vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

734 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, Milarepa, Methodios, aalex, maprix

Le Magister Clone

Αποσυνδεδεμένος georgegeo

• **
  • 279
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Le Magister Clone
« Απάντηση #135 στις: Απριλίου 02, 2016, 10:52 »
Κάποιοι διαβάζω τον παίρνουν και εκτός σπιτιού, δεν σας άνοιξε καταλάθος στις τσέπες?
Εμένα είναι πολύ χαλαρός με τα orings του που έρχονται από την φασττεκ και βγαίνουν πολύ εύκολα τα κομμάτια.

Ποιόν από όλους που έχει η Fasttech έχεις πάρει;

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 404
« Απάντηση #136 στις: Απριλίου 03, 2016, 01:14 »
Απο καποιο μαγαζι ελλαδα μπορω να βρω τα βιδακια?εχουν ανταλλακτικα,θελω να μου τα στειλουν τρικαλα!

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 03, 2016, 01:26 »
Αν είναι μόνο για τα βιδάκια, να ξέρεις ότι κάνουν κι αυτά.

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 06, 2016, 22:35 »
Μιας και το ειχα καιρο βαλει μπροστα καποια στιγμη να δοκιμασω τον μικρο "καθετο"
Και σαν φορο τιμης στον μαστρο Shado,

Ιδου τα αποτελεσματα:

Μεχρι στιγμης ατμιζει πολυ καλα,αφηνοντας και το βαμβακι να στρωσει.

Ξεκαθαρα το χτυπημα ανεβηκε οπως και πιο εντονη γευση νομιζω
,ισως πιο καλο σεταρισμα απο το μαμα (ασχολιαστο)...

Α!καθε σχολια απο οσους μποιδες εχουν δοκιμασει με καθετη μονη,καθε σχολιο για βελτιωςη δεκτο!

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 06, 2016, 22:53 »
Κανε δυο αντιστασεις Τεο.
Διπλασια αποδοση .......................... σε ολα

Αποσυνδεδεμένος Kωστας Τ.

• **
  • 295
« Απάντηση #140 στις: Απριλίου 07, 2016, 22:53 »
καλησπερα.
πηρα και εγω τον συγκεκριμενο κλωνο απο ενα συνατμιστη.
επιχειρησα να στησω με διπλες καθετες αντιστασεις αλλα δεν μου βγηκε.
μαλλον κατι δεν εκανα σωστα μιας και δεν ειχα και πολυ χρονο να εμβαθυνω.
θα ξαναπροσπαθησω οταν εχω περισσοτερη ωρα μπροστα μου.
σε μονη αντισταση οριζοντια και κανοντας το βαμβακι <<φωλια>> και
πατωντας αρκετα το βαβακι στη βαση μετα απο μερικες τζουρες βλεπω οτι το βαμβακι
ψιλοστεγνωνει.δεν περνω καμμενο ομως.οταν βγαλω το ρυθμιστη της τζουρας
και γειρω τον ατμοποιητη δεξια-αριστερα τοτε νοτιζει για τα καλα το βαμβακι
και ατμιζω αλομα καλυτερα.
καμμια ιδεα γιατι γινεται αυτο?

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
συν της αλλης αλλαξα τα κοκκινα o-rings για επηρρεαζαν
την γευση του υγρου μιας και οντως και που τα επλυνα ειχαν
μια περιεργη μυρωδια.

Αποσυνδεδεμένος arisagras

• **
  • 198
« Απάντηση #141 στις: Απριλίου 07, 2016, 23:03 »
γειτονα αντε μαθε τον,τον περιμενω και εγω απο βδομαδα αυτες οι δυο καθετες με εβαλαν στον πειρασμο :deviltroll:

• **
  • 295
« Απάντηση #142 στις: Απριλίου 07, 2016, 23:09 »
γεια σου γειτονα. :bye:
στηνοντας τον με μονη αντισταση οριζοντια ατμιζω ικανοποιητικα.
αλλα με αυτα που διαβαζω για τη διπλη καθετη αντισταση εχω ξεσηκωθει ;D ;D
παντως τον εχω ευχαριστηθει πολυ,ιδιαιτερα λογω μικρου μεγεθους και εχουν
μπει στην ακρη ο kfl+ και ο v4.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #143 στις: Απριλίου 07, 2016, 23:10 »
Έχοντας κι εγώ τον συγκεκριμένο κλωνάκο https://www.fasttech.com/products/3759900
έχω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Με το στήσιμο που προτείνει ο κατασκευαστής δεν ενθουσιάστηκα. Καλή γεύση μεν αλλά ο ατμοποιητής καίει απίστευτα μετά από μερικές τζούρες.
Με διπλές κάθετες αντιστάσεις και βαμβάκι, ο ατμοποιητής απογειώνεται! Πολύ καλύτερη γεύση, πολύ πιο νορμάλ θερμοκρασίες, υπεραρκετό ντουμάνι και πολύ ικανοποιητικό χτύπημα με 3αρι υγρό.

