vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

392 επισκέπτες, 2 χρήστες
periptero, manoslykos

Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
« Απάντηση #390 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 00:22 »
.......Πάντως προχθές έκανα δοκιμή μέσα στην Εθνική Τράπεζα που ήταν γεμάτη με κόσμο και άτμισα κανονικότατα και λίγο επιδεικτικά.
Κανείς μα κανείς δεν μου είπε κάτι.

Αν άτμιζες κανένα kinder mod λογικό είναι να μη σου είπε κανείς κάτι  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #391 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 00:23 »
Αν άτμιζες κανένα kinder mod λογικό είναι να μη σου είπε κανείς κάτι  :)) :)) :))
Έτσι ακριβώς... 
Με kinder mod ήμουνα...  :))

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #392 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 07:54 »
Για να είσαι σίγουρος και την επόμενη φορά που θα πας σε τράπεζα, φτιάξε ένα μοντ κουμπαρά  :lotpot:

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #393 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 11:38 »
o νομος εχει κενο στο θεμα του ηλεκτρονικου τσιγαρου.

ευκολα μπορει καποιος να επικαλεστει οτι αυτο που εχει, δεν ειναι ηλεκτρονικο τσιγαρο και οτι φυσικα δεν καπνιζει, αλλα ατμιζει, και μαλιστα με 0% νικοτινη & πισα.

οπως εχει ειπωθει, ειναι μια συσκευη εισπνοης ατμων "φυτικης γλυκερινης" και τιποτα παραπανω. Το οτι εχει σχημα τσιγαρου ειναι εντελως τυχαιο. Το e-go μοιαζει με στυλο, το ggts μοιαζει με κατι αλλο. Να θυμαστε οτι αν ο νομος δεν απαγορευει κατι ξεκαθαρα, τοτε επιτρεπετε.

επι της ευκαιριας, αυτες τις μερες που βγαινετε , ατμιζετε κανονικα στα μαγαζια που απαγορευεται το τσιγαρο? Αν ναι, ειχατε αντιδρασεις?

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #394 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 12:12 »
Χτες ήμουν la pasteria στο Χαλάνδρι (λόγω κρίσης έχουν πλήρες μενού με 15-17 Ευρώ) και η σερβιτόρα μού είπε πως είμαι ο 4ος που έχει έλθει σήμερα με ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Ποιοί ήταν οι υπόλοιποι τρεις εεεε;;;

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #395 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 12:30 »
ατμιζες κανονικα σε χωρο μη καπνιστων?
σου εκαναν καποια παρατηρηση?

Χαλανδρι ημουν και γω, αλλα οχι εκει  :))

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #396 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 13:22 »
Παράθεση
επι της ευκαιριας, αυτες τις μερες που βγαινετε , ατμιζετε κανονικα στα μαγαζια που απαγορευεται το τσιγαρο? Αν ναι, ειχατε αντιδρασεις?
Τις προάλλες ήμουν στην μπυραρία της Στουρνάρη Πολυτεχνείο, ενω ο φίλος μου έβγαινε κάθε τρεις και λίγο για κάπνισμα έξω, εγώ άτμιζα αμέριμνος. Οταν μετά μισή ώρα είπα στη σερβιτόρα ότι είναι ΗΤ μου είπε "ξέρω , ξέρω, οκ ".

Αποσυνδεδεμένος kaxri

• **
  • 238
  • ατμίζω και την πίσσα εξατμίζω
« Απάντηση #397 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 13:54 »
Το ίδιο έχω πάθει και εγώ σε όσα εστιατόρια και καφέ έχω πάει και το καταλαβαίνουν και με ρωτάνε με ενδιαφέρων για το ητ. Σε ενα μπαρ μου είπαν ότι απαγορεύται το τσιγάρο μέχρι που γέλασα και τους είπα ότι δεν είναι τσιγάρο αλλα  ψεύτικο!!!

