vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

594 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, I.P, george kotsopoulos, Mulder, manoslykos, Doubt

Intellicig EVO

Αποσυνδεδεμένος aopvet

• *
  • 6
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Intellicig EVO
« Απάντηση #345 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 09:43 »
Χθες έκλεισα δύο μήνες χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου και συγκεκριμένα του EVO. Από την πρώτη ημέρα που το ξεκίνησα μέχρι και σήμερα δεν έχω καπνίσει συμβατικό τσιγάρο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα τόσο καλά. Σε ότι αφορά την εμπειρία μου από το EVO, είμαι αρκετά ευχαριστημένος και θα συνεχίσω με αυτό. Το μόνο μου πρόβλημα κάποιες φορές, είναι όταν θέλω μεγάλη τζούρα και ενεργοποιείται το cutoff! Κατά τα άλλα το τσιγάρο λειτουργεί εδώ και 2 μήνες απροβλημάτιστα, με χρήση του ίδιου ατμοποιητή και εναλλαγή 2 μπαταριών. Σ' αυτό το σημείο να αναφέρω ότι ο ατμοποιητής μου (λόγω της έντονης θερμότητας) έχει χάσει το εξωτερικό άσπρο χρώμα του και έμεινε με το "χρυσαφί" μεταλλικό του χρώμα και το μαύρο λογότυπο Intellicig. Αυτό φυσικά δεν επηρέασε τη λειτουργία του παρά μόνο την αισθητική του! Αν έχει συμβεί και σε άλλους χρήστες, ίσως θα έπρεπε να ενημερωθεί ο αντιπρόσωπος και η κατασκευάστρια εταιρεία για να προχωρήσουν στις απαραίτητες βελτιώσεις.
Να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά που μου ανοίξατε τα μάτια και μπορώ να ζω χωρίς την ενοχλητική και επιζήμια συνήθια του καπνίσματος συμβατικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #346 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 14:19 »
μπα! εμένα καί μετά από ζεστά νερά, δύο οινοπνεύματα κλπ, ακόμη κάτασπρο είναι!

(χρυσαφί με μαύρο λογότυπο ε?   :hmmm:  ενδιαφέρον. δεν παραγγέλνεις μία μαύρη μπαταρία?   ;) )

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• 477
« Απάντηση #347 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 14:47 »
Κι εγώ πιστεύω οτι είναι απο την χρήση και οτι γδέρνεται σιγα-σιγα.
Καποιος φίλος, μάλιστα, το έξυνε επίτηδες (το ατομαιζερ έτσι;) γιατί του άρεσε το golden look.

Αποσυνδεδεμένος andreas_scorpio

• **
  • 377
« Απάντηση #348 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 17:34 »
και μενα εχει βγει εδω και καιρο και εχω μεινει με το χρυσαφι ατμ  ;D
Νομιζω ειναι λογω του οτι παει υγρο πανω και μετα θερμαινεται   :-\

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #349 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 20:07 »
Κάθομαι μπροστά στο PC και ατμίζω απολαυστικά το νέο μου ΕVO που μόλις παρέλαβα το μεσημέρι (με τις manual μπαταρίες). Έχω χρόνια να το κάνω αυτό στο σπίτι. Πάντα σηκωνόμουν και κάπνιζα έξω, είτε κοντα στο παράθυρο είτε στο μπαλκόνι για να μη ντουμανιάζει και βρωμάει το σπίτι, να μην "μολύνω" το παιδί κ.λ.π.
Και το υπέροχο είναι πως δε νοιάζεσε για στάχτες, τασάκι, μην κάψεις τίποτα με την κάφτρα. Το κρατάς όπως θέλεις και το αφήνεις όπου θέλεις και μάλιστα αναμμένο  :laugh1:

Δηλώνω φανατικός ατμιστής. :thumpup: Αισθάνομαι οτι το συνίθησα αμέσως.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου το έβαλα στο στόμα μου και ήταν όπως το περίμενα
Υγρό: ecopure rich medium.
Μόλις άνοιξα το "γράμμα" και είδα όλα τα συμπράγκαλα μπερδεύτηκα λιγάκι. Γρήγορα γρήγορα βίδωσατη μπαταρία και έβαλα ένα "ποτισμένο" φιλτράκι στον ατμο.
Τράβηξα τις πρώτες τζούρες και μου 'ρθε κάτι ελαφρά αρωματικό στο στόμα. Έμοιαζε με λίγο καμμένο. Μου άρεσε ακόμα κι αυτό!!!! :idiot1:
Μετά από μερικές τραβηξιές το καμμένο έγινε εντονότερο και σε λίγο σταμάτησε να τραβάει. _Μπά λέω μόνο τόσο διαρκεί το έτοιμο φιλτράκι? Τώρα είχα βάλει στεγνό? είχα κάνει άλλη πατάτα? δεν κατάλαβα ακριβώς. Τέσπα.
Ανοίγω το ecopure, βάζω τη μικρή συριγγούλα μέσα, τραβάω λίγο. Πάω να το βάλω στο φιλτράκι, μου ξεφεύγει πατώντας λίγο πιο δυνατά τη σύριγγα, μου πέφτει έξω. Δεν ξέρω πόσο να στάξω. Το φιλτράκι μου φαίνεται πολύ μικρό. Να βγάλω το "βαμβάκι" πρώτα? ή από πάνω? Μα δε χωράει. Τέσπα βάζω 2-3 σταγόνες. Ξεχειλίζει. Μα εδώ διάβασα ότι θέλει τουλάχιστον 6-7 σταγόνες. Που θα χωρέσουν? Κάνω και 1-2 σταγόνες dripping (το μαθα κι αυτό  :-[)
Τώρα ο ατμός είναι ικανοποιητικός αλλά όχι ντουμάνι. Όσο και να τραβήξω δε ντουμανιάζει :-\
Τραβάω αρκετές τζουρες ακόμα και πάω για σιέστα.
Μόλις ξυπνάω το ξαναπιάνω, τραβάω και αναβοσβήνει το λαμπάκι του. Τίποτα. Ααα θα έμεινε απο μπαταρία. Μα τόσο γρήγορα?   Βιδώνω την άλλη. Όλα ταμάμ. Καλούτσικα ντουμάνια με τη φρεσκοφορτισμένη μπαταρία.
Και φτάνουμε πάλι στην αρχή του pοst μου (στη φάση που λέγαμε ότι κάθομαι στο Pc ...). Εδώ είμαι ακόμα και τ μεσημεριανό γέμισμα φαίνεται να κρατάει ακόμα.
Αλήθεια ενα γέμισμα φιλτρακίου (!!!) πόσο κρατάει? Θεωρητικά κάθε φίλτρο δίνεται για 10-15 Κ.Τ. Αν κάθε τσιγάρο διαθέτει τουλάχιστον 10-12 τζούρες, κάθε φιλτράκι θα έπρεπε να διακεί το λιγότερο 120 τζούρες. Αμ δε το βλέπω, με ΤΙΠΟΤΑ.

Σα γενική εντύπωση βρίσκω το Η.Τ απαλό και σχεδόν μόνο βλέποντας τον ατμό αισθάνομαι οτι εκπνέω κάτι. Αν δεν τον έβλεπα δεν θα το καταλάβαινα. Αισθάνομαι ένα μικρό -τόσο δα - τσουξιματάκι στο λαιμό από τη νικοτίνη και τη γεύση δεν τη αισθάνομαι στο στόμα αλλά στη βάση της μύτης κατά την εκπνοή του ατμού. Υποθέτω με άλλα υγρά οτι μπορεί να είναι και διαφορετικά, αλλά το ecopure το πήρα για ΚΑΛΟ και περίμενα κάαααατι περισσότερο.
Η αίσθηση του να ατμίζεις έχει κάτι το αριστοκρατικό και νωχελικό. Take your time μου λέει. Δε θέλω να το βγάλω από το στόμα. Δεν ξέρω όμως πως και αν θα με καλύψει σε στιγμές έντονες ή/και άγχους, όταν έχεις ανάγκη κάτι δυνατότερο.
Αυτά παιδιά. Βαρέθηκα να γράφω (πως κάθεστε και γράφετε κατεβατά, δεν το καταλαβαίνω  :) )

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #350 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 20:23 »
Θα στο μάθω άλλη φορά, σήμερα βαριέμαι κι εγώ   :)

1. μπορεί το evo να είναι σχεδόν έτοιμο γιά άτμισμα από την εταιρία, αλλά θα χρειαστεί λίγες ώρες ατμίσματος γιά να "στρώσει" ο ατμ. καί να αποδώσει.

2. ξέχνα την σύριγγα, παιδεύεις τον εαυτό σου. ένα μπουκαλάκι tobrex ή tobratex από το φαρμακείο καί είσαι οκ. Όταν το φίλτρο είναι άδειο, μπορεί να πάρει καί ... 20 σταγόνες. 7-8 είναι ok γιά να μην μπουκώνει (άσε όμως τα νούμερα. στάξε μέχρι η τελευταία σταγόνα, να σταθεί επάνω, να μην κατεβαίνει. Σε αυτήν την σταγόνα, ακούμπησε τον ατμ. γιά να την "μαζέψει". Μετά κατέβασε το φιλτράκι, βάλε τον ατμ. καί ... θα με θυμηθείς. Πειραματίσου καί θα κερδίσεις. Ένα μήνα έβριζα τον εαυτό μου. Μετά  ...  :) )

3. Χτύπημα θα έρθει με το στρώσιμο τού ατμ. Μην σε ενοχλεί αυτό. Εξάλλου... evo πήρες, όχι black line (γιά να μην λένε κάποιοι   ;) ). Καί θα έχεις καί χτυπηματάκι καί γεύση άπαιχτη καί με 10 σταγόνες... 1 ώρα μπροστά στο pc    :)

(καί εγώ αυτό αναρωτιόμουνα κάποτε, αλλά ναί! με κάλυψε σε όλες τις στιγμές)
καλοάτμιστο.

