Κάθομαι μπροστά στο PC και ατμίζω απολαυστικά το νέο μου ΕVO που μόλις παρέλαβα το μεσημέρι (με τις manual μπαταρίες). Έχω χρόνια να το κάνω αυτό στο σπίτι. Πάντα σηκωνόμουν και κάπνιζα έξω, είτε κοντα στο παράθυρο είτε στο μπαλκόνι για να μη ντουμανιάζει και βρωμάει το σπίτι, να μην "μολύνω" το παιδί κ.λ.π.
Και το υπέροχο είναι πως δε νοιάζεσε για στάχτες, τασάκι, μην κάψεις τίποτα με την κάφτρα. Το κρατάς όπως θέλεις και το αφήνεις όπου θέλεις και μάλιστα αναμμένο
Δηλώνω φανατικός ατμιστής.
Αισθάνομαι οτι το συνίθησα αμέσως.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου το έβαλα στο στόμα μου και ήταν όπως το περίμενα
Υγρό: ecopure rich medium.
Μόλις άνοιξα το "γράμμα" και είδα όλα τα συμπράγκαλα μπερδεύτηκα λιγάκι. Γρήγορα γρήγορα βίδωσατη μπαταρία και έβαλα ένα "ποτισμένο" φιλτράκι στον ατμο.
Τράβηξα τις πρώτες τζούρες και μου 'ρθε κάτι ελαφρά αρωματικό στο στόμα. Έμοιαζε με λίγο καμμένο. Μου άρεσε ακόμα κι αυτό!!!!
Μετά από μερικές τραβηξιές το καμμένο έγινε εντονότερο και σε λίγο σταμάτησε να τραβάει. _Μπά λέω μόνο τόσο διαρκεί το έτοιμο φιλτράκι? Τώρα είχα βάλει στεγνό? είχα κάνει άλλη πατάτα? δεν κατάλαβα ακριβώς. Τέσπα.
Ανοίγω το ecopure, βάζω τη μικρή συριγγούλα μέσα, τραβάω λίγο. Πάω να το βάλω στο φιλτράκι, μου ξεφεύγει πατώντας λίγο πιο δυνατά τη σύριγγα, μου πέφτει έξω. Δεν ξέρω πόσο να στάξω. Το φιλτράκι μου φαίνεται πολύ μικρό. Να βγάλω το "βαμβάκι" πρώτα? ή από πάνω? Μα δε χωράει. Τέσπα βάζω 2-3 σταγόνες. Ξεχειλίζει. Μα εδώ διάβασα ότι θέλει τουλάχιστον 6-7 σταγόνες. Που θα χωρέσουν? Κάνω και 1-2 σταγόνες dripping (το μαθα κι αυτό
)
Τώρα ο ατμός είναι ικανοποιητικός αλλά όχι ντουμάνι. Όσο και να τραβήξω δε ντουμανιάζει
Τραβάω αρκετές τζουρες ακόμα και πάω για σιέστα.
Μόλις ξυπνάω το ξαναπιάνω, τραβάω και αναβοσβήνει το λαμπάκι του. Τίποτα. Ααα θα έμεινε απο μπαταρία. Μα τόσο γρήγορα? Βιδώνω την άλλη. Όλα ταμάμ. Καλούτσικα ντουμάνια με τη φρεσκοφορτισμένη μπαταρία.
Και φτάνουμε πάλι στην αρχή του pοst μου (στη φάση που λέγαμε ότι κάθομαι στο Pc ...). Εδώ είμαι ακόμα και τ μεσημεριανό γέμισμα φαίνεται να κρατάει ακόμα.
Αλήθεια ενα γέμισμα φιλτρακίου (!!!) πόσο κρατάει? Θεωρητικά κάθε φίλτρο δίνεται για 10-15 Κ.Τ. Αν κάθε τσιγάρο διαθέτει τουλάχιστον 10-12 τζούρες, κάθε φιλτράκι θα έπρεπε να διακεί το λιγότερο 120 τζούρες. Αμ δε το βλέπω, με ΤΙΠΟΤΑ.
Σα γενική εντύπωση βρίσκω το Η.Τ απαλό και σχεδόν μόνο βλέποντας τον ατμό αισθάνομαι οτι εκπνέω κάτι. Αν δεν τον έβλεπα δεν θα το καταλάβαινα. Αισθάνομαι ένα μικρό -τόσο δα - τσουξιματάκι στο λαιμό από τη νικοτίνη και τη γεύση δεν τη αισθάνομαι στο στόμα αλλά στη βάση της μύτης κατά την εκπνοή του ατμού. Υποθέτω με άλλα υγρά οτι μπορεί να είναι και διαφορετικά, αλλά το ecopure το πήρα για ΚΑΛΟ και περίμενα κάαααατι περισσότερο.
Η αίσθηση του να ατμίζεις έχει κάτι το αριστοκρατικό και νωχελικό. Take your time μου λέει. Δε θέλω να το βγάλω από το στόμα. Δεν ξέρω όμως πως και αν θα με καλύψει σε στιγμές έντονες ή/και άγχους, όταν έχεις ανάγκη κάτι δυνατότερο.
Αυτά παιδιά. Βαρέθηκα να γράφω (πως κάθεστε και γράφετε κατεβατά, δεν το καταλαβαίνω
)