Αν λεω αν και ελπιζω ακομα ισχυουν τα παραπανω που εγραψα, να μας εξηγησουν το λογο της απαγορευσης. Το η.τ. δεν ειναι τσιγαρο, δεν περιεχει καπνο, δεν ειναι προϊον καπνου. Ακομα ακομα αν δεν περιεχει και νικοτινη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.
Ειναι σαν να μας απαγορευουν τη συσκευη gps ή τον φορτιστη του κινητου μας ή το blue tooth μας

Μ'αρεσει που ψάχνετε λογική....
Πονάει χέρι, κόβει κεφάλι! Πάντα έτσι δεν γινονται όλα στο ελλαδιστάν; Γιατι το ΗΤ να ξεφύγει;
Εννοείται βέβαια πως από τους 300 καραγκιόζηδες της βουλής, άντε ζήτημα να ξέρουν το τι είναι το ΗΤ οι... 3; 5; Και πολλους λέω!!
Αλλά τι να λέμε.... εδώ οι άνθρωποι είναι τόσο ΓΕΛΟΙΟΙ που απαγορεύουν τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που..... πιθανόν να μοιάζουν με τσιγάρο η προϊόντα καπνού....
Αν εγω δηλαδή εχω ενα... μπρελόκ με σχήμα πίπας είμαι παράνομος!!!!
Οπως πάντα η Ελλάδα πρωτοτυπεί στην ηλιθιότητα, όπως την εποχή που για να "προστατευτεί" ο πολίτης από τα "φρουτάκια" κυρίχθηκαν παράνομα τα..... Game Boy και το World of Warcraft, κάνοντάς μας ΠΕΡΙΓΕΛΟ στο εξωτερικό!!!
Με αυτη την κίνηση φυσικά καταδικάζουν τον καπνιστή στην συνέχιση του βίτσιου του (μιας και, απαγορευση μεν, αλλά τα τσιγάρα συνεχίζουν να πωλούνται Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α, μην μας βάλουν και χέρι οι καπνοβιομηχανίες), καταδικάζουν τα παιδιά στο παθητικό κάπνισμα (μιας και, απαγορευεται εδω, απαγορευεται εκει, απαγορευεται παραπέρα, ε, το σπίτι μου θα κάνω τεκε!) και καταδικάζουν και τις επιχειρήσεις που τωρα ξεκινησαν σε μαρασμό (με οτι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους)...

Μπράβο σας!!! Αξιοι οι παχυλοί μισθοί σας!