Καλημέρα! Χθες το βράδυ λοιπόν έπεσα για ύπνο με απίστευτη αηδία και μαι λεκανίτσα δίπλα μου για παν ενδεχόμενο....Μπήκε και το ροζουλί μοντάκι στην φόρτιση στον υπολογιστή, αν και η μπαταρία δεν εόχε πε΄σει ουτε καν στα 3/4 (πολύ καλή αυτονομία λοιπόν)
Τσιγάρο κανονικό μεχρι χθες ουτε που μου πέρναγε απο το μυαλό να κανω λόγω αηδίας (τα έχω πετάξει κιόλας)
Σήμερα το πρωί ξύπνησα άνευ αηδίας και ναυτίας ΑΛΛΑ με απίστευτη πικρίλα στο στόμα, στόμα τσαρούχι που λένε, χάλι μαύρο, ουτε με 2 πακέτα την ημέρα δεν ξύπναγα έτσι!!!
Μύρισα λίγο την ακρούλα της νέας μου ροζ φιλενάδας, λέω μπας και άλλαξαν τα πράγματα σήμερα, ε λοιπόν ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ουτε καν να το μυρίσω, ξενέρωσα πολύ!!!
Συμπέρασμα λοιπόπν ότι έβαλα να πιω καφέ, με τρελλή διάθεση να κάνω κανονικό τσιγάρο (όπως έκανα ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ εδώ και χρόνια)!!!
Αλλά όχι, είπαμε τα κανονικά πετάχτηκαν ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ...
Οπότε ανακεφαλαιώνοντας έχω ξυπνήσει με πικρή και απαίσια γεύση, το στόμα "τσαρούχι", ΔΕΝ έχω καπνίσει ούτε ατμίσει τίποτα για πρωί, τα νεύρα κρόσια, ΔΕΝ έχω άλλο υγρό φυσικά,δεν έχω και αυτοκίνητο προς το παρόν να πάω να αγοράσω κατι, να ξανα-ατμίσω το βρωμο-TOBACCO δεν παίζει με τίποτα, συν ότι ακόμα και να πάρω αλλο υγρό δεν ξέρω πως θα φύγει η βρώμα πάνω από τον ατμοποιητή!!!
Αυτά προς το παρόν, ευχαριστώ πολύ για τα πμ δεν έχω προλάβει να απαντήσω ακόμα, θα σας ενημερώσω αργότερα για τις εξελίξεις.