vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

668 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

Joyetech CUBIS

Αποσυνδεδεμένος Manifesto

• *
  • 28
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech CUBIS
« Απάντηση #720 στις: Μαΐου 22, 2016, 23:19 »
Έστρωσε αλλά άρχισε να μου βγάζει μπουρμπουλίθρες και μέχρι να στρώσει μου έβγαλε την παναγία. Έβαλα χαρτί στην τρύπα προς την φυτιλοαντίσταση, το τίναξα σαν θερμόμετρο αλλά τίποτα. Τελικά έστρωσε απο μόνος του.

Εν τω μεταξύ δεν μου βγάζει καμμένο αλλά μου φαίνεται ότι έχασα λίγο την γεύση απο τπ υγρό. Λέτε να την ψιλοέκαψα την αντίσταση;

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Είναι η clapton 1.5 και μου έφερνε καμμένο, παρ' όλα αυτά εμένα δεν μου φαίνεται να είναι καμμένη, θα έλεγα ότι στην φωτογραφία φαίνεται σε λίγο χειρότερη κατάσταση. Μου το παρουσίασε μετά από περίπου 5ml.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 23, 2016, 15:55 από Manifesto »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #721 στις: Μαΐου 23, 2016, 18:42 »
Έχει δοκιμάσει κανείς τα νεα notch coils για τον Cubis (νομίζω βγήκαν αρχικά για το cuboid mini) να μας πει πως αποδίδουν; Γεύση, ατμός, διάρκεια.

Σκοπεύω να αναβαθμίσω σύντομα σε Cubis/Cuboid και στις λίγες κριτικές που διαβάζω ακούω τα καλύτερα για πνευμονικές.

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1261
« Απάντηση #722 στις: Μαΐου 24, 2016, 17:27 »
Ημέρα πλυσίματος...

1. 10mm x 1mm o-ring
2. 8mm x 1mm o-ring
3. 17mm x 2mm o-ring
4. 19mm x 1mm o-ring

Αποσυνδεδεμένος xristakos2006

• **
  • 129
  • ΟΧΙ η.τ αλλά συσκευή ατμίσματος PLEASE
« Απάντηση #723 στις: Μαΐου 27, 2016, 20:27 »
:bye: και εγώ για τα βάσανα μου με CUBIS : (Αγορά την 1/5 από τις εκπτώσεις του FT πακέτο με VTC mini

Σαν εμφάνιση και ευκολία χρήσης είναι άψογος και δένει με το προαναφερόμενο mod. ;)

Δοκιμάζω αρχικά την 1 ohm :  αδιάφορη από γεύση ???, λίγος ατμός ???, λιγότερο χτύπημα :-\.

Πάω στην 0,6  και ξεκινάνε τα βάσανα :

• Αφού κάνω όλα τα «βουντού»  (στάξιμο, ξάπλα , ανάσκελα, να τον αφήσω στην ησυχία του   κλπ) Ξεκινάω από χαμηλά watt =  Καθόλου γεύση , λίγος ατμός  , ανεβάζω watt αλλά πάλι τίποτα. Στα 25 W έδωσε λίγο χτύπημα αλλά μέχρι εκεί.
    Μετά άρχισε να βγάζει καμένο ακόμα και σε χαμηλά watt :thumpdown:

• Λέω μήπως φταίει το υγρό (LIQUA RY4) !!!, νέα αντίσταση νέο υγρό (BEBECA 1/3 του τανκ μην πάει και χαμένο) και  πάλι τα «βουντού» Χαμηλά τίποτα στα 20-25 W καμία γεύση υγρού ! και αίσθηση καμένου! – ξέσφιξα, έσφιξα, φύσηξα : τα ίδια :hmmm:
  •  Άιντε πάλι νέα αντίσταση  και  πάλι τα «βουντού» αλλά με περισσότερη ώρα ξεκούραση.
    Χαμηλά  10-15 w: Στην αρχή έκανε τα κλασικά , θόρυβο  και γέμιζε το drip υγρό όταν σταμάτησαν αυτά μετά από 10-15 τζούρες = τίποτα από θορύβους
     Ανεβαίνω στα 25 W = ΘΑΥΜΑ !!!
    Γεύση : πολύ καλή , χτύπημα δυνατό , ατμός ικανοποιητικός, με κλειστό τον αέρα τζούρες σφιχτές τσιγαρίσιες.
    Εδώ είμαστε λέω :thumpup:

• Ανοίγω γεμίζω υγρό και αφήνω να  ξεκουραστεί,  να ξεκουραστεί, να ξεκουραστεί …. Αλλά μάλλον ήταν πολύ κουρασμένος
    Ξεκινάω και  γίνεται πάρτι πυροτεχνημάτων. :wall: Πολλά σκασίματα και περισσότερα πετάγματα καυτού υγρού στο στόμα αλλά μόνο την πρώτη μόνο φορά που τον χρησιμοποιούσα , εάν τον άφηνα  για 2-3 λεπτά την πρώτη φορά έκανε τα ίδια. :wall:
    Μόλις χάλασα τα 2/3 από το τανκάκι ΘΑΥΜΑ Νο 2 = ξανάστρωσε !!! και κανένα πρόβλημα έστρωσε. Μόλις  το γέμισα αρχίσαμε τα ίδια :wall:

