Γειά κι απο μένα λοιπόν!
Ξεκινάω απο εδώ και μετά πάω μια βόλτα και για τις συστάσεις...
Εγώ δέν θα αναφέρθώ πολύ στα προηγούμενα ΗΤ που έχω δοκιμάσει μιας και δεν εχω συγκρατήσει κάν τα ονόματά τους και μετά τα χάρισα και έχασα τα ίχνη τους. Θα πώ χοντρικά πως το πρώτο το παράγκειλα απο μια διαφήμηση που έσκασε μπροστά μου, το δεύτερο απο ένα περίπτερο και το τρίτο (για καλύτερα νόμιζα) απο ένα φαρμακείο. Με όλα είχα την ίδια κατάληξη: 1-2 μέρες χρήση, ταυτόχρονα ΚΤ και μετά πούλο! Πρόσφατα είδα όλο τον κόσμο να γεμίζει Ego-T και συγκεκριμένα της OVALE και έτυχε να το έχουν και κάπιοι γνωστοί μου απο τους οποίους δοκίμασα και πραγματικά εντυπωσιαστηκα!!! Είδα πως το ΗΤ έχει εξελιχθεί (όπως όλα τα τεχνολογικά προιόντα σιγά σιγά) και αποφάσισα να ψαχτώ λίγο παραπάνω. Είμαι υπέρ της άποψης (και δεν θέλω κριτική για αυτό) πως αν θες κάτι να δουλεύει σωστά παίρνεις "μάρκα" και όχι "μούφα" οπότε κατέληξα στο να κοιτάω τα μοντέλα της OVALE μιάς και ήταν η μάρκα που συναντουσα πιό πολύ, οι τιμές ήταν πιό υψηλές και μπορω να πώ πως τα υπόλοιπα μαγαζάκια που επισκέφτηκα μοιάζαν με ψιλικατζίδικα ενώ της OVALE με κατάστημα της APPLE. Με κέρδισε το marceting
! Τέλος πάντων ήμουν 70-30 υπέρ του ELIPS αντί του Ego-T κυριως λογω design αλλά εκεί που "πείστηκα" ήταν πως απο το Ego-T είχε τύχει να μου έρθει υγρό στο στόμα το οποίο με χάλασε πολύ και ο υπάλληλος μου εγγυήθηκε πως με το ELIPS αυτό δέν υπάρχει! Αφού λοιπόν ταλαιπόρησα τον ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ υπάλληλο αρκετές μέρες με τις ερωτήσεις μου, και αρκετές ώρες την μέρα που τελικά αγόρασα το ELIPS για να δοκιμάσω πάνω απο 30 γεύσεις και να καταλήξω στο Dark Vapure 18mg έχω να πώ τα εξής:
1: Το αγόρασα 100 ευρώ με 2 μπουκαλάκια δώρο, χωρίς απόδειξη, μέ εγγύηση. (καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να αναφέρω το κατάστημα για ευνόητους νομικούς λόγους)
2: Απο τη στιγμή που ξεκίνησα να ατμίζω δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου! Δοκίμασα να ανάψω ένα σαν πείραμα το ίδιο βράδυ και με αηδίασε στην δεύτερη τζούρα!!! Να σημειώσω πως καπνιζα (μ'αρέσει που χρησιμοποιώ παρελθοντικό χρονο!) για 10 χρόνια 2-3 πακέτα την ημέρα! Επίσης το πρότεινα και στον πατέρα μου και άλλους 2 φίλους οι οποίοι επίσης δεν ξανακάπνησαν!!
3: Ο υπάλληλος μου είπε και μένα να μην βγάζω την μπαταρία αλλα για να μήν χαλαρώσει το κούμπωμα και δεν κουμπώνει καλά μετά και τον άκουσα. Επίσης μου είπε πως αν χαλάσει είτε η μπαταρία είτε ο ατμοποιητής μέσα σε 60 μέρες μου τα αντικαθιστά επιτόπου αρκεί να φαίνεται καθαρά το serial number.
4: Διανύω την δεύτερη εβδομάδα και όλα λειτουργούν άψογα ακριβώς όπως την πρώτη μέρα. Κανένα παράπονο!
Γενικά απότι έχω καταλάβει απο την λίγη εμπειρία μου είναι πως είνα ένα πολύ καλό μηχάνημα, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ για να κόψεις το κάπνισμα ΜΑΧΑΙΡΙ (πραγματικά αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα πως μπορώ να κόψω το κάπνισμα έτσι απλά σε μία μέρα, πολλοί λένε βέβαια πως βοηθάει και η γεύση που έχω διαλέξει) stylάτο (το ακουμπάω δίπλα στο iPhone και φαίνεται σαν να είναι κάποιο αξεσουάρ του) και αν το φροντίζεις σωστά (να μην το αφήσεις να στεγνώσει, φόρτιση της μπαταρίας όταν τελειώσει, σκούπισμα φύσημα) το έχεις για πολύ καιρό! Εγώ προσωπικά το φορτίζω 2 φορές την ημέρα και με κάθε φόρτιση γεμίζω και το tank το οποίο οταν έχει ξεφορτίσει τελείως η μπαταρία βρίσκεται να έχει 10-20% υπόλοιπο. Δεν νομιζω πως θέλω να πάω σε κάτι άλλο αν και μου αρέσουν τα χρωμματάκια σε κάτι κλώνους αλλα φοβάμαι πως δεν θα με ικανοποιήσουν το ίδιο... Την επόμενη βδομάδα σκοπεύω να πάρω έναν ατμοποιητή να τον έχω καβάτζα μην τύχει και ξεμείνω. Πάντως αν υπολογίσω έναν ατμοποιητή στις 60 μέρες και ένα μπουκαλάκι υγρό την εβδομάδα τα λευτά του τα αξίζει και με το παραπάνω...
Αυτά απο μένα τον νέο περήφανο ατμιστή, πρώην φανατικο καπνιστή που πέρα απο την υγεία απολαμβάνω πως ατμίζω όπου μου καπνίσει, δεν ψάχνω αναπτήρα, δέν ψάχνω τασάκι και επιτέλους δεν καίω τα σεντόνια μου