Αγαπημένοι ριβΓιούερς;
Από ξένους, θα ξεκινήσω με την
Zophie. Moυ αρέσει πολύ αυτή η κοπέλα, διότι είναι γελαστή, ακομπλεξάριστη (την έχω ακούσει να λέει on camera ότι έκανε sloppy στήσιμο στο βαμβάκι της) έξω καρδιά, δεν πνίγεται/βήχει/σαρδαμιάζεται/χάνει τα λόγια της κλπ στην κάμερα, έχει προσεγμένες λήψεις, καλό εξοπλισμό και δεν αυτοθαυμάζεται σε σημείο να ξεχνάει να κλείσει το ρημάδι. Λιτά κι ουσιαστικά τα βιντεάκια της, ξέρει το θέμα ατμός πολύ καλά και παρουσιάζει κάθε προιόν μεστά, χωρίς βαρύγδουπες αναλύσεις και χωρίς αλαζονεία. Σε έναν όμορφο καθημερινό κοριτσίστικο χώρο κι όχι σε ατμογιάφκα. Για σας τα αγοράκια σίγουρα θα μετρήσει πολύ και το γεγονός ότι είναι μια κούκλα. Για μένα μέτρησε ότι είναι μια ανεπιτήδευτη κούκλα, όπως μέτρησε και το γεγονός ότι τη βλέπω να δείχνει τα ατμοκαλούδια χωρίς εκείνα τα άθλια πλαστικά ψεύτικα και τρομακτικά νύχια που είναι της μοδός τα τελευταία χρόνια, αλλά εμένα μου θυμίζουν την ελληνική μυθολογία και τις Άρπυιες.
Λίγο πολύ (εκτός των περί ομορφιάς, χώρου και νυχιών)τα ίδια ισχύουν και για τον άνδρα reviewer που ξεχωρίζω: τον
Qorax. Ουσιαστικός, μεστός, με προσοχή στη λεπτομέρεια εκεί που πρέπει και χωρίς να πλατειάζει ή να αυτοθαυμάζεται στην κάμερα. Εχει πολύ καλές γνώσεις, είναι άνετος στο φακό, χωρίς να χάνει τα λόγια του και χωρίς να χανόμαστε εμείς στα λόγια του από κούραση. Δεν επιδεικνύεται με τρελά ντουμάνια κι εξωτικές αντιστάσεις χωρίς λόγο κι έχει μια φυσιολογική εμφάνιση χωρίς ακραίο styling.
Ολοι οι υπόλοιποι που έχω δει (δεν τους έχω δει κι όλους) δε μου έκαναν κλικ. Ένα κατιτίς προς το πράσινο αναγουλί το παθαίνω ούτως ή άλλως με φρικουλέ εμφανίσεις χιλιοζωγραφισμένων και πολυτρυπημένων. Κι εκεί που απλά θα πατήσω το Χ στον browser μου είναι όταν αυτά πάνε πακέτο με επιδειξιομανία του στιλ κοιτάξτε τα 100 μοντ που έχω φόντο, κοιτάξτε πώς σνομπάρω έναν MTL, τον οποίο αν καταδεχτώ να τον ατμίσω, θα τον στήσω ζουρ ζουρνά με -0.015 σε κάνθαλ για να ντουμανιάσω τη γιαγιά στο απέναντι μπαλκόνι. Αnyway, ανεξάρτητα εμφάνισης, βίντεο μεγάλα, με σαρδάμ και λόγο που πλατειάζει, ανετάριστα πλάνα, ανύπαρκτο μοντάζ, άχρηστα trivial ή υπεράνω υφάκι από τον παρουσιαστή τα κάνω Χ
Πάμε στους Ελληνες. Εδώ θα ξεχωρίσω την «χρυσή» τριάδα, έκαστον στο είδος του.
Kostas44. Ανευ πολλών σχολίων, διότι ο Κώστας έχει μια μεγάλη αρετή. Είναι σεμνός! Τρελαίνεται μ΄αυτό που κάνει και το γουστάρει πολύ μα πολύ! Παθιάζεται! Εχουν πολλή μα πολλή δουλειά τα βίντεό του. Δουλειά που γίνεται για το μεράκι και μόνο. Δυστυχώς, κάποιοι ομοεθνείς ζήλεψαν τη δυνατότητα των ξένων να κερδίζουν τα προς το ζην από σπονσορες και θεάσεις στο ΥΤ και βλέπω να το παλεύουν με νύχια και με δόντια. Σε σημείο να μην ξεχωρίζω μέχρι πού το κάνουν για ενημέρωση δικιά μας και από πού και μετά ξεκινά η επιθυμία για κέρδος.
Cruiser79, AKA Tρύφων. Ο μέγας ατμοΣομελιέ. Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψουν. Μας τα έκλεψε και τα έκανε τρισδιάστατες, μυρωδάτες και γευστικές λέξεις για τα υγρά που παρουσιάζει.
Γιώργης ο fuming. Ή αλλιώς, ο ιδιοκτήτης του fuming.gr, έχει
νήμα και στο φόρουμ μας, όπου ανεβάζει τα βιντεάκια του. Είναι cult, αλλά τον πάω με χίλια, διότι ο άνθρωπος – αν κι έχει μαγαζί σε μικρή πόλη, διαθέτει άρτιο σάιτ και το παλεύει συνέχεια, έστω κάνοντας και τον ριβιούερ. Στα δε reviews του, δεν αγιογραφεί το μαγαζί του, ούτε κράζει τις ανεπανάληπτες τιμές του, αλλά παρουσιάζει, όπως μπορεί, προιόντα που πουλάνε κι άλλα καταστήματα εκτός από το δικό του. Δε συμφωνώ στα πάντα με τις αξιολογήσεις του, αλλά εκτιμώ την ειλικρινή προσπάθεια να στηρίξει έντιμα την επιχείρησή του. Μαρκετίστικα, κινείται έξυπνα κάνοντας γνωστό το πρόσωπό του.
Τριάδα είπαμε; Επιτρέψτε μου… έχουμε και δυο guest star. Mε έμφαση στο star.
E-spy, επειδή μου δείχνει με τον καλύτερο τρόπο οπτικά το καθετί που παρουσιάζει, αλλά και με κάνει να γελάω.
Και last but not least…
o μικρός Τσιπ. Κι ας μην τον καταλαβαίνω τι λέει. Με κάνει κι αυτός να γελάω. Εξάλλου έχω το καλύτερο άλλοθι για να τον βάλω στη λίστα τον top reviewers: είμαι μικροτσιπίτσα! (κατά το Ρουβίτσα)
Και μ΄αυτή τη βαρύγδουπη δήλωση τελειώνω το σεντόνι. Ειρήνη ημίν, υμίν κι Αμήν!