vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

559 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

Wave RTA by Atmizoo (Προ-επισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Wave RTA by Atmizoo (Προ-επισκόπηση)
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 01:43 »
Η διαφορά είναι πως ο χολέρας είναι κάτοχος. Ασχέτως του αν η κριτική του είναι αρνητική ή θετική, έμπειρη ή άπειρη/ενθουσιώδης.

Κι όποιος γνωρίζει κάτι π.