vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

667 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Ηρακλης, Olga68, bloodlessz, Mimhsdr

Phenomenon 316 SS Clone

Αποσυνδεδεμένος kazabubu

• *
  • 75
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon 316 SS Clone
« Απάντηση #1500 στις: Δεκεμβρίου 02, 2016, 11:07 »
συμφωνω .... εχω πει στον εαυτο μου να σταματησω τις αγορες πλεον γιατι το θεμα δεν εχει γυρισμο.Οσο το ψαχνω τοσο αγοραζω.

Αποσυνδεδεμένος e-vaper

• *
  • 8
« Απάντηση #1501 στις: Δεκεμβρίου 03, 2016, 15:36 »
Καλησπέρα σε όλους..

Νέος κάτοχος του Phenomenon clone και εγώ. Παραγγελία από Fasttech τον SKU5620700.
Έφτασε μέσα σε 13 ημερολογιακές ημέρες αρκετά γρήγορα... Να πω ότι είναι ο πρώτος 
επισκευάσιμος ατμοποιητής που χρησιμοποιώ, εκτός από μία απόπειρα με την επισκευάσιμη 
κεφαλή του Ναυτίλου mini που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα με όχι και πολύ καλά αποτελέσματα.

Πλύθηκε καλά ,αν και αρκετά καθαρός, και έστησα αντίσταση με Kanthal A1 UD 28ga σε πυρήνα 
3,5mm 6 περίπου σπείρες με τιμή αντίστασης στα 1.38Ω. Βαμβάκι χρησιμοποίησα Cotton Bacon V2.
Δοκιμή με υγρό 18mg 100%VG Pink Mule και ελάχιστο Tribeca, στα 14W με το νέο Releaux R2/3 και...... 

δεν περιγράφω άλλο....   

Ατμός βελούδινος, γεύση πολλή ακόμη και με το ελάχιστο tribeca και ντουμάνι!!!!!!!Χτύπημα 
αρκετά καλό. 
Μετά από 1 ώρα πάνω στο mod βλέπω μία πλημμύρα από το υγρό χωρίς να έχω ατμίσει...  
Είχε τρέξει υγρό από τις τρύπες εισαγωγής αέρα. Ευτυχώς το mod δεν πήρε υγρό μέσα στον πόλο
και όλο έτρεξε απ' έξω και πρόλαβα να το σκουπίσω. Τον έλυσα, έπλυνα και ξαναγέμισα. Ξανά διαρροή αλλά λιγότερη αυτή τη φορά. Τελικά κατάλαβα ότι είχα χρησιμοποιήσει πολύ βαμβάκι και μειώνοντας το
τώρα δεν έχω καμία διαρροή. Επίσης είχα ανοίξει και πολύ την καμπάνα (σχεδόν 2 στροφές) γιατί το Cotton Bacon μου φάνηκε ότι δεν απορροφά αρκετά γρήγορα το υγρό (είναι και 100% VG). Βέβαια δεν έχω πολύ καλό χτύπημα και πρέπει να δοκιμάσω και άλλα στησίματα αλλά ακόμη και με αυτό, σε σχέση με τον mini Ναυτίλο, είναι η μέρα με τη νύχτα...

Εντυπώσεις.....εξαιρετικός για το κόστος του,φαντάζομαι την ποιότητα του αυθεντικού. Πολύ γεύση,
φοβερός ατμός ,αθόρυβος και από αέρα τσιγαρίσιος όπως τον ήθελα. Σε σύγκριση με το mini Ναυτίλο
το πιο "σφιχτό" του είναι κάπου ανάμεσα στην 1η και 2η τρύπα και φτάνει μέχρι και την 4η+ τρύπα. Θέλει λίγη προσοχή με την καμπάνα και το άνοιγμά της. Τώρα την έχω ανοικτή περίπου μισή στροφή. Γενικά η συναρμολόγησή του, με το δακτυλίδι της ρύθμισης αέρα (στο οποίο βιδώνεται το τανκ) να κουμπώνει με τη βοήθεια o'rings δεν είναι και το καλύτερο. Επίσης αυτού του είδους η ρύθμιση αέρα με δακτυλίδι δεν μένει πάντα σταθερή μετά από γέμισμα, όσο και αν προσπάθησα. Πάντα τον ξαναρυθμίζω έστω και λίγο. Το drip tip όχι πολύ καλό, το άλλαξα με το SKU4151201 το οποίο γυρνάει την καμπάνα καλά (αν η καμπάνα σφίξει μέχρι τέλους θέλει μια μικρή αρχή από το μεταλλικό τμήμα και μετά μπορείς να τη ρυθμίσεις από το drip tip). Από κατανάλωση μετά από 2 ημέρες χρήσης να πω ότι είναι μεγαλύτερη από του mini Ναυτίλου αλλά όχι κάτι τραγικό. Γέμισμα από κάτω αφού πρώτα βιδώσω τέρμα την καμπάνα και προσεκτικό ξαναβίδωμα. Το βαμβάκι μάλλον πρέπει να είναι σχετικά λίγο και αφράτο και σίγουρα να μην εξέχει από το deck (βοήθησαν και σχετικά videos που είδα στο YouTube από μέλος του forum στο νήμα για τα στησίματα του phenomenon-πραγματική βοήθεια για νέο). Το deck με δυσκόλεψε λίγο στο στήσιμο γιατί οι βίδες είναι σχετικά κοντά αλλά μάλλον είναι συνήθεια. Έτσι μου φάνηκε σαν νέος στους επισκευάσιμους ,μπορεί να κάνω λάθος.... 

