vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

540 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, kotsos75, stauros53, gfilip

Ποιους reviewers συμβουλεύεστε και εμπιστεύεστε;

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Φύλο: Άντρας
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Απ: Ποιους reviewers συμβουλεύεστε και εμπιστεύεστε;
« Απάντηση #135 στις: Απριλίου 17, 2016, 02:57 »
Ηλέκτρικ Σπάι εντ δε μπραίηνς ον δε κάγκελς. :metal:
[Θα κοιτάξω την Zophie διότι μου φαίνεται καλού χαρακτήρος και εγώ συγκινούμαι με τους καλούς χαρακτήρες, να το ξέρετε αυτό...]

ΕΔΙΤ:
Που λέτε, μπαίνω στο κανάλι της Ζόφης (είναι το θηλικό του Ζόφου;) και πατάω στα βίντεα. "Καλημέρα" μου λέει. Ευγενέστατη. "Καλημέρα" της λέω κι εγώ. Χε,χε (κάνει) "είμαι με τις πιτζαμούλες μου" και μου δείχνει το κάτι σαν σουτιέν που φοράει. "Μπράβο καλό μου παιδί" λέω κι εγώ!
Petra, ή εσύ θα με χωρίσεις από την γυναίκα μου ή τα ρεμάλια που κάνουν πως ακούν κλασική μουσική και χαζεύουν τις σοπράνες -που κάποτε ήταν χοντρές αλλά τώρα, αλοίμονο, δεν είναι.
Όπως και νά 'χει εγώ δεν την βγάζω καθαρή από αυτό το φόρουμ!
 :)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2016, 03:05 από BigSur »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 17, 2016, 06:50 »

Που λέτε, μπαίνω στο κανάλι της Ζόφης (είναι το θηλικό του Ζόφου;) και πατάω στα βίντεα. "Καλημέρα" μου λέει. Ευγενέστατη. "Καλημέρα" της λέω κι εγώ. Χε,χε (κάνει) "είμαι με τις πιτζαμούλες μου" και μου δείχνει το κάτι σαν σουτιέν που φοράει. "Μπράβο καλό μου παιδί" λέω κι εγώ!

Το κακό με τη Ζόφυ είναι ότι τα ίδια κάνει σε όλους, όχι να το ξέρεις δηλαδή μην έχουμε τίποτα ξαφνικές εκπλήξεις αν τύχει μελλοντικά και ξεχαστώ και κοινοποιήσω κανένα απ'τα πμ που μου στέλνει στα πραϊβέτ τις νύχτες.. :laugh1:

Ας είμαι κι ο πρώτος που θα ευχαριστήσει τον αποπάνω κύριο.! :D

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 17, 2016, 11:26 »
Να ευχαριστήσω και εγώ τον κεραμιδόγατο.
Δεν αποτελει ανταπόδοση αλλά μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση της Τζένη για το ατμισμα:

Αποσυνδεδεμένος parabol

• **
  • 168
« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 17, 2016, 12:01 »
εμπιστευομαι κυριως το ενστικτο μου παρ' ολ' αυτα μου αρεσουν τα review του Ρενου απο aresmares(πολυ ωραια αντιληψη γυρω απο το η.τ)
του κωστα44 για το κωμικο της υποθεσης
και απο ξενους zophie και johny απο Northern Fog για το μικρα και περιεκτικα και ειλικρίνες review τους!

Αποσυνδεδεμένος vaper

• **
  • 108
« Απάντηση #140 στις: Απριλίου 17, 2016, 12:06 »
Η άποψη μου για το Ρένο είναι πως κάνει διαφήμιση προιόντων και όχι review. Νομίζω πως δεν είναι reviewer για να μην μπερδευόμαστε. Ο todd πολύ καλός και σεμνός.

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• **
  • 372
« Απάντηση #141 στις: Απριλίου 17, 2016, 13:20 »
Κορυφαιος - οχι τοσο για το πως φτιαχνουμε μια αντισταση και πως περναμε το βαμβακι (σιγα την επιστημη δηλαδη...) - αλλα οσον αφορα την ατμιστικη φιλοσοφια που επρεπε να εχουμε ολοι μας (και την οποια ακολουθω) ειναι ο Aresmares. Λιγα watt-ακια, αντιστασεις ψιλά, απολαυση, Σκοπος μου ηταν να κοψω το τσιγαρο, το καταφερα, τελος.
Οσον αφορα τα υγρα δεν εμπιστευομαι ΚΑΝΕΝΑ. Οποιος εχει λεγειν σε αυτη τη ζωη εχει γινει και reviewer στα υγρα. "Κυματα δροσιας, και να σου πετιεται και το καραμελομενο πεπονι μετα την γλυκοξυνη  φραουλα και να και την επιγευση καπακι που σου βγαζει κατι απο καρυδα της Μοζαμβικης" και τετοιες αηδιες. Πουφ και δεκαρικο.
Τις 2-3 φορες που αγορασα ετοιμα υγρα, πηγαν στο νεροχυτη. Σκετη βαση και παλι σκετη βαση. Αντε να το ριξω εξω το Πασχα και να βαλω 1 σταγονα Black Chocolate της Αtmos Lab στο 20αμελο..
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2016, 15:41 από giorgosss »

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #142 στις: Απριλίου 17, 2016, 23:30 »
Τελικά, έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι η βλακεία είναι ανίκητη. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα προβλήματά του, αλλά όταν βγάζεις στον «αέρα» τις δικές σου προσωπικές σκέψεις, πρέπει να προσέχεις τι λες. Γιατί, πολύ απλά, αν λες ανοησίες και εκφράζεσαι απρεπώς, χαρακτηρίζεσαι ανόητος. Και ξέρεις τι λέει ο λαός; Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.
Αναφέρομαι στον Ρένο, ή Άρες Μάρες, ή Αρή Μαρή. Που στο σημερινό του βίντεο, θεωρεί όσους είναι 50 χρονών, άχρηστους, ανίκανους να καταλάβουν το οτιδήποτε και  κουφιοκεφαλάκηδες. Αν το έλεγε για τους πολιτικούς, δεν θα με ενοχλούσε. Το είπε όπως για τους πενηντάρηδες ατμιστές, που διέκοψαν το τσιγάρο μετά από 30 και 35 χρόνια και βάλε. Να τι είπε ακριβώς: «Και δεν είναι δυνατόν να του το εξηγήσεις, γιατί όταν έπρεπε να το μάθει στα 15 του 16, που είναι ανοιχτό το μυαλό και ρουφάει, δεν το έμαθε και τώρα στα 50 του δεν γίνεται να το μάθει. Δεν γεννάει το μυαλό μετά από κάποια ηλικία. Μην επιμένετε".
Αν θεωρεί ο ίδιος ότι στα 50 του θα είναι απόμαχος της ζωής, κουφιοκεφαλάκης και δεν θα μαθαίνει νέα πράγματα, ας πρόσεχε. Μη γενικεύεις όμως κύριε ξερόλα. Και αν δεν σου αρέσουν αυτά που σου γράφω, άλλη φορά να προσέχεις πως εκφράζεσαι. Γιατί εφόσον βγαίνεις δημόσια και τα λες, θα αποδέχεσαι και την κριτική.
Μπορεί από μόνος σου να θεωρείς τον εαυτό σου Pbusardo, όμως αυτός, ποτέ δεν θα έλεγε τέτοια ανοησία. Πιστεύω να καταλαβαίνεις το γιατί.
Μάθε λοιπόν ότι ο 50ρης και ο 60ρης, θα ζυγίσει κάθε τι που κάνει. Και ο 50άρης, πρώτα θα διαβάσει, θα ενημερωθεί και μετά θα τολμήσει. Και όχι το ανάποδο. Φυσικά και υπάρχουν και νέοι που το έχουν σαν χόμπι και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όμως, κάνε ένα δειγματοληπτικό έλεγχο από τη σελίδα σου εδώ και θα δεις τι ηλικίας είναι αυτοί που λένε και ρωτάνε ανοησίες πάνω στο ΗΤ και τι ηλικίας είναι αυτοί που έχουν κάποια λογική απορία.
Τώρα αν το κέρδος από DIY υγρά είναι στα 5 ευρώ, ε μη παριστάνεις τον άσχετο. Γιατί αν μη τι άλλο δείχνεις καθοδηγούμενος. Και πάλι καταλαβαίνεις πιστεύω  τι θέλω να πω.

Τελικά, το τούβλο που λες στο βίντεο (άκυρο και χαζό παράδειγμα) μάλλον στο κεφάλι σου πρέπει να το πετάξεις. Μπας και συνέλθεις.

