Φίλε, μιλάμε για ένα ατμοποιητή που έχει διαρροές, ότι και να κάνεις κάποια στιγμή θα τρέξει.
Τυχαίο είναι που κάθε τόσο ο κατασκευαστής βγάζει και άλλες βάσεις; Και δεν εννοώ τις βάσεις με μεγαλύτερες ή μικρότερες τρύπες αέρα. Επίσης η τρύπα του αέρα δεν είναι στο κέντρο, αυτό είναι κατασκευαστικό φάουλ. (Ξέρω ότι θα μου την πέσουν τώρα οι fan αλλά την γνώμη μου λέω)
Ααα, μια εβδομάδα φίλε μου είναι πολύυυςςς καιρός για να καταλάβεις αν ένας ατμοποιητής σου κάνει η δεν σου κάνει.
Δεν θα στην πέσω ως fan και δεν θα στην πέσω γενικώς. Μ' αρέσει η εποικοδομητική συζήτηση και την επιδιώκω κι αν είμαι κάπου fan, είμαι fan των εμπειριών μου και μόνο και μιλάω με βάση αυτές.
Για σένα λοιπόν μια εβδομάδα ίσως είναι αρκετή να καταλάβεις έναν ατμοποιητή.Το δέχομαι για την οικονομία της συζήτησης και μόνο. Για μένα η πρώτη εβδομάδα ως κάτοχος Φαινομένου κύλησε με ανάμεικτα συναισθήματα, μία κρύο (διαρροές, καμένο) μία ζέστη (γεύση, ποιότητα τζούρας). Τη δεύτερη εβδομάδα τα ίδια, πότε στραβοβίδωνε η καμπάνα, πότε είχα διαρροή, πότε χαμογελούσα, πότε έβριζα. Την τρίτη άρχισα να βλέπω φως κι από την τέταρτη και μετά, μόνο απολαμβάνω και καθόλου δεν πονοκεφαλιάζω. Αν θεωρούσα λοιπόν ότι ένα δεκαήμερο ήταν αρκετό για να καταλάβω αν μου κάνει ή όχι, θα τον είχα πουλήσει και τώρα θα έδινα συμβουλές σε νέους κατόχους με τη σιγουριά του ειδικού που τον είχε και απαλλάχθηκε νωρίς από τον προβληματικό ατμοποιητή.
Το έπαθα μια φορά με έναν Taifun που παίζει να βάζει κάτω όλους τους άλλους κι έβαλα μυαλό!
"Η τρύπα του αέρα δεν είναι στο κέντρο" κι αυτό είναι κατασκευαστικό λάθος! Είσαι κατασκευαστής ή έχεις ανάλογες γνώσεις να μας το εξηγήσεις αυτό το σημείο? Μήπως ετέθη σχετικό ερώτημα στον Gus για να μας εξηγήσει ποια κατασκευαστική λογική υπηρετεί το προϊόν του? Πώς του ήρθε δηλαδή να βάλει πιο κει τις τρύπες και όχι ακριβώς στο κέντρο? Θέλησε να πετύχει κάτι μ' αυτό τον τρόπο και απέτυχε? Είναι αυτή αιτία των διαρροών για όσους τις επικαλούνται?
Και άντε να δεχτούμε ότι υπάρχει κατασκευαστικό λάθος κι ας μην ξέρουμε για ποιο λόγο είναι λάθος και τι επιπτώσεις έχει. Εσύ που δεν είσαι fan του Τηλέμαχου, γιατί δεν λες ότι υπάρχει κατασκευαστικό λάθος στον v2, όταν αυτό το παραδέχεται αυτός που τον πουλάει λέγοντας ότι έδωσε μάχη για να βγει ο plus και να σωθεί η κατάσταση?
Δεν υπάρχει κατασκευαστικό λάθος στο driptip που σου δίνει τα υγρά στο στόμα και πολλοί μεγαλώνουν την τρύπα ή τρέχουν να βρουν άλλο που να γυρνάει την καμπάνα και να κάνουν τη δουλειά τους?
Υπάρχει κατασκευαστικό λάθος στην αδυναμία του ατμοποιητή να ανταποκριθεί σε λεπτά σύρματα, να στηθεί με διπλή αντίσταση, να παίξει με χαμηλά βατ?
Εν κατακλείδι, ο καθένας μπορεί να ψάξει τι τον ευχαριστεί ή τι τον βολεύει. Οι ατμοποιητές είναι εργαλεία γι' αυτόν το σκοπό και υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά. Οι καϋφουνίτιδες, οι τηλεμαχίτιδες και οι φαινομενίτιδες όμως είναι αρρώστιες και καλό είναι να τις αποφεύγουμε.