Λοιπόν μιας και τον έχω κοντά στο μήνα τώρα, ας πω την άποψη μου.
Καταρχάς, για τις διαρροές. Δεν υπάρχει καμία διαρροή και το κόβω δύσκολο να υπάρχει. Δεν έχω βρεί στη βάση της αντίστασης ποτέ υγρό που συνήθως άλλοι ατμοποιητές αν δεν καθαριστούν μετά από ένα άδειασμα στο τανκ, θα έχουν εκεί κάποιο υγρό (οπότε διαρροή από εκεί δύσκολα) διαρροή από πάνω ή κάτω από το τζαμάκι: Εξίσου δύσκολο. Πρέπει να κάνεις κάτι λάθος. 2 λάστιχα πάνω και δύο λάστιχα κάτω "σφίγκουν" το τζαμάκι από μέσα, οπότε για να έχεις διαρροή κάτι έχεις κάνει πολύ λάθος. Εγώ όσες φορές τον έχω ανοίξει για καθάρισμα δεν έχω βγει υγρό, να έχει περάσει το πρώτο λαστιχάκι (είτε το πάνω είτε το κάτω).
Όσον αφορά τις αντιστάσεις. Θένε υπομονή, είναι πάραπολύ καλές αλλά όπως είπε εδώ πέρα και κάποιος άλλος συναγωνιστής δεν της χρησιμοποιείς όπως τις απλές με το βαμβάκι. Εγώ πριν αλλάξώ την πρώτη μου αντίσταση, πήγα και πήρα την δεύτερη, την άνοιξα την έβρεξα με υγρό και την άφησα μια ολόκληρη μέρα χωρίς να την βάλω στο τανκ ώστε να απορροφήση καλά. Ενώ όποτε το θυμόμουν μέσα στην μέρα ξανα έσταζα μερικές σταγόνες υγρό για να απορροφήσει κι'άλλο.
Όταν τώρα μπει η αντίσταση αρχικά πρέπει να ξεκινήσεις από σχετικά χαμηλά, δεν θα πάθει κάτι αν την βάλεις αμέσως στα 20 watt, αλλά αν θες να σου κρατήσει 1 μήνα π.χ πρέπει να έχεις υπομονή τις πρώτες μέρες.
Στη γεύση τώρα, είναι ανάμεσα σε επισκευάσιμους και σε ατμοποιητές με εργοστασιακές αντιστάσεις. Πάρα πολύ καλά επίπεδα. Κυρίως λόγω της καθαρότητας του κεραμικού. Εφόσον κάνει κάποιος τα παραπάνω το μόνο που θα του'ρχετε στο στόμα θα'ναι το άρωμα του εκάστωτε υγρού. Ούτε βαμβακίλα ούτε τίποτα.
Όσον αφορά και το πόσο κρατάνε οι αντιστάσεις, όπως είπα από πάνω και εγώ και οι υπόλοιποι μπορούν να πιάσουν μήνα με σωστή χρήση. Αν όμως τους συμπεριφερθείς (όταν τις πρωτο-βάλεις) όπως στις απλές τότε ναι στην βδομάδα θα σου πετάξει καμένο (όπως το'παθα δηλαδή και εγώ με την πρώτη αντίσταση που είχε πάνω ο ατμο) ενώ ο δεύτερος που του συμπεριφέρθηκα σωστά, είναι σαν καινούργιος και πιάνει δεύτερη βδομάδα χρήσης.