Καλά ότι να ναι. Ο τύπος μας λέει ότι δεν θα μιλάει για προϊόντα με κουσουρια για να μην τον κάνουν ντα αυτοί που του το έδωσαν και για να είναι αυτός εντάξει; Κατάλαβα καλά; Αν όχι ζητώ συγνώμη.
Τότε μεγάλε δεν πρόκειται να σε δω ποτέ. (Όχι ότι τον είχα δει) αλλά αν θέλω να μάθω κάτι δεν θα το μάθω από εσενα.
Όχι, φίλε μου. Ξέχασες ότι λέει στην αρχή πως παρουσίαση συσκευής θα γίνει μόνο αν το ζητήσουν αναγνώστες!
Δηλαδή, αν το ζητήσει κάποιος, τι θα γίνει;
Θα πάει να αγοράσει ότι του ζητήσει;
Θα ζητήσει την συσκευή από καταστήματα άσχετα με αυτά που έλεγε γιατί το ζήτησε κάποιος; ( δεν ξέρω αν το άλλαξε μετά βέβαια, 1 λεπτό είδα )
Και αν του ζητήσουν 10 άτομα 10 διαφορετικά μοντ; Θα πάει να τα πάρει;
Και αν δεν έχει πρόβλημα να πάρει οτιδήποτε ζητήσει κάποιος, γιατί δεν πάει να πάρει από πριν τα πιο γνωστά εργαλεία για την πάρτη του και να τα παρουσιάσει;
Προφανώς δεν υπάρχει απάντηση, αλλά κάτι τέτοια ερωτήματα δημιουργείς όταν εξηγείς τους λόγους που δεν παρουσιάζεις συσκευές και ταυτόχρονα λες ότι θα παρουσιάσες αν στο ζητήσει αναγνώστης. Δηλαδή δεν παρουσιάζω για "αυτό κι αυτό", αλλά αν με δει κανείς και ζητήσει κάτι, ξεχάστε ότι σας είπα, θα παρουσιάσω