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
« Απάντηση #351 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 20:35 »
Το tobrex δεν είναι για τα μάτια ή κάτι τέτοιο?
Πώ, πω χαρμάνα καπνίζουμε (μάλλον ατμίζουμε) και κολλύρια τώρα???!!!!

Δηλαδή τι? Θα το χρησιμοποιώ ως σταγονόμετρο? Δεν είναι πολλή μεγάλη η σταγόνα του? Γιατί το φιλτράκι είναι πολύ μικρό.

Ps Garamat κάνει? :))

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #352 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 20:40 »
αυτό είναι καί είναι το καλύτερο  (απλά το ένα ειναι διάφανο καί το άλλο άσπρο -δεν θυμάμαι ποιό είναι ποιό!)

δεν το ατμίζεις, το μπουκαλι χρησιμοποιείς  :D :D

ΩΧ! έχεις τα φιλτράκια με το στρογγυλό εσωτερικό φυσίγγιο? κάνε παραγγελίες μέχρι να πετύχεις τετράγωνα -δες τι έχει γραφτεί γιά τα φίλτρα.(στην τελευταία παραγγελία, τα none ήταν τετράγωνα ενώ α high στρογγυλά, αλλά δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι)

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
« Απάντηση #353 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 20:58 »
Ναι τα στρογγυλά φιλτράκια είναι. Και τα 4 non της συσκευασίας και τα spare-κενά που πήρα.

Έχω ένα ληγμένο garamat (είναι το άσπρο) αλλά δεν ξεβιδώνει για να το πλύνω και μπορέσω να βάλω μετά e-juice μέσα. 

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #354 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 21:05 »
είναι πιό εύκολα στο τράβηγμα, έχουν λιγότερο χτύπημα γιά κάποιον μυστήριο λόγο, χωράνε λιγότερο υγρό -πολύ λιγότερο- καί έχουν μικρότερη διάρκεια. 

αν το βράσεις   ;)   γιά να ξεκολήσει?

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
« Απάντηση #355 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 21:32 »
Αν το βράσω, άντε και άνοιξε. Πώς θα κλείσει μετά να μη στάζει?
Και την επόμενη φορά που θα θέλω επαναγέμιση? Πάλι βράσιμο?

Και το tobrex σφραγισμένο είναι όπως το garamat?

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #356 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 21:36 »
τι εννοείς δεν ξεβιδώνει? νόμιζα το καπάκι. γιατί στα 2 παραπάνω το "σταγονόμετρο" είναι πρεσαριστό. το τραβάς καί βγαίνει.

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #357 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 22:08 »
Εχωενα απλο κολπο!!
Πας στο φαρμακειπ παιρνεις ενα Tobrex βγαζεις το καπακι ,αδειαζεις πλενεις με αφθονο νερο,ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ΅ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα υγρα των ΗΤ δεν τα πανε καθολου καλα με υγρασια ,και θα εχεις το σταγονομετρο σου.
Το καπακι βγαινει τραβηχτο .
Το ατομαιζερ θελει χρονο για να στρωσει, το ιδιο και εσυ.
Ατμιζε εαν μπορεις ΧΩΡΙΣ νικοτινη τα ''χαζα -μηχανικα '' τσιγαρα που κανουμε ολοι,και οταν ΘΕΣ πολυ ενα  εχε ενα ατομζιζερ για τα..βαρια που θα βαζεις φιλτρακια νικοτινης.
Αυτα εχω να σου προτεινω

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
« Απάντηση #358 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 22:28 »
Το πρεσαριστό εννοούσα κι εγώ.
Νόμιζα οτι δε βγαίνει. Προσπάθησα να το τραβήξω αλλά δεν... Θα το ξαναδοκιμάσω τώρα.

Περίεργο μου φαίνεται τα υγρά να μην πάνε καλά με την υγρασία. Νερό δεν έχουν μέσα δηλαδή?  Καλά που μου τό πες γιατί σκόπευα απλώς να το ξεπλύνω και να το χρησιμοποιήσω χωρίς να το στεγνώσω.

ΕDIT
ΒΙNGO παιδιά τα κατάφερα. Το άνοιξα το καθάρισα το στέγνωσα και το δοκίμασα. Μιά χαρά.
Ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 22:45 από marbass »

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #359 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 22:51 »
Μπραβοοοο.
Εαν θες και εχεις λεφτα για πεταμα σταξε μια σταγονα νερο σε ενα μουκαλακι υγρο..
Το υγρο νερουλιαζει αμεσως..ουσιαστικα γινεται αχρηστο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450340 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375006 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F