Για το DNA απεναντι στην Starplat αν ειναι καλυτερο ή οχι , δεν εχω καμια αντιρρηση οτι ειναι καλυτερο απο την Starplat , αλλα αν δεν τη δουμε απο κοντα και δεν την ατμισουμε , νομιζω ειναι δυσκολο να πουμε αν ειναι ευχαριστο το ατμισμα της ή οχι.
Μερικα χαρακτηριστικα ομως της πλακετας απο τον ιδιο τον κατασκευαστη , λενε οτι ειναι μια αξιολογη πλακετα.
The important features of this board are energy efficiency (half a day of regular waping more time then other chips like DNA40 or SX350), temperature control (it's the first board witch can be manually tuned with the coefficient of TC) and minimal heat generation.Ελληνας που ειναι χρονια στο η.τ. , που εχει κατασκευασει κι αυτος δικο του μοντακι , που ατμιζει με VV/VW μοντακια , λεει οτι εχει πολυ καλο step down και ο ελεγχος θερμοκρασιας δουλευει υποδειγματικα.
Παραπανω δεν ξερω για να εχω γνωμη. Και 'γω μεταφορα αποψεων μπορω να κανω μονο.
Αρα δεν μπορω να πω αν ειναι ή οχι καλη η πλακετα απο προσωπικη εμπειρια αφου δεν την εχω ακομη στα χερια μου και επομενως θα δεχτω φυσικα την ανωτεροτητα του DNA
(αφου ειναι και για 'μενα η αγαπημενη μου πλακετα...
) , αλλα δεν ειναι κακο να κοιταμε και καποια καινουρια πραγματακια.....
.