Αποσυνδεδεμένος cho oyu

• **
  • 175
« Απάντηση #143 στις: Απριλίου 17, 2016, 23:34 »
Το μονο που πρεπει σε ενα κακο πωλητη (γιατι reviewer δεν ειναι οσο και να το παλευει) που χρησιμοποιει τον τρομο και την χλευη για να κανει την υποτιθεμενη δουλεια του (ναι τον πιστεψαμε οτι ειναι χομπυ) ειναι η πληρης και διαρκης απαξιωση . Κατα τα αλλα Ares Mares και το κακο συναπαντημα που λενε και στο χωριο του . 
Αυτα τα λιγα απο ενα 50αρη που καταλαβαινει περισσοτερα απο αυτα που νομιζει ο Ρενουκος

Αποσυνδεδεμένος savvas1350

• **
  • 120
« Απάντηση #144 στις: Απριλίου 18, 2016, 00:04 »
«Και δεν είναι δυνατόν να του το εξηγήσεις, γιατί όταν έπρεπε να το μάθει στα 15 του 16, που είναι ανοιχτό το μυαλό και ρουφάει, δεν το έμαθε και τώρα στα 50 του δεν γίνεται να το μάθει. Δεν γεννάει το μυαλό μετά από κάποια ηλικία. Μην επιμένετε"
OMG :confused1:

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #145 στις: Απριλίου 18, 2016, 00:05 »
Αν δεν κάνω λάθος είναι το πρωτο μου ποστ σε αυτό το νήμα όχι οτι δεν βλέπω παρουσίασης βλέπω ακόμα και τους ξένους παρουσιαστές  και ας  μην  ξέρω ξένες γλώσσες και μονο όταν αυτό που παρουσιάζουν με ενδιαφέρει ,  Βαγγο και σπυρο πραγματικα ο τύπος το έχει χασει τελείως  και δεν το λέω επειδή ανήκω στην γενιά των 50ρηδων  και ναι είμαι και πολύ υπερήφανος για αυτό .. ναι  νιώθω ενοχλημένος με αυτά που έλεγε, με έχει βγάλει πολλές φορες απο τα ρούχα μου με τα ψέματα που λέει και με πολλές ασυναρτησίες, αλλά χαζό παιδι χαρά γεμάτο με τόσο βρισημο που του έχουν ρίξει αν είχε λίγη τσίπα απάνω του και λίγοι άνθρωπια   όχι θα τα είχε παρατήσει  αλλά θα είχε φύγει και απο την χώρα .. τι ν πω βρε παιδιά έχω την αίσθηση οτι και μονο που αναφέρομε στο όνομα του του δίνω αξία  περιφρόνηση και τίποτα άλλο δεν του αξίζει 

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος panpan267

• *
  • 79
    • Panagioths Panagiotou
« Απάντηση #146 στις: Απριλίου 18, 2016, 00:11 »
απο οσα ειπε  σε ενα βιντεο 12 λεπτων αυτο σου εμεινε?οσο για την ηλικια εχω περαση τα 60.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2016, 00:56 από panpan267 »

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #147 στις: Απριλίου 18, 2016, 00:20 »
Το πρόβλημα με μας τους 50ρηδες συμφορουμίτες δημιουργήθηκε στα 15-16, όταν "δοκιμάσαμε" το ΚΤ με τα γνωστά επακόλουθα. Αυτός ο ρημάδης ο εγκέφαλος δεν μπόρεσε, τότε, να κρίνει σωστά.
Έκτοτε, πολλά μας δίδαξε η ζωή.
Το πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή είναι πώς και πόση σύνταξη θα πάρουμε... και πότε. Και, μέχρι τότε, πώς θα τα βγάλουμε πέρα.
Αν έκανε λάθος, θα το καταλάβει και θα το διορθώσει.
Εμείς, πάμε παρακάτω. 
Έχουμε πολλάααα ακόμα να κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #148 στις: Απριλίου 18, 2016, 00:23 »
Αν το λες για μένα παρα πολλά μου μένουν και κρατώ  μόνο τα καλά αν τώρα ζητάς να σου ανάλυσω  τα θετικά και τα αρνητικά ενος και μονο ατόμου λυπάμαι που θα σε απογοητευσω αλλα η γνωσης μου και η απαντησης μου ειναι σχετικα για προβλήματα σε οτι αφορα το ητ και όχι να κάνω άσκοπα ποστ μονο και μονο για κουσ κουσ     

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #149 στις: Απριλίου 18, 2016, 00:24 »
απο οσα ειπε  σε ενα βιντεο 12 λεπτων αυτο σου εμεινε?
Αν εννοείς εμένα, ναι αυτό μου έμεινε. Τα υπόλοιπα τα ξέρω, προσέχω και πολλά από αυτά μπορεί να τα έχω ακούσει και από τον ίδιον στο παρελθόν. Αναφέρομαι χαρακτηριστικά σε αυτό που με ενόχλησε. Εσυ μάλλον δεν είσαι της ηλικίας των 50αρηδων, οπότε δεν έχεις θέμα. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450586 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110838 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375181 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F