Το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτές οι ροδέλες. Όχι μόνο στον magister αλλά σε όλους τους ατμοποιητές αυτού του τύπου. Δεν ξέρω αν εγώ έχω μόνο αυτό το θέμα αλλά δεν μπορώ να σφίξω εύκολα αυτή την άτιμη την πάνω ροδέλα. Πάντα θα χρειαστώ πενσούλα ή κάτι παρόμοιο. Και όπως σφίγγει παρασύρει και το σύρμα και μου χαλάει την ευθυγράμμιση. Ειδικά σε διπλές αντιστάσεις. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο θα ήταν να βρουν έναν άλλο τρόπο να πιάνουν τα σύρματα. Π.χ. έναν κλασικό πόλο με τρύπα. Δεν νομίζω ότι θα ήταν ανέφικτο να μπει. Ή έστω ένα σύστημα σαν τον marquis που πιάνουν πολύ καλύτερα τα σύρματα σε εκείνες τις εγκοπές που έχει.

• **
  • 295
« Απάντηση #144 στις: Απριλίου 07, 2016, 23:14 »
και εγω με πενσακι τον σφιγγω.
εχω την εντυπωση πως στο γνησιο η ροδελα(ολο το συστημα) ειναι σαφως πιο
ποιοτικη και σφιγγει με το χερι.

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #145 στις: Απριλίου 07, 2016, 23:23 »

Το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτές οι ροδέλες. Όχι μόνο στον magister αλλά σε όλους τους ατμοποιητές αυτού του τύπου. Δεν ξέρω αν εγώ έχω μόνο αυτό το θέμα αλλά δεν μπορώ να σφίξω εύκολα αυτή την άτιμη την πάνω ροδέλα. Πάντα θα χρειαστώ πενσούλα ή κάτι παρόμοιο. Και όπως σφίγγει παρασύρει και το σύρμα και μου χαλάει την ευθυγράμμιση. Ειδικά σε διπλές αντιστάσεις. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο θα ήταν να βρουν έναν άλλο τρόπο να πιάνουν τα σύρματα. Π.χ. έναν κλασικό πόλο με τρύπα. Δεν νομίζω ότι θα ήταν ανέφικτο να μπει. Ή έστω ένα σύστημα σαν τον marquis που πιάνουν πολύ καλύτερα τα σύρματα σε εκείνες τις εγκοπές που έχει.

Πως θα σου φαινόταν κάτι τέτοιο...?
Sorry για το off topic αλλά το έχω σκεφτεί και εγώ κατά καιρούς...

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #146 στις: Απριλίου 07, 2016, 23:26 »
Mε διπλα και εγω δεν σεταρα για το λογο του οτι εχω αρκετη νικοτινη και χτυπημα στα υγρα που κανω και θα πηγαινε ο λαιμος περιπατο...

Επισης η ροδελα στον κεντρικο πολο δεν βοηθαει πολυ για 2πλη οπως λεει και ο metmat,γι αυτο θελει προσοχη στο σεταρισμα.

Η μονη σεταριστηκε πολυ γρηγορα παρολο που δεν το περιμενα,αλλα η διπλη θελη προσοχη να τσιμπησει καλα το συρμα στον κεντρικο πολο.

Eπισης και εμενα ανεβαζε θερμοκρασια με οριζοντια το κοιλ,σε αντιθεση με την καθετη που υποθετω η ροη του αερα ειναι καλυτερη και δροσιζεται ο χωρος ατμοποιησης.

Ο μικρος με καθετη παιζει ανωτερα σε ολα τα επιπεδα,προσοχη στο αφρατο και οχι μπολικο βαμβακι.

Γενικα για τα λεφτα του ειναι πολυ τιμιος,ασε δε που η τζουρα του με την μικρη τρυπα που τον δουλευω εγω παιζει πολυ σωστα.

Γνωμη μου αυτα που αναφερω φυσικα μιας και σε εμενα στην αρχη με το προτεινομενο σεταπ εφαγα ηττα,αλλα μετα ο μικρος με εκανε και αναθεωρησα.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #147 στις: Απριλίου 07, 2016, 23:27 »
Πως θα σου φαινόταν κάτι τέτοιο...?
Sorry για το off topic αλλά το έχω σκεφτεί και εγώ κατά καιρούς...

Καλό είναι αλλά εδώ έχουμε εντελώς διαφορετικό στυλ στησίματος.

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #148 στις: Απριλίου 07, 2016, 23:32 »
Σαφώς! Αλλά είναι ένας εύκολος και απροβλημάτιστος τρόπος να σφίγγεις χωρίς να χαλάει τίποτα...μου έκανε εντύπωση όταν το είδα και βρήκα την ευκαιρία να το μοιραστώ! ;)

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 404
« Απάντηση #149 στις: Απριλίου 08, 2016, 00:15 »
Και γω τον ιδιο κλωνο πηρα με τον metmat,προσοχη τα βιδακια!εμενα σκουριασαν και τα 4,πηρα ανταλλακτικο σετ απο vapeland,και εχω μια απορια!μου το χρεωσαν 8 ευρω και το σακουκαλι που μου στειλανε δεν εγραφε κατι απ εξω να ξερω οτι ειναι γνησια κ οχι καποια αλλα που ταιριαζανε,οπως δεν ειχε κ το κεντρικο παξιμαδι,δε θα πρεπε να το χει?να τους παρω να το ζητησω?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114115 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359689 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110597 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327955 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15257 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99840 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F