Δεν ξέρω αν είμαστε πολλοί ή λίγοι,δεν ξέρω αν είμαστε όλοι έλληνες,ξέρω ότι είμαστε fan & owners στο Nebox!
Ας γράψουμε όλα όσα ξέρουμε,μαθαίνουμε και τις εμπειρίες μας.Καλές και κακές.
Παρέλαβα σήμερα και φορτίζω μπαταρίες!
Σε λίγο οι πρώτες εντυπώσεις.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Για μένα που δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός,οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές για το Nebox.
Βολικό στο κράτημα στο χέρι και ελαφρύ.Οτι πρέπει για να το έχει κανείς στη δουλειά αλλά και σε έξοδο.
Στα συν η μεγάλη χωρητικότητα υγρού (10ml) που δέχεται που για έναν μέσο ατμιστή θα του φτάσει για 2 μέρες χωρίς να ξαναγεμίσει υγρό.
Διαροές υγρού δεν έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής και ελπίζω να μην το διαπιστώσω ποτέ.
Το έχω στα 15W με την 0.5Ω αντίσταση που είχε στο κουτί.Με την άλλη αντίσταση για έλεγχο θερμοκρασίας δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.
Σε γεύση και ντουμάνι είναι μια χαρά για μένα και έχει ικανοποιητική αυτονομία με την 18650 LG HG2 που του έβαλα.
Το μόνο αρνητικό που του βρήκα είναι το επιστόμιο.Θα το ήθελα λίγο πιο μακρύ διότι ατμίζοντας τα χείλια μου ακουμπάνε στο mod.
Θα δοκιμάσω να του βάλω άλλο επιστόμιο πιο μακρύ,αν δεν το συνηθίσω το δικό του.
Είναι ένα μοντάκι που το συμπάθησα από την 1η στιγμή και νομίζω θα το έχω για αρκετό καιρό.
Το έχω σε θαλασσί και σκέπτομαι να το πάρω και σε άσπρο!