Προφανώς, παρά τα υπονοούμενα του εν λόγω κυρίου, ότι θα έπρεπε να τον ξέρουμε όλοι, μια και συστηματικά αρθρογραφεί για το η.τ. εδώ και χρόνια, μάλλον δεν είσαι ο μόνος που δεν τον ξέρεις.
Λοιπόν... έχουμε και λέμε: δεν κάνει παρουσιάσεις διότι δεν έχει το σθένος να πει για κάποιο προιόν που του έδωσαν τζάμπα ότι είναι κακό, ή ότι έχει κάποιες ατέλειες. Αυτό είναι όμως δική του ατέλεια. Πώς το γυρνάει λοιπόν και παρουσιάζει ως την ύψιστη αρετή το να ντρέπεσαι να πεις την αλήθεια. Και το γυρνάει ακόμη περισσότερο όταν ταυτόχρονα ενοχοποιεί κάθε ριβιούερ ότι λέει ψέματα βγάζοντας κάθε προιόν καλό, επειδή θυσιάζει την αξιοπρέπειά του για λίγα ευρώ. Αυτό δηλαδή που δεν κάνει ο ίδιος.
Λυπάμαι πολύ που εκφράζονται τέτοιες απόψεις που τσουβαλιάζουν άπαντες. Εχω παρουσιάσει πολλά προιόντα, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα τις γνώσεις μου με κάθε παρουσίαση. Κάποια τα αγόρασα, κάποια όχι. Εχω παινέψει, έχω θάψει όμως επίσης. Να ντραπώ, επειδή μου έστειλαν κάτι; Θ΄αστειευόμαστε. Θα με μαλώσουν ή θα μου κόψουν τις αποστολές; Σιγά τα ωά! Θα ντραπώ μόνο αν κάποιος μου πει ότι τον έκαψα επειδή αγόρασε σκαρταδούρα που παίνεψα. Η παρουσίαση είναι κόπος, χρόνος και ξεβόλεμα. Αν δε σου αρέσει, δεν το κάνεις. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Κι αυτό που αντιλαμβάνομαι πλέον είναι ότι ένας παρουσιαστής μπορεί να βγάλει καλό ένα μη καλό προιόν μόνο αν το κάνει βιαστικά παρουσίαση, χωρίς να το μάθει προηγουμένως. Ή αν είναι έμμισθος της εταιρίας που το κατασκευάζει ή το πουλάει. Δε ζούμε σε ιδανική κοινωνία, δεν είμαστε όλοι αγγελικά πλασμένοι.
Αλλά το τσουβάλιασμα και τη μαζοποίηση πραγματικά δεν τα σηκώνει το κύτταρό μου
ΥΓ. Πες τα βρε big!!! Η ευγένεια θα μας φάει εκεί που δε χρειάζεται;
Spykal1, όχι, δε βάζουν φακελάκι μέσα στο μοντάκι. Ακόμη και ο μέγας Phil δεν παίρνει φακελάκι. Σου απαντώ σαν να το σχολιάζεις καλοπροαίρετα, αν και όλοι ξέρουμε ότι όποτε γράφεις εδώ το κάνεις για να ρίξεις χολή (ευτυχώς που είναι γραπτός ο λόγος εδώ μέσα.. αν ήταν προφορικός θα δάγκωνες τη γλώσσα σου και θα πέθαινες από δηλητηρίαση) Υπάρχουν ελάχιστοι παρουσιαστές που όντως έχουν ταρίφα για κάθε παρουσίαση ή είναι υπάλληλοι επιχειρήσεων που τα προιόντα τους παρουσιάζουν. Ελάχιστοι είναι, ας τους εντοπίσει ο καθένας αν ενδιαφέρεται.