Νομίζω ότι θα αγοράσω ακόμη έναν ίδιο ή τον Unfollow V2. Είναι εξαιρετική αγορά. Γενικά με λίγη προσοχή και αν ξεπεράσεις το μοντέλο Mini Ναυτίλος - "ξεβιδώνω,γεμίζω ,αλλάζω αντίσταση με κλειστά μάτια, τον πετάω από το παράθυρο και συνεχίζει να ατμίζει, τον αφήνω απουδήποτε σε οποιαδήποτε θέση και δεν τρέχει σταγόνα" - νομίζω ότι θα τα καταφέρει κάποιος νέος στους επισκευάσιμους σαν εμένα. Σειρά έχει ο Cloudone κλώνος που ήρθε μαζί και σε δεύτερο πακέτο που είναι στο δρόμο ο Kayfun V3 mini για συγκρίσεις.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας....
Μερικές φωτογραφίες....

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 05, 2016, 02:52 από Cruiser79 »

« Απάντηση #1502 στις: Δεκεμβρίου 03, 2016, 15:40 »
παιδια καλησπερα.ειμαι ετοιμος να παραγγειλω τον κλωνοφαινο αλλα καθως αποφευφω εως τωρα πλαστικα τανκ ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια με συγκεκριμενα υγρα που δημιουργουν προβλημα στο τανκακι.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα χρησιμοποιουν ειδικα σε ακριβους ατμο..
ατμιζω αποκλειστικα καπνικες γευσεις(νομιζω δεν θα χω προβλημα?)

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #1503 στις: Δεκεμβρίου 03, 2016, 15:55 »
Μόνο με όξινα φρουτώδη υπάρχει πρόβλημα και υγρά τύπου pluid που συνήθως περιέχουν αψέντι. Με τα καπνικά δεν έχει ακουστεί κάτι απ οσο ξέρω

Αποσυνδεδεμένος filip

• **
  • 283
« Απάντηση #1504 στις: Δεκεμβρίου 03, 2016, 15:59 »
δεν χρησιμοποιουν γυαλι λογω σχεδιασης (δεν μπορουν να 'κοψουν' σπειρωμα ακριβειας στο γυαλι)

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #1505 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 18:53 »
Το επιστόμιο του κλώνου είναι άθλιο, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα αλλά νομίζω και των περισσότερων κατόχων του ατμοποιητή. Αν όμως βγάλουμε αυτό το ακατανόητο μεταλλικό επάνω κομμάτι με το oring και αφήσουμε μόνο το διάφανο πλαστικό γίνεται αρκετά βολικό για κάποιον που του αρέσουν τα φαρδιά driptips. Είναι αρκετά φαρδύτερο από την καμινάδα αλλά αυτό δεν μοιάζει να επηρεάζει και πάρα πολύ την γεύση.

Το γράφω γιατί έχω δυσκολευτεί αρκετά να βρω driptips να ταιριάζουν και αυτό το έχουμε ήδη όλοι...

ΥΓ. Τις τελευταίες τέσσερις μέρες κάνω το Dinner Lady Lemon Tart και το τανκάκι δεν μοιάζει να έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι βέβαια αραιωμένο 1:1 γιατί σκέτο το υγρό είναι πολύ μπουχτιστικό για μένα, αλλά και πάλι το φοβόμουνα λίγο για να είμαι ειλικρινής...

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1261
« Απάντηση #1506 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 18:56 »
CP όταν πετύχεις τον Ribot πάρε του το άσπρο που έχει στον magister. Μόνο στο πλύσιμο βγαίνει

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #1507 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 19:32 »
Ωραία γιατί έχω διάφορα που θέλω να βουτήξω από τον Ribot... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1261
« Απάντηση #1508 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 19:57 »

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #1509 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 19:59 »
Λινκάκι αφεντικό; :)

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1261
« Απάντηση #1510 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 20:02 »
Simply Tips είναι. Για τον Sat22
Μήνυμα στο FB τους (έτσι το βρήκα εγώ) ή CrazyVaper τηλέφωνο.
Όταν τα είχα πάρει δεν είχαν πολλά ακόμα είπαν. Ο Γιώργος είχε δει στον δεύτερον

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #1511 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 20:07 »
Κατάλαβα. Είναι αυτά τα driptips που κοστίζουν ακριβότερα από το ίδιο το κλωνοφαινόμενο. Αν είναι καλά όμως ε, να πάρουμε που λέει και μια φίλη μου... :laugh1:

Ευχαριστώ Π.! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #1512 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 20:18 »
Εμένα μου έκατσε ωραία το παρακάτω
και είναι απο εδώ http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_210900.html

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #1513 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 20:25 »
Συμφωνώ. Το έχω και γω το συγκεκριμένο και ταιριάζει μια χαρά στον κλωνοφαινόμενο.

Επίσης το χρησιμοποιώ και σε άλλους ατμοποιητές. Είναι all day classic. :))

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #1514 στις: Δεκεμβρίου 04, 2016, 20:30 »
Ωραίο είναι κι αυτό Χρήστο όπως επίσης και το driptip του KF mini 3 που ταιριάζει στο φαινόμενο γάντι (στο δικό μου τουλάχιστον). Αλλά δεν αντέχω να ψάχνω στα 32 εκατομμύρια επιστόμια που έχει η FT να βρω αυτό του κλωνοκαϊφούν... 

Αλλά αυτό της Gearbest θα το τιμήσω μιας και το προτείνετε και οι δυο σας. Merci... :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110764 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374980 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328282 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99944 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F