Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα να κάνω στους κατόχους του Dani Box 2 ερωτήσεις:
Με τι ατμοποιητές σε ποια watt και σε τι mode (Watt ή TC) χρησιμοποιούν το Dani?
Πως κρίνουν την ατμιστική εμπειρία που προσφέρει σε σχέση με άλλα γνωστά mod με τη χρήση του ίδιου ατμοποιητή?
Καταθέτω την δική μου εμπειρία
Χρησιμοποιώ Kayfun Lite Plus, Kayfun Prime και Skyline
Αντιστάσεις 2.8 ώς 3.2 Kanthal 1.2 ως 1.6 ohm, στα 10 με 12 watt
Από mods Provari 2.5, Provari 3 ,Pico και Cluppor mini.
Για κάθε ατμοποιητή υπάρχει κάποιο mod που ζευγαρώνει ιδανικά
Ο Kayfun Lite Plus πάει υπέροχα με το Provari 2.5
Το ιδιο και ο Kayfun Prime, αν και σε αυτόν οι διαφορές στην απόδοση είναι μικρότερες με τη χρήση των 4 mod που ανέφερα
Ο Skyline βγάζει απίστευτη γεύση στον Pico, ενώ λειτουργεί αξιοπρεπώς με όλα τα παραπάνω mods
Με το Dani δεν μπόρεσα να πετύχω καλύτερη εμπειρία από ότι με τους παραπάνω mods
Τα ρεύματα του μου φαίνονται "σκληρά", αφήνει ένα "κακό" χτύπημα ακόμη και από τα 8 watt.
Οχι την αίσθηση του χτυπήματος που προέρχεται από την υψηλή νικοτίνη ή τα πολλά watt, αλλά την άλλη, δυσάρεστη αίσθηση, κάτι σαν μπούκωμα που δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις την γεύση των υγρών.
Δεν μπορώ να το περιγράψω ποιο καλά, ελπίζω να έγινα κατανοητός, γιατί το επόμενο βήμα θα ήταν η σύγκριση με το VAMO, και προβλέπω ότι αυτό θα θεωρηθεί από πολλούς ιεροσυλία.
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πλησιάζει το Provari 2.5 σε smooth απόδοση των γεύσεων.
Ίσως για την αυστηρή κριτική να ευθύνονται οι υπερβολικές προσδοκίες που δημιουργούν τα διθυραμβικά reviews και σχόλια.
Ισως είναι πολύ καλός σε TC mode, ίσως να είναι φτιαγμένο για TC mode. Ισως να αποδίδει καλύτερα σε περισσότερα watt.
Ισως ο βασιλιάς να είναι γυμνός, αλλά όλοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν. O pbusardo αναφέρει στην κριτική του για παλμικά ρεύματα, αλλά αυτό το τμήμα του review δεν έχει σχολιαστεί ούτε εδώ ούτε και πουθενά αλλού.
Στα νιάτα μου είχα ένα διάστημα σχέση με μια κοπέλα πανέμορφη,ψηλή, σωστό μανεκέν. Ολοι γύριζαν το κεφάλι να την κοιτάξουν και εγώ καμάρωνα. Στο κρεβάτι όμως ήταν χειρότερη και από ένα τσουβάλι πατάτες. Αλλά αυτό ήταν κάτι που το γνώρισα μόνο εγώ.
Δε λέω σε καμία περίπτωση ότι ο Dani ατμίζει σαν ένα τσουβάλι πατάτες. Είναι πανέμορφος και κατασκευαστικά πολύ καλής ποιότητας mod. Στο ατμιστικό κομμάτι όμως για τα λεφτά του και τη φήμη του περίμενα κάτι παραπάνω.
Η ατμιστική εμπειρία είναι υποκειμενική, και ο χρόνος συμβίωσης με το Dani πολύ μικρός για ασφαλή συμπεράσματα.
Για αυτό θα παρακαλούσα τους συμφορουμίτες κατόχους του mod να με βοηθήσουν απαντώντας στα παρακάτω ερωτήματα
Με τι ατμοποιητες σε ποια watt και σε τι mode (Watt ή TC) χρησιμοποιούν το Dani?
Πως κρίνουν την ατμιστική εμπειρία που προσφέρει σε σχέση με άλλα γνωστά mod με τη χρήση του ίδιου ατμοποιητή?