vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

303 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, Πολυκράτης, kkoumas, vasim

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Le Magister Clone

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • 1207
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Le Magister Clone
« Απάντηση #15 στις: Δεκ 09, 2015, 17:24 »
το ξερω οτι την ανεβασες εσυ απλα δεν ηξερα αν θες να το πω  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #16 στις: Δεκ 09, 2015, 17:47 »
Κι ομως ετσι ειναι καλυτερα.
Απλα δεν χρειαζεται να αγκαλιασει το συρμα τον κεντρικο πολο.
Πιαστε το συρμα με τη φορα που ερχεται και ειναι μια χαρα.

Παιζει ρολο ομως και με τη φορα στρηβετε το συρμα και πως το πιανετε στις βιδες και στο παξιμαδι του πολου.

Ο δικος μου τροπος ειναι να πιανω εσωτερικα τον αρνητικό , αλλα το συρμα ειναι στρημενο απο εξω προς τα μεσα.
Ετσι το συρμα που θα πιασει ο θετικος ,  ερχεται απο τη μερια του αρνητικου και κανω ενα S για να πιασει στο θετικο πολο.

Κανω ομως δυο καθετες αντιστασεις με 32αρι συρμα σε 2.5mm τρυπανακι.
Θα πρεπει ομως να σηκωσετε λιγο τις αντιστασεις , ωστε να φτασουν στην ευθεια με τις τρυπες του αερα.
Αν και πιο χαμηλα να ειναι , ειδα οτι εχει καλη αποδοση.

Teo , μηπως δεν εχεις καθολου γευση γιατι ειναι χαμηλα η αντισταση σου ;;;;;  Οχι σαν Ωμ , αλλα σαν θεση.  Ανεβασε την λιγο πιο πανω να τη χτυπαει ο αερας καλα.......

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #17 στις: Δεκ 09, 2015, 17:51 »
Όπως τα λες shadockan.

Εγώ φτιάχνω οριζόντιες και στην αρχή δεν με βόλευαν οι θέσεις από τις βίδες, αλλά προσαρμόστηκα και όλα καλά  :D

Τώρα με έβαλες στην μπρίζα να δοκιμάσω με ψηλά την αντίσταση...

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #18 στις: Δεκ 09, 2015, 17:51 »
Monsieur Βασιλη, δεν μας τα δειχνεις & οπτικα αυτα? Γιατι απο το μπουρ-μπουρ δεν βγαζει νοημα  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • 1207
« Απάντηση #19 στις: Δεκ 09, 2015, 18:09 »
shadockan βαλε αμα μπορεις μια φωτο του στησιματος γιατι αρνουμαι να καταλαβω πως το φτιαχνεις με καθετες  :eyesplash:

Παντως ετσι με την διαφορετικη θεση των βιδων μου φαινεται οτι το συρμα πιανεται πιο ευκολα απο οτι αν ηταν αλλιως  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #20 στις: Δεκ 09, 2015, 19:18 »

Teo , μηπως δεν εχεις καθολου γευση γιατι ειναι χαμηλα η αντισταση σου ;;;;;  Οχι σαν Ωμ , αλλα σαν θεση.  Ανεβασε την λιγο πιο πανω να τη χτυπαει ο αερας καλα.......
Βασιλη θυμαμαι οτι παντα τσεκαρα τις αποστασεις σε σημειο να εχω σχετικα ψηλα την αντισταση ωστε να μην ακουμπαει και το ποδαρακι της αντιστασης στο plate και τον αρνητικο πολο πρεπει να ειχε σιγουρα 1 με 1.3mm αποσταση,αλλα επειδη τον εχω αφησει στην ακρη θα το τσεκαρω και θα σου πω :thumpup:

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #21 στις: Δεκ 09, 2015, 20:02 »
Ξεχασα να γυρισω την καμερα .
Οτι βλεπετε ειναι το αντιθετο αρκιβως.
Με το δεξι το χερι δηλαδη.
Το ποδαρακι του θετικου σφιγκει με τη φορα του παξιμαδιου κανονικα.
Ειναι αναποδα η καμερα. Ειμαι δεξιοχειρ...........

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 09, 2015, 20:23 από shadockan »

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos sigma

• **
  • 243
« Απάντηση #22 στις: Δεκ 09, 2015, 21:16 »
Πολύ ωραίος και αναλυτικός .  :thumpup:
2,5 ml πρέπει να κατανάλωσες στο video με τέτοια ντουμάνια .  :))

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #23 στις: Δεκ 09, 2015, 21:21 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αυτο δεν ηταν τιποτα....  Κατι αλλα να δεις που ειναι ικανος να δωσει..... :o

Με 46αρι συρμα και 8 σπειρες η καθε αντισταση να δεις τι γινεται.....   Σκεψου μονο οτι το συρμα ειναι ικανο να αντεξει ευκολα τα 80+ Watts....

Θελει ομως ειδικο επιστομιο..... ;D :))

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #24 στις: Δεκ 09, 2015, 21:23 »
Κι εγώ με Eviva, Phenomenon και κλώνο Le Magister έχω πάνω κάτω την ίδια εμπειρία με τον teo77. Ικανοποιητικά πράγματα αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους τανκατους. Λίγο θολή γεύση θα έλεγα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 09, 2015, 21:59 από iPant »

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #25 στις: Δεκ 09, 2015, 21:34 »
Βρε παλικαρια , δεν ειναι ατμ/της που θα δωσει το καλυτερο αρωμα.
Απλος , ευκολος , μικρουλης , ανετος ατμοποιητακος  ειναι.

Ναι δεν ειναι αυτος που εχει κορυφαια αποδοση αρωματος , αλλα συγνωμη κιολας........υπαρχει καποιος ατμ/της που ειναι σκετο σιδερο και να εχει την απολυτη αποδοση αρωματος ;;;;;;;

Προσωπικα κανενα ατμ/τη χωρις κεραμικο δεν ξερω που να δινει ικανοποιητηκα το αρωμα απο τα υγρα που κανω εγω τουλαχιστον.

Τελος παντων , εγω αυτο που ηθελα να δειξω στο βινδεον , ειναι ο τροπος που τον στηνω εγω και τον τροπο που μου αρεσε πιο πολυ.
Το να μην αρεσει σε καποιον δεν ειναι κακο.  Αντιθετα επιβεβαιωνει οτι ο καθενας εχει τη δική του προσωπικοτητα και ιδιαιτεροτητα.

Αυτααααα......  Παμ' παρακατ............ 8)

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #26 στις: Δεκ 09, 2015, 21:37 »
Ρε συ σου παει το "γυαλι" αρχοντομουτσουναρα  :D ... αλλα το στησιμο μου θυμισε οπως μπορεσα & το ειδα το παλιο συντριβανι της Ομονοιας ρε  O0 Τι πατεντες κανεις συνεχεια ρε Μαγκαιβερ... απαιτηση του λαου: Παρε επιτελους μια μικρουλα καμεριτσα να το απολαμβανουμε, γιατι σε λιγο θα χρειαζομαι γυαλια  :tongue_smilie:

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #27 στις: Δεκ 09, 2015, 21:43 »
Θα περιμενω μηπως μπει η Petra για να σου δωσει την απαντηση σε σχεση με τον ειδικο εξοπλισμο που εχω........ ;D :))

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #28 στις: Δεκ 09, 2015, 21:45 »
 ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #29 στις: Δεκ 09, 2015, 22:00 »
Βρε παλικαρια , δεν ειναι ατμ/της που θα δωσει το καλυτερο αρωμα.
Απλος , ευκολος , μικρουλης , ανετος ατμοποιητακος  ειναι.

Ναι δεν ειναι αυτος που εχει κορυφαια αποδοση αρωματος , αλλα συγνωμη κιολας........υπαρχει καποιος ατμ/της που ειναι σκετο σιδερο και να εχει την απολυτη αποδοση αρωματος ;;;;;;;

Προσωπικα κανενα ατμ/τη χωρις κεραμικο δεν ξερω που να δινει ικανοποιητηκα το αρωμα απο τα υγρα που κανω εγω τουλαχιστον.

Τελος παντων , εγω αυτο που ηθελα να δειξω στο βινδεον , ειναι ο τροπος που τον στηνω εγω και τον τροπο που μου αρεσε πιο πολυ.
Το να μην αρεσει σε καποιον δεν ειναι κακο.  Αντιθετα επιβεβαιωνει οτι ο καθενας εχει τη δική του προσωπικοτητα και ιδιαιτεροτητα.

Αυτααααα......  Παμ' παρακατ............ 8)

Βασίλη, δεν έχω δοκιμάσει με κάθετες αντιστάσεις, με έβαλες σε σκέψεις τώρα… Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19964 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877243 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360856 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465141 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905207 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518384 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374696 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700795 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19832 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445702 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto