessz, ZoeM, manoslykos

Phenomenon 316 SS Clone

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon 316 SS Clone
« Απάντηση #705 στις: Απριλίου 23, 2016, 00:32 »
Στον κλώνο Τα τανκακια ( το δικό του και καποια που εχω απο τον γνήσιο) μπενοβγενουν με μεγάλη ευκολία αυτο όμως δεν ειναι καλο γιατι όσο πιο χαλαρά ξεκουμπωνουν τοσο πιο εύκολο ειναι να γίνει διαροη. Δεν ξέρω αν εξηγήται αλλα το εχω δει με τον γνήσιο αυτο. Δεν εχω αςχοληθει πολυ,ουτε μισή ώρα, με τον κλώνο περισοτερο τον πηρα γιατι με την έκπτωση έβγαινε 15€ θα τον ψάξω μες το Σαββατοκύριακο. Οι πρώτες εντυπωςεις απο ενα στηςιμο με ss316 ήταν καλές. Μάλλον πρεπει να του βάλω τα orings απο τον γνήσιο!!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #706 στις: Απριλίου 23, 2016, 00:45 »
steve το λανθασμένο πάχος o-ring  είναι και η μονη αιτία για το οτι δεν κανει καλη εφαρμογη το τανκ στη βαση  και η αιτία διαρροών

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #707 στις: Απριλίου 23, 2016, 01:32 »
Και γω σε δεύτερο που παρέλαβα χθες απο FT το ίδιο παρατήρησα, ότι κανένα drip tip που κάνει στον πρώτο που είχα πριν ενα μήνα δεν κάνει πλέον σε αυτόν. Πρέπει να είναι απο διαφορετικό κατασκευαστή, το φινίρισμα του άψογο αλλά στο επάνω μέρος της καμπάνας πρέπει να είναι πιο στενό το εσωτερικό του. Δοκίμασα και driptip gus αλλά ούτε καν μπαίνουν, άλλαξα τα oring του δικού του driptip και εφαρμόζουν τέλεια και σφιχτά, αν και δεν προσπάθησα να ανοίξω μου φαίνεται ότι το κάτω τμήμα της βάσης είναι fix και δεν λύνεται τουλάχιστον έτσι φαίνεται ως ενιαίο κομμάτι, το τανκ ελαφρώς πιο clear και εννοείτε με όλα τα logo επάνω
Λύνεται και δένεται και πιο εύκολα μάλιστα από τον "παλιό" κλώνο, χωρίς να δημιουργείται το πρόβλημα περιστροφής του πόλου (τουλάχιστον προς το παρών).
Προσωπικά, τη βάση από τον ένα "καινούριο" την έλυσα σήμερα και τη καθάρισα... είχε αρκετή μπίχλα. Αύριο θα συνεχίσω και με τη βάση του άλλου.

Αποσυνδεδεμένος Silas

• **
  • 145
« Απάντηση #708 στις: Απριλίου 23, 2016, 15:59 »
Μετα απο τις λιγες μερες με τον Φαινομενο αποφάσισα να παρω την ΑΕΚ εκδοση του. Αλλα επειδη ειναι και κομματακι ακριβος, θα παρω πρωτα το tiny tank και στην συνεχεια την βαση. 
Η ερωτηση μου λοιπον. 
Απο τους κατοχους του κλωνου - εχει δοκιμασει κανεις να βαλει το συγκεκριμενο τανκ στην κλωνοβαση?

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #709 στις: Απριλίου 23, 2016, 20:16 »
Φίλε Silas για να μην απαντάται απο κανένα  το ερώτημα σου.,πολύ πιθανών να μην έχει κανεις απο απο τους κατόχους του κλώνου  την διαθέσει να δαπανήσει όσο ομορφο και να είναι το νάνο τανκ του γνησίου το ανάλογο ποσο ..φυσικά μπορεί να υπάρξουν και κάποιοι που θα δαπανουσαν αλλά να μην έχουν επαφη η με το νήμα η ακόμα και το φόρουμ.. κατα 99.99% όταν ο κλώνος είναι πιστό αντίγραφο του γνησίου και όλες η βάσης του γνησίου έχουν ίδια διάμετρο ακόμα   των o-ring και όλα τα τανκ προσαρμόζονται  σε διαφορετικές βάσης το βρίσκω δυσκολο στο να μην ταιριάζουν και με τις βάσης του κλώνου  ..... 

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Alexxxbazzz

• *
  • 48
« Απάντηση #710 στις: Απριλίου 23, 2016, 20:55 »
Φίλε silas έχω τον γνήσιο άμα θες να σου μετρήσω με παχύμετρο ή άμα έχει κανείς κλώνο στα Χανιά να το δοκιμάσω να σου πω.

Αποσυνδεδεμένος Deimos

• **
  • 476
« Απάντηση #711 στις: Απριλίου 23, 2016, 22:01 »
Δεν υπάρχει θέμα, είναι συμβατά και μπορείς να τα συναρμολογήσεις όπως θέλεις.
Δεν ξέρω όμως τι είναι καλύτερο να αγοράσεις πρώτα.
Νέα βάση - καμιά διαφορά οπτικά, πιο εύκολο και πιο σταθερό σετάπ, καλύτερη τροφοδοσία.
Tiny tank - διαφορετική εμφάνιση, περισσότερα και δυσκολότερα γεμίσματα, κάποιοι περιορισμοί στα επιστόμια (γεμίζει με το δικό του που έχει και τρίτο ο-ρινγκ), ίσως μιά ιδέα καλύτερη γεύση λόγω κοντής καμπάνας.

Αποσυνδεδεμένος Silas

• **
  • 145
« Απάντηση #712 στις: Απριλίου 24, 2016, 12:36 »
@Giorgos : Γιωργο και εγω δυσκολο το θεωρω αλλα για να μην μεινω με το τανκ να καθεται μεχρι να παρω και την βαση, ρωταω μπας και το χει ηδη κανει καποιος. 
@alexxx: Οχι φιλε μου δεν πειραζει. Πολυ μανουρα για το τιποτα. Ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα παρω και την βαση οποτε και να μην κανει το τανκ στον κλωνο, απλα θα περιμενω περισσοτερο. 
@Deimos: Παραδοξως, μεχρι τωρα, δεν ειχα κανενα θεμα με την βαση. Ουτε υπο ουτε υπερ ουτε διαρροες ουτε δακρυα ουτε ιδρωτα - βεβαια ομολογουμενος τον εχω ελαχιστο χρονο στην κατοχη μου. Αντιθετως επειδη ειμαι λιγο περιεργος με τα aesthetics το τανκ με καιει περισσοτερο.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια. 

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #713 στις: Απριλίου 24, 2016, 18:14 »
Και γω σε δεύτερο που παρέλαβα χθες απο FT το ίδιο παρατήρησα, ότι κανένα drip tip που κάνει στον πρώτο που είχα πριν ενα μήνα δεν κάνει πλέον σε αυτόν. Πρέπει να είναι απο διαφορετικό κατασκευαστή, το φινίρισμα του άψογο αλλά στο επάνω μέρος της καμπάνας πρέπει να είναι πιο στενό το εσωτερικό του. Δοκίμασα και driptip gus αλλά ούτε καν μπαίνουν, άλλαξα τα oring του δικού του driptip και εφαρμόζουν τέλεια και σφιχτά, το τανκ ελαφρώς πιο clear και εννοείτε με όλα τα logo επάνω
Επανέρχομαι να προσθέσω στις εντυπώσεις του κλώνου που παρέλαβα πρόσφατα
πως και μένα το tank είναι αρκετά πιο clear από του παλιού (και όχι ελαφρώς) και
πως η καμπάνα βιδώνει πολύ καλύτερα. Πραγματικά καμία σχέση με τον παλιό!!!

Επίσης έλυσα τη βάση και από τον 2ο καινούργιο, είχε μέσα μπίχλα -σαν σκουριά-
(δεν θέλω να πιστέψω πως ήταν σκουριά) την οποία καθάρισα και μετά την έδεσα
χωρίς να έχει θέμα ατέρμονης περιστροφής του πόλου όπως στην παλιά.

« Απάντηση #714 στις: Απριλίου 25, 2016, 14:26 »
Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν? Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο site? http://www.angelcigs.com/gus-phenomenon-bell-lite-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer-silver.html

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #715 στις: Απριλίου 25, 2016, 14:32 »
Το site δεν το γνωρίζω, απλά να σε ενημερώσω σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ότι ο ατμοποιητης στο λινκ σου δεν είναι ο Phenomenon, αλλά ο Estia. 

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #716 στις: Απριλίου 25, 2016, 14:51 »
-1 στην αξιοπιστία του site.
 +1 Estia κλώνος?

Αποσυνδεδεμένος kaklis

• *
  • 77
« Απάντηση #717 στις: Απριλίου 25, 2016, 21:26 »
Καλησπέρα σε όλους σας! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος από εσάς αν μπορώ να βρω τον phenomenon lite κλώνο από Ελληνικό μαγαζί; Ευχαριστώ 

Αποσυνδεδεμένος apatsi77

• *
  • 43
« Απάντηση #718 στις: Απριλίου 25, 2016, 22:02 »
Άμα δεν κάνω λάθος νομίζω το έχει το vape clab είναι στην Θεσσαλονίκη 

Αποσυνδεδεμένος kaklis

• *
  • 77
« Απάντηση #719 στις: Απριλίου 25, 2016, 22:21 »
Ευχαριστώ πολύ!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359994 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374960 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99942 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F