Καμιά ιδέα για το που οφείλονται τα πετάγματα υγρού και πως μπορεί  να τα σταματήσουμε γιατί από θέμα ρύθμισης αέρα και καπνού ο ατμοποιητής με ικανοποίησε πλήρως. :hmmm:

(Να τονίσω όλο αυτό το διάστημα ευτυχώς  χρησιμοποιούσα τους 2 GS AIR (ΤΑΝΚ και 2) και άτμιζα κανονικά και απροβλημάτιστα αλλά το χτύπημα και την ποιότητα του καπνού στον CUBIS δεν τον έφταναν ::))

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #724 στις: Μαΐου 27, 2016, 20:43 »
Έχεις διαβάσει καθόλου αυτά που έχουν αναφερθεί στα προηγούμενα μηνύματα
και τις λύσεις που έχουν δοθεί από άλλα μέλη;  ;)
Με λίγο διάβασμα θα τα λύσεις όλα τα προβλήματά σου.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #725 στις: Μαΐου 27, 2016, 23:06 »
Στο τέλος του πρώτου μηνύματος έχει δημιουργήσει ο gipsy μια λίστα με προβλήματα και λύσεις. Όλα συγκεντρωμένα.

« Απάντηση #726 στις: Μαΐου 27, 2016, 23:50 »
Γενικά ο Κουμπις είναι τζαναμπέτης ατμοποιητης, τον έχει η γυναίκα μου και είναι αρκετες οι φορές που βρίζει και όχι άδικα.
Τα ίδια τραβάνε η αδελφή μου και η κουμπάρα μου, έχει πολύ δύσκολο ξεκίνημα αλλά σε αποζημιώνει μετά.

Προφανώς απο εκεί πήρε το όνομα του, πρέπει να βρείς το Cubi του... ;)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #727 στις: Μαΐου 28, 2016, 00:00 »
Κι εμένα μου άρεσε στην αρχή, και είναι όντως πολύ καλός όταν δουλεύει σωστά. Το κακό είναι ότι δεν είναι σταθερός στη λειτουργία του. Πολλές φορές βρίσκομαι μεταξύ φύσα - ρούφα για να τροφοδοτηθεί σωστά και τιναγμάτων για να μην κάνει μπουρμπουλήθρες. Οι τζούρες του δεν είναι όλες ίδιες, έχουν διακυμάνσεις και δεν ξέρω σχεδόν ποτέ πώς θα είναι η επόμενη.

Τελικά ξαναγύρισα στις αντιστάσεις του Ναυτίλου σε διάφορους ατμοποιητές (Nautilus, Kabuki, Triton mini) και έχω τον Cubis μόνο για αλλαγή ή για δοκιμές υγρών γιατί γεμίζει και πλένεται εύκολα.

Αποσυνδεδεμένος xristakos2006

• **
  • 129
  • ΟΧΙ η.τ αλλά συσκευή ατμίσματος PLEASE
« Απάντηση #728 στις: Μαΐου 28, 2016, 00:08 »
έχω διαβάσει όλα τς μηνύματα
Όταν έγραφα βουντού,  εννοούσα όλα τα γιατροσόφια~  ξαπλωματα,  βουλωματα κλπ αλλά τίποτα
τώρα έχει στρώσει πάλι αφού χάλασε το 1/3 του υγρού,
αλήθεια βλέπω αρκετά μεγάλη κατανάλωση υγρού σε σχέση με GS AIR

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Antonio_de_la_Svouras

• **
  • 163
  • να θυμηθώ να γράψω κάτι ψαγμένο εδώ
« Απάντηση #729 στις: Μαΐου 28, 2016, 06:48 »
Δεν ξέρω αν αποτελεί λύση για τους "ντουμάνηδες", αλλά έβαλα αυτό το
επιστόμιο

Με εξυπηρετεί πολύ καλύτερα από τον σωλήνα, δεν περνάνε μπουρμπουλήθρες/καμμένα/πυροτεχνήματα
Κρατάει στο κάτω μέρος υδρατμούς, λογικό αφού είναι και "κατά πολύ" στενότερο, οπότε πρέπει να θυμόμαστε να το συχνοσκουπίζουμε (!)
Δοκιμάστε το πριν στείλετε τον κιούμπη στα τσακίδια, το κόστος είναι αμελητέο.

Όταν αναπληρώνω υγρό βγάζω το επιστόμιο και το εσωτερικό καλαμάκι το ταπώνω με ένα κομμάτι χαρτί.
Φυσικά, έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ. Επίσης δεν το γεμίζω όλο. Αυτό δεν ξέρω αν έχει κάποια χρησιμότητα, εγώ το κάνω για να αλλάζω-δοκιμάζω τα υγρά.
Από τις όποιες αλλαγές υγρών έχω κάνει, έχω την υποψία ότι ειδικά οι μη-γλυκές γεύσεις έχουν την τάση να φέρνουν συχνότερα καμμένη γεύση, η οποία είναι περισσότερο "λαστιχίλα" παρά καμμένο. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν πρωτοαλλάξουμε αντίσταση χωρίς να έχει σημασία αν είναι καινούργια ή όχι.

Από τις τρείς κεφαλές του πακέτου, η 1.5 clapton μου φάνηκε η καλύτερη σε γεύση και νομίζω (αλλά μην το πάρετε της μετρητοίς γιατί έχω μηδαμινή εμπειρία) με πάρα πολύ καλή κατανάλωση.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την 0.6Ω αντίσταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2016, 06:54 από Antonio_de_la_Svouras »

Αποσυνδεδεμένος dolphinhq

• *
  • 13
« Απάντηση #730 στις: Μαΐου 28, 2016, 14:18 »
μετά από κάμποσο καιρό που δοκιμάζω τις αντιστάσεις του cubis, κατέληξα πως τελικά μου ταιριάζει η 0,6 (και η επόμενη μου είναι η 1.5).
Η 0,6 έχει μακράν καλύτερη γεύση (απο 18-23w), είναι όσο σφιχτή μου αρέσει και έχει και μια χαρά κατανάλωση :)

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #731 στις: Μαΐου 28, 2016, 14:49 »
Εγώ πάντως και με clapton 1.5 και την 1 και την 0.6 προβλήματα δεν είχα πουθενά
Την 0.5 δεν την έχω βάλει πάνω.
Ενα μήνα ακριβώς τώρα σε καθημερινή ολοήμερη χρήση και δεν αντιμετώπισα κανένα μα κανένα
απολύτως πρόβλημα και σε watt και σε έλεγχο θερμοκρασίας.
Καθαρή γεύση, ούτε σκασίματα ούτε υπερ / υποτροφοδοσίες.
Να γράψω τζόκερ για το 1000.000 ευρώ αύριο;  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #732 στις: Μαΐου 28, 2016, 15:08 »
Κι η 0,5 μια χαρά είναι Νίκο (για πνευμονικές βέβαια). Εγώ έχω κάνει τον cubis ατμοποιητή ειδικών αποστολών και του έχω πάντα επάνω μια 0,5. Ανεβάζω τα watt στο θεό (30-35 είναι ταβάνι για μένα), ανοίγω τον αέρα όσο πάει και γεμίζω τον cubis με κάποιο υγρό που δεν μου πολυαρέσει αλλά δεν είναι και για νεροχύτη. Ε, το υγρό τελειώνει πριν προλάβεις να κάνεις φτου. Αυτή είναι η ειδική αποστολή και η 0,5 αντεπεξέρχεται περίφημα σ' αυτή!

(Το κακό είναι πως μ' αυτά και μ' αυτά, άρχισαν να μ' αρέσουν οι πνευμονικές και πιάνω τον εαυτό μου να λοξοκοιτάζει κάτι πνευμονικούς ατμο τέρατα και δεν είναι της ηλικίας μου αυτά τα σπορ ρε γμτ...) ;)

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #733 στις: Μαΐου 28, 2016, 15:15 »
 μη φοβάσαι, το πολύ πολύ να κάνεις τον θρύλο των τραίνων...τον φοβερό και τρομερό ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ...
 :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
  • Jordan. Καλλιτέχνης (...εν αγνοία της Τέχνης)
    • Red-Knot Photography
« Απάντηση #734 στις: Μαΐου 28, 2016, 15:26 »
Κι η 0,5 μια χαρά είναι Νίκο (για πνευμονικές βέβαια). Εγώ έχω κάνει τον cubis ατμοποιητή ειδικών αποστολών και του έχω πάντα επάνω μια 0,5. Ανεβάζω τα watt στο θεό (30-35 είναι ταβάνι για μένα), ανοίγω τον αέρα όσο πάει και γεμίζω τον cubis με κάποιο υγρό που δεν μου πολυαρέσει αλλά δεν είναι και για νεροχύτη. Ε, το υγρό τελειώνει πριν προλάβεις να κάνεις φτου. Αυτή είναι η ειδική αποστολή και η 0,5 αντεπεξέρχεται περίφημα σ' αυτή!

(Το κακό είναι πως μ' αυτά και μ' αυτά, άρχισαν να μ' αρέσουν οι πνευμονικές και πιάνω τον εαυτό μου να λοξοκοιτάζει κάτι πνευμονικούς ατμο τέρατα και δεν είναι της ηλικίας μου αυτά τα σπορ ρε γμτ...) ;)

Γιατί, τι το κακό έχει η ηλικία μας?  :confused1:
Πάντως και για μένα ο κουμπής είναι απροβλημάτιστος. Μόνο μιά σιέστα ζητάει μετά το φαγητό και όλα καλά (μόνο με 1,5 τον έχω δοκιμάσει όμως. Τώρα μούβαλες ιδέες -ως συνήθως-)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351377 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104191 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96272 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321454 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602293 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11599 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3103 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609828 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4359 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17724 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias