Ένα βίντεο δεν είδα επειδή χάλασε το λάπτοπ και έγινε χαμός.
Θα πω μια πρόσφατη ιστορία.
0 εργοδότης μου (αφεντικά τα σκυλιά ) τεράστιος πουράκιας και κοντά στα 50, με το βλέμα του και μόνο,καταλάβαινα ότι έδειχνε ενδιαφέρον σ αυτό που κάνω.
Του έδινα να δοκιμάσει, άρχισα να του λέω για επισκευάσιμους, για γεύσεις, για premium καταστάσεις,
βρες μου το πιο ακριβό μου έλεγε αυτός, δεν πάει έτσι του έλεγα εγώ, ενώ το παίζω ενδόμυχα Ρένος!
Δεν έχω χρόνο και βαριέμαι να ξεδιπλώσω την ιστορία τώρα, αλλά το δια τάυτα είναι ότι πήγε,
αφου έριξα τόπο στην έπαρση μου,
και όπως κάνω στο τέλος σε όλους που το μικρό μου μαυλό τους θεωρεί στραβάδια,( λες κ εγώ τα έμαθα όλα αλλά τέλως πάντων)
πήγε εκεί που συστήνω σε όλους.
Σε κάποιο κατάστημα που σίγουρα θα έχει έμπειρους πωλητές? για να καθοδηγήσουν αυτοί καλύτερα βάση των αναγκών του καθενός.
Το αποτέλεσμα??
Γύρισε ζεστός με το μοντάκι του, με το υγρό του το πουρίσιο, στην νικοτίνη που ταιριάζει σ αυτόν,
και απόστολος πια του vape, να μη σταματάει να μιλάει γι αυτό !!
Η χαρά μου άπειρη ενοείται για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η εξοικειώση χρόνια δεν κοιτά!!
Και πάω καρφί να δω το βίντεο για να έχω μια εικόνα κ εγώ.
Δεν ξέρω τι καταλάβατε και αν τα έγραψα κατανοητά αλλά τέλος πάντων είναι δύκολη ώρα.
Ευχομαι για το ατόπημα του Ρένου, να είναι στην δίνη όλης αυτής της καταιγίδας και τίποτα παραπάνω.
Α μη τι άλλο έχει δώσει συντεταγμένες προς όλα τα level. Aν εξυπηρετει άλλα πράγματα, αυτό θα φανεί όπως κ να χει.
Αγάπη μόνο, ντουμάνια και μνημόσηνα του καπνού.
Και συγχωράτε με για συντακτικό κλπ, αλλά γράφω στο πόδι και υπό την επήρεια αλκοόλ.