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #398 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 15:28 »
o νομος εχει κενο στο θεμα του ηλεκτρονικου τσιγαρου.

ευκολα μπορει καποιος να επικαλεστει οτι αυτο που εχει, δεν ειναι ηλεκτρονικο τσιγαρο και οτι φυσικα δεν καπνιζει, αλλα ατμιζει, και μαλιστα με 0% νικοτινη & πισα.

οπως εχει ειπωθει, ειναι μια συσκευη εισπνοης ατμων "φυτικης γλυκερινης" και τιποτα παραπανω. Το οτι εχει σχημα τσιγαρου ειναι εντελως τυχαιο. Το e-go μοιαζει με στυλο, το ggts μοιαζει με κατι αλλο. Να θυμαστε οτι αν ο νομος δεν απαγορευει κατι ξεκαθαρα, τοτε επιτρεπετε.

Θα συμφωνησω απολυτα. Ενταξει σε καθε περιπτωση θωρω απαραδεκτο να κανουμε εμεις τους μαγκες και προομιουχους που καπνιζουν ατμίζουν σε νοσοκομεια,σχολεια,παιδοτοπους,σινεμα κτλ., αλλα μπορουμε σαφως να το κανουμε σε καφετεριες και καφενεια.
Ιδιως με συσκευες που διαφερουν πολυ εμφανισιακα απο ενα τσιγαρο.
Σε καθε εναν που ρωταει ή μας κανει παρατηρηση μπορουμε να απανταμε πως αυτο που κραταμε ειναι ενας ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ.Παραγει ατμο οπως μια κατσαρολα που βραζει δηλαδη αερα κοπανιστο.Δεν περιεχει ούτε εκπέμπει μονοξειδιο του ανθρακα,πισσα και νικοτινη .

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #399 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 15:31 »
Θα συμφωνησω απολυτα. Ενταξει σε καθε περιπτωση θωρω απαραδεκτο να κανουμε εμεις τους μαγκες και προομιουχους που καπνιζουν ατμίζουν σε νοσοκομεια,σχολεια,παιδοτοπους,σινεμα κτλ...
Συμφωνώ Γιώργο.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #400 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 15:57 »
Παράθεση
Θα συμφωνησω απολυτα. Ενταξει σε καθε περιπτωση θωρω απαραδεκτο να κανουμε εμεις τους μαγκες και προομιουχους που καπνιζουν ατμίζουν σε νοσοκομεια,σχολεια,παιδοτοπους,σινεμα κτλ., αλλα μπορουμε
Αν και καθήμενος (σε ποδήλατο έστω) μίλησες ορθώς  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #401 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 17:57 »
φυσικα συμφωνω, και σαφως δε πρεπει να προκαλουμε.

σε πολυ μεγαλο ποσοστο εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπει να ΜΑΘΟΥΝ στον κοσμο οτι αυτο το πραγματακι στο χερι μας δεν ειναι "κατι σαν τσιγαρο", αρα δε πρεπει να αντιμετωπιζεται ως τετοιο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #402 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 19:29 »
Σε καθε εναν που ρωταει ή μας κανει παρατηρηση μπορουμε να απανταμε πως αυτο που κραταμε ειναι ενας ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ.Παραγει ατμο οπως μια κατσαρολα που βραζει δηλαδη αερα κοπανιστο.Δεν περιεχει ούτε εκπέμπει μονοξειδιο του ανθρακα,πισσα και νικοτινη .
Σωστός :thumpup: Ακριβώς αυτό κάνω στις σπάνιες περιπτώσεις που με ρωτήσουν.

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #403 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 21:48 »
Συμφωνώ με τους προγράψαντες.
το lapasteria δεν έχει για καπνίζοντες

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #404 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 00:27 »
Κι εγώ συμφωνώ.
Η πρόκληση τραβά την προσοχή και οι νομοθέτες εκνευρίζονται.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360490 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450872 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375539 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328563 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1097 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100005 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F