vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

169 επισκέπτες, 1 χρήστης
camber

Aspire Triton Mini

Αποσυνδεδεμένος mple

• *
  • 6
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton Mini
« Απάντηση #525 στις: Μαρτίου 24, 2017, 04:14 »
Γεια εχασα απο τη βαση του drip tip το oring που εχει μηπως ξερετε που μπορω να βρω ??

Αποσυνδεδεμένος serpe7

• **
  • 412
« Απάντηση #526 στις: Μαρτίου 24, 2017, 08:35 »
Για κοίτα εδώ: https://www.atmosfaira.com/aspire-mini-triton-base-o-ring.html

Αποσυνδεδεμένος Haruspex

• *
  • 79
« Απάντηση #527 στις: Απριλίου 16, 2017, 19:57 »
Καλησπέρα παιδιά νέος ατμιστής, έχω ένα istick pico που έρχεται με τον melo III mini και πρόσφατα αγόρασα και τον triton mini για να δοκιμάσω έναν τσιγαρίσιο ατμοποιητή και τουλάχιστον από αυτά που είχα διαβάσει καλύτερο από τον melo III mini. 

Με υγρό της Mad Juice 30 PG/70 VG με 12 mg nicotine η γεύση που παίρνω από τον triton mini είναι αισθητά πιο αδύναμη σε σχέση με τον melo III mini. Στον triton mini χρησιμοποιώ την 1,8 clapton αντίσταση και στον melo III την μαμίσια 0.5. Δοκίμασα και με 50/50 υγρό της Liqua με παρόμοια αποτελέσματα. Δεν αισθάνομαι κάτι καμένο ή κάτι άσχημο απλά μια πολύ πιο αδύναμη γεύση.

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην γεύση το sub ohm ή παίζει κάτι άλλο; Σκέφτομαι να τον δοκιμάσω και με τις νέες 0.7 αντιστάσεις του nautilus 2 mini, από ότι κατάλαβα είναι συμβατές.

Κρίμα γιατί φαίνεται ότι είναι ποιοτικότερος κατασκευαστικά ο triton mini συν ότι προτιμώ και το drip tip του που είναι πιο λεπτό και η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνεται αρκετά εύκολα ο melo ενώ ο triton παραμένει δροσερός.

Αποσυνδεδεμένος serpe7

• **
  • 412
« Απάντηση #528 στις: Απριλίου 16, 2017, 20:18 »
Το υγρό της mad juice που αναφέρεις φαντάζομαι ότι δεν το άτμισες με 12άρα νικοτίνη στον μέλο, ε?  :tongue_smilie: Άλλα υγρά έχεις δοκιμάσει στον τρίτωνα ή μόνο αυτό και το Liqua? Ενδεχομένως να πρόκειται και για υγρό που αποδίδει καλύτερα σε sub-ohm.

Κι εμένα πάντως δε με είχε ενθουσιάσει στην απόδοση των γεύσεων. Πρόλαβα και τον χρησιμοποίησα κάνα 15νθήμερο από τα μέσα Δεκέμβρη μέχρι την Πρωτοχρονιά ως νέος ατμιστής πριν πάω σε επισκευάσιμους, σε αυτό το διάστημα ωστόσο του έβαλα αρκετά υγρά. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, ήταν λες και μου έδινε μερικές καλές πρώτες τζούρες και μετά σαν να έχανε το 60-70% της γεύσης. Οι αντιστάσεις σίγουρα δεν ήταν το πρόβλημα, ούτε πάντα ο κορεσμός.

Λογική εξήγηση εν τέλει δεν μπόρεσα να βρω. Ακόμα και τώρα που τον έχω δώσει στη μητέρα μου, κάνω κάποιες τζούρες αραιά και πού χωρίς να καταλαβαίνω κάτι ιδιαίτερο στη γεύση. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλους καθώς είναι ο μοναδικός άτμο εμπορίου που έχω δουλέψει. Προτείνω να πας σε επισκευάσιμο όπως και να 'χει. Θα δεις διαφορά στη γεύση.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2017, 09:03 από serpe7 »

Αποσυνδεδεμένος Haruspex

• *
  • 79
« Απάντηση #529 στις: Απριλίου 16, 2017, 20:50 »
Ναι μόνο 12αρια υγρά έχω όντως είναι κάπως βαρύ για το melo :)) 

Για την ώρα ναι μόνο αυτά τα υγρά που είπα δεν έχω άλλα.

Μπορώ να πω ότι η εμπειρία μου με τον triton mini και την 1.8 clapton είναι πολύ κοντά σε όλα αυτά που είπες. Λογικά από βδομάδα θα πάω να πάρω και μία 0.7 αντίσταση να δω πως θα είναι και αυτή. 

Αποσυνδεδεμένος Zan

• *
  • 50
« Απάντηση #530 στις: Απριλίου 17, 2017, 00:44 »
Ο Τριτωνάκος πάντως δεν πολυσυμπαθεί αυτές τις αντιστάσεις... Μόνο ντουμάνι δίνει στις συγκεκριμένες, από γεύση μονόδρομος η Clapton 1,8

Αποσυνδεδεμένος Haruspex

• *
  • 79
« Απάντηση #531 στις: Απριλίου 17, 2017, 01:13 »
Το ψάχνω τώρα και είδα μερικούς να λένε ότι πρέπει να ευθυγραμμιστούν οι τρύπες του coil με τις δύο τρύπες στο σημείο που κουμπώνει και ότι δεν πρέπει να τον σφίξεις πάρα πολύ. Δοκίμασα να τον ευθυγραμμίσω όσο καλύτερα μπορούσα αλλά μάλλον δεν είδα κάποια βελτίωση. 

Επειδή το coil κουμπώνει πολύ χαμηλά δεν μπορώ να διακρίνω που ακριβώς είναι οι τρύπες και να τις ευθυγραμμίσω τέλεια, κανονικά έτσι δεν είναι και σε εσάς ή τον έχω συναρμολογήσει κάπως λάθος;

Πάντως η παραγωγή ατμού είναι πλούσια ακόμη και με αρκετά κλειστό το airflow. Δηλαδή αυτός τώρα θεωρείται τσιγαρίσιος και όχι πνευμονικός; :))

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #532 στις: Απριλίου 17, 2017, 03:27 »
Ας διευκρινήσουμε μερικά πράγματα, γιατί βλέπω αρκετό μπέρδεμα.

1. Ο Triton Mini είναι όντως κατασκευαστικά ποιοτικότερος από τον Melo.
2. Οι κεφαλές που παίρνει είναι όλες του Ναυτίλου και οι δικές του, οπότε μπορείς να κάνεις αρκετούς πειραματισμούς.
3. Ως νέος ατμιστής, και με μόλις δύο υγρά, είναι μάλλον δύσκολο να έχεις πλήρη άποψη για το ποιος ατμοποιητής αποδίδει καλύτερα τις γεύσεις. Χρειάζεται μια σχετική "εμπειρία" αυτό.
4. Οι τσιγαρίσιοι ατμοποιητές σε γενικές γραμμές (υπάρχουν κι εξαιρέσεις) αποδίδουν καλύτερα τις γεύσεις από τους πνευμονικούς (εκτός αν μιλάμε για drippers). Κι αυτό διότι στους πνευμονικούς η κάθε τζούρα σου περιέχει πολύ περισσότερο αέρα, πράγμα που κάνει τη γεύση του υγρού πιο "αδύναμη".
5. Οι επισκευάσιμοι ατμποιητές σε γενικές γραμμές (υπάρχουν κι εξαιρέσεις) αποδίδουν καλύτερα τις γεύσεις από τους εργοστασιακούς.
6. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να σου έχουν τύχει κεφαλές από παρτίδα "β' διαλογής" (όχι απαραίτητα ελλατωματικές). Συμβαίνει.
7. Η Clapton κεφαλές συνήθως αποδίδουν λίγο πιο έντονη γεύση λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειας ατμοποίησης. Αυτό βέβαια συνοδεύεται και από ελαφρώς περισσότερα watt, άρα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και υγρού.
8. Ξέχνα εντελώς "θεωρίες" ευθυγράμμισης τρυπών κλπ. Σου εγγυώμαι πως πρόκειται για μπαρούφα. 531 μηνύματα εδώ μέσα, πόσες φορές το διάβασες αυτό;
9. Η μόνη αξιόπιστη δοκιμή που θα μπορούσες να κάνεις με τον εξοπλισμό που έχεις, είναι να κάνεις ίδιες τζούρες και στους δύο, δηλαδή: τσιγαρίσιες και στους δύο (δύσκολο για τον Melo) ή πνευμονικές και στους δύο (δύσκολο για τον Triton Mini). Με τις ίδιες περίπου αντιστάσεις και τα ίδια περίπου watt. Και δεν μιλάω για δυο τρεις τζούρες. Μιλάω για ολοήμερο άτμισμα. Μόνο έτσι θα καταλάβαινες με σχετική αξιοπιστία ποιος από τους δύο σου δίνει καλύτερη γεύση εσένα. Δώσε βαρύτητα στο "εσένα", διότι η γεύση είναι πολύ υποκειμενικό πράγμα και ότι αρέσει σε εμένα για παράδειγμα δεν σημαίνει αυτόματα πως θα αρέσει και σε εσένα.
10. Θα σου σύστηνα τέλος, να κάνεις τις όποιες δοκιμές και με ένα τρίτο υγρό, ίσως και ένα τέταρτο. Εκτός από υποκειμενική, η γεύση είναι επίσης και πολύ... άτιμο πράγμα.

Αποσυνδεδεμένος Haruspex

• *
  • 79
« Απάντηση #533 στις: Απριλίου 17, 2017, 04:06 »
Πολύ κατατοπιστικός ευχαριστώ. 

Θα δοκιμάσω από βδομάδα να πάρω κάνα νέο υγρό και αντίσταση, πάντως τον melo τον τρέχω στα 30w με την 0.5 και τον τρίτωνα με την 1.8 γύρω στα 14-15. Και στους δύο περίπου στην μέση το airflow. Ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν κάνω κάποιο αρχάριο λάθος διότι δεν μιλάω για μικρές ή ακόμη και μεσαίες διαφορές στην γεύση, στον τρίτωνα δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα και ίσως να διακρίνω και μια ελαφριά μεταλλική γεύση και μου έκανε εντύπωση αυτό.

Αποσυνδεδεμένος kglampr

• *
  • 56
« Απάντηση #534 στις: Απριλίου 28, 2017, 23:28 »
Η 0.7 του nautilus 2 κάνει για τον Triton mini? Αν κάνει είναι πιο αερατη από την 1.8 clapton? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #535 στις: Απριλίου 28, 2017, 23:29 »
Κανει και ειναι πιο αερατη

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
« Απάντηση #536 στις: Μαΐου 11, 2017, 15:44 »
Λοιπον εκανα μια ανταλλαγη με τον Παναγιωτη εδω απο πανω και πηρα τον τριτον. Εβαλα μια καινουρια αντισταση και παιρνω μεταλλικη γευση, γενικα νιωθω πως στεγνωνει γρηγορα. Παιζει η αντισταση να ειναι ελλατωματικη ή το ζοριζω? Prime εκανα απ'το πλαι οταν την εβαλα. 0.7 η αντισταση, εντως των οριων βατ την εχω.

• 3449
« Απάντηση #537 στις: Μαΐου 11, 2017, 15:46 »
Συνεχισε λιγο ακομα,ισως στρωσει αν δεν ειναι ελλατωματικη,εγω δεν ειχα κανενα προβλημα και παντα εντος οριων watt.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
« Απάντηση #538 στις: Μαΐου 11, 2017, 15:49 »
2 τανκ εκανα, το ιδιο ακομη. Οταν κανω prime puff η πρωτη τζουρα ειναι καλη, μετα μεταλλο.

• 3449
« Απάντηση #539 στις: Μαΐου 11, 2017, 16:06 »
Θελω να πιστεύω οτι δεν ειναι απο το υγρο σου, ριξτου καλο πλυσιμο αν και στον εστειλα καθαρο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351404 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104229 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96288 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321479 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11608 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154987 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161991 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4368 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias