vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

760 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, camber, anetost, Milarepa

Vaporesso Target Tank

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Vaporesso Target Tank
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 19:24 »
Αν μπαινουν κεφαλες και απο Triton/Triton 2/Atlantis, κλπ, στον iJust, τοτε σιγουρα θα μπαινει και αυτη.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 19:28 »
Αυτό συμπέρανα κι εγώ από όσα διάβασα στο net, το θέμα είναι παίζει καλά;

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 19:43 »
Πάρε μια και δοκίμασε.
Δεν κοστίζει και τα χίλια γρόσια.
http://www.replacesmoke.com/temp/vaporesso-coil-0-9ohm-14537-detail.html

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 19:48 »
Χτύπησα μια 5αδα και τον ijust2 από china (πρώτη αγορά απέξω).
Θα απαντήσω ο ίδιος την ερώτηση που έκανα...εν ευθέτω χρόνω βεβαίως  :))

Αποσυνδεδεμένος george kotsopoulos

• **
  • 101
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 23:40 »
Exω τον ατμοποιητη εδω και τρεις εβδομαδες περιπου. Πραγματι για τσιγαρισιες δεν κανει, σαν διαλειμμα απο τους ναυτιλους ομως, ειλικρινα απογειωνει τις γευσεις!

Αποσυνδεδεμένος Doulke

• **
  • 122
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 30, 2016, 20:27 »
Χρησιμοποιώ καμια 10ρια μέρες την κανθαλ στον τριτον 2.Πολύ ωραίος,με τον αέρα ένα κλικ ανοιχτό στα 25-30 βαττ είναι ακριβως όπως το θέλω.

Απο αντοχή πως είναι?Εμένα μετά απο 35+- μλ μου φέρνει κάτι σαν καμένο.?

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 20:34 »
παιδια επειδη λετε οτι οι κεφαλες του vaporesso χρησιμοποιoυνται και στον triton 2 aspire  αρα και οι κεφαλες του triton μπαινουν και στον vaporesso?

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• **
  • 115
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 13:58 »
Ενα θα σας πω...πεταξα τον αγαπημενο μου Ναυτιλο και ειχα και 2 κουτια αντιστασεις...
Δεν υπαρχει...πιστευω οτι η cCell αντισταση γιατι περι αυτου προκειται γιατι ο υπολοιπος ατμοποιητης ειναι ο ιδιος με αλλους,ειναι το μελλον..
Μακαρι να πατησουν πανω εκει κ αλλες εταιριες...
Τωρα το μονο που μενει να δουμε το υλικο των αντιστασεων..εγω προσωπικα δουλευω μονο τις kanthal οποτε την νικελιου θα την παω σε ενα χρυσοχοο να την κανει κομματια να μου πει τι παιζει οσο αφορα στην επιχρυσωση...κατα τα αλλα τα σπαει ο ατμο με πολυ πολυ καλη γευση και αντοχη στο χρονο..
Γενικο συμπερασμα ο καλυτερος clearomizer αυτη τη στιγμη!

Αποσυνδεδεμένος Steve666

• *
  • 92
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 01:55 »
Φίλε όντως, δεν είχα πάρει χαμπάρι την ύπαρξή του και μου σε μια τηλεφωνική συνομιλία ψάχνοντας για αντικαταστάτη ενός I-stick 40TC ανάμεσα στα άλλα μου τον συνέστησε ο φίλος μου ο Χρήστος από το madvape.  :thumpup:

Όντως η CCELL είναι ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, πετάξτε kayfun +/- 2/4 κλώνους και μη - χαχαχα πλάκα κάνω  ;D (όχι)
Διαφωνώ πάντως για το ότι δεν είναι για "τσιγαρίσιες" - Με τον αέρα αρκετά κλειστό είναι πιο σφιχτός από π.χ GS TANK στις 2 τρύπες, αρκετά πιο σφιχτός μάλιστα. Απλά βγάζει και το ντουμανάκι του .. και είναι και πνευμονικός αν θες. O subtank ο mini είναι πιο αεράτος π.χ. Ούτε TF4V είναι ούτε kayfun. Είναι best of both worlds για μένα. Μάλιστα στις σφικτές τζούρες είναι και πιο γευστικός (αν είναι δυνατόν). Τον συγκρίνω άνετα στις "τσιγαρίσιες" με Τηλέμαχο κλώνο φίλου μου. Ω ναι. Τώρα αν κάποιοι αρέσκονται να γυμνάζουν τα μάγουλά τους γούστο και καπέλο τους. Πάντως ο TARGET κάνει καλά και τα δύο.
Αυτό που παρατήρησα είναι στα 30watt + δεν σηκώνει και πολύ chain vaping. Τρως αυτό το περίεργο "Καμμένο" που βέβαια μόνο αυτό δεν είναι γιατί η κεφαλή κάνει auto-recover  :o (και καλά οι πόροι του κεραμικού και συνεπώς η απουσία πραγματικής επαφής με το βαμβάκι συντελούν στο να αυτοκαθαρίζεται η κεφαλή).

αυτά...

ΥΓ1. Πόσα watt τον χρησιμοποιείτε οι "πνευμονικοί"?
YΓ2. Τελικά το tc του Istick ήταν ΓΤΠ. και τσίμπησα (vape forward) Vaporflask Lite (wismec)  :bye: :bye: :bye: VTC MINI (ελπίζω να βρω χρόνο να κάνω παρουσίαση)
YΓ3. Παρότι λένε το αντίθετο στον Horizon Tech Αrctic η κεφαλή ΔΕΝ κάνει (έχω τον μαύρο)- δεν ξέρω στον v8 θα τον έχω σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος jajavax

• *
  • 19
  • Dum spiro atmum
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 13:23 »

....... ........
 ....... .......
 Δεν είναι για τσιγαρίσιες τζούρες , αυτο ειναι σιγουρο , και δεν ξέρω αν κάνει για μένα
 ....... .......
  με έχουν κουράσει οι πνευμονικές και ανούσιες θα λεγα τεράστιες τζουρες με ντουμανια...

Υπάρχει σίγουρα λύση, για όλα τα γούστα (συνημμένη εικόνα).       

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 20:03 »
Χτύπησα μια 5αδα και τον ijust2 από china (πρώτη αγορά απέξω).
Θα απαντήσω ο ίδιος την ερώτηση που έκανα...εν ευθέτω χρόνω βεβαίως  :))
Ήρθαν τα καλούδια, χαράς ευαγγέλια...
Παίζει μια χαρά η ccell στον ijust2, για όποιον δεν θέλει να πληρώσει το target tank (και να έχει και 5,5 ml διαθέσιμα)
Το vtc mini τη βλέπει 0,93Ω κι αρχίζει να αποδίδει από 14-15watt και πάνω. Ωραία γεύση, ήσυχη λειτουργία χωρίς μικρά και μεγάλα σκασίματα.
Σαν ποιότητα ατμίσματος, μόνο με την joyetech clr χωράει σύγκριση, η διαφορά είναι πως η clr παίζει από τα 9watt.
Δεν είναι όλα ρόδινα βέβαια, το επιστόμιο του ijust2 αλλάχτηκε άμεσα γιατί θυμίζει μπουρί και το κιτρινολαχανί λαστιχάκι για τη ρύθμιση του αέρα είναι κιτς(να δω τι θα κάνω μ'αυτό) :hmmm: και περισσεύει ελάχιστα από το mod.
Για τη διάρκεια τώρα...θα δείξει.
Προσεχώς θα δοκιμάσω και την ECR κεφαλή...

Αποσυνδεδεμένος TNT

• **
  • 340
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 22, 2016, 10:44 »
Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί...Κυκλοφορεί vaporesso target και target 2 ή πρόκειται για τον ίδιο ατμοποιητή? Γιατί κάθε κατάστημα που βλέπω τον αναφέρουν πότε έτσι και πότε αλλιώς...

Επίσης δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι πνευμονικές, αλλά στον cubis με αντίσταση 1.0 ohm τα πάω μια χαρά. Με την 0.9 θα υπάρχει πιστεύετε μεγάλη διαφορά?

Αποσυνδεδεμένος pantelis51

• **
  • 415
  • Αρκούδος και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 13:08 »
Σκασίματα, μπουρμπουλήθρες και διαρροές. Καινούργιος ατμοποιητής 0.9 ohm στα 20watt και ο ατμός είναι τόσο καυτός που δεν μπορείς να κρατήσεις drip tip πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Μέσα σε ελάχιστες ημέρες ατμίσματος το κεραμικό γίνεται κατάμαυρο και η απόδοση πέφτει δραματικά. Τζούρα υπερβολικά αεράτη για τα δικά μου γούστα. Γεύση μέτρια - σε σύγκριση με Tilemahos (Original) και άλλα GG. Η μέθοδος αναπλήρωσης υγρού είναι απαράδεκτη, απαιτεί μπουκαλάκια με βελόνα και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μη λερωθείς εκτός και αν φοράς γάντια! Ίσως ο ατμοποιητής cCell σε κάποιο άλλο τανκ θα έκανε τη διαφορά. 

Αποσυνδεδεμένος rott1914

• **
  • 146
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 04, 2016, 18:13 »
ειπα να τον δοκιμασω και εγω . μετα τα πρωτα δεκα λεπτα καμμενο για λιγο , στο εικασαλεπτο τα ιδια , στο μισαωρο αρχισαν οι μπουρμπουληθρες . δεν καναμε καλη αρχη
με την 0,9 ολα αυτα

Αποσυνδεδεμένος Robolas

• *
  • 5
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 05, 2016, 13:24 »
Εριξες σταγονες μεσα στη κεφαλη πριν τη χρησιμοποιείσεις???20 ατομα ξερω που τον εχουν κ κανενας δεν ειχε το θεμα αυτο..επισης απο ελλαδα-μαγαζι τον πηρες η απ'εξω???

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114116 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359690 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110601 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374662 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327956 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15257 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99842 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F