Eίχα να πάρω "εργοστασιακό" από την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε η κορυφαία σειρά Delta της Joyetech που τότε με είχε κατενθουσιάσει (ακόμα και τώρα).
Δίσταζα καιρό, γιατί είμαι της καϋφουνίσιας τζούρας, των απλών και μονών αντιστάσεων, και αυτή την πνευμωνο-σαμπωμο-θερμοκρασιο μόδα δεν την πάω.
Ένα "πείραμα" μου με subtank mini, παρά του ωραίου επισκευάσιμου κομματιού του, απέτυχε παταγωδώς μιας και δε μου αρέσει να ρουφάω από καμινάδες.
Σήμερα λοιπόν, είπα να πάρω έναν TRON o οποίος μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και μιας και χάζευα, μέρες τώρα, τα καλά λόγια στο θέμα του EGO One που χρησιμοποιεί τις ίδιες κεφαλές.
Τον χρησιμοποιώ από το πρωί με CLR κεφαλή 1Ω έχοντας αντικαταστήσει τον KFL+ μου και οι πρώτες εντυπώσει μου είναι άριστες.
Άριστες
για κάποιον που θέλει μια νορμάλ τζούρα, μπόλικο ατμό και χτύπημα, εύκολο επισκευάσιμο κομμάτι, καλή γεύση στα 10 - 15W.
Αυτό που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο σχεδιασμός του airflow του. Είναι πραγματικά αόρατο. Δεν βλέπεις γραμμές ή τρύπες πάνω στον ατμοποιητή. Και δεν παίζει καταλάθος να το μπουκώσεις με το δάχτυλο σου. Ο αέρας μπαίνει από την περιφερειακή σχισμή μετάξυ του τανκ και του κάτω δακτυλίου. Ένας δακτύλιος που περιστρέφεται όσο σφιχτά πρέπει για να κρατάει τη θέση του.
Ευχάριστο τόνο δίνουν τα παρεχόμενα χρωματιστά λαστιχάκια που μπορείς να βάλεις πάνω στο τανκ και να διακοσμίσεις τον ατμοποιητή.
Χωράει 4ml και έρχεται με 3 κεφαλές, οι 2 για έλεγχο θερμοκρασίας. Όχι όμως με clr κεφαλή.
Για άλλα συμπεράσματα, θα ενημερώσω το θεμα τις επόμενες ημέρες...

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ένα μικρό τιπ.
Τα παρεχόμενα διακοσμητικά λαστιχάκια έχουν τριγωνική διατομή, όπως και η σχισμή που τοποθετούνται πάνω στο τανκ. Οπότε να προσέχετε πως το βάζετε γιατί εάν το βάλετε λάθος, θα βγαίνει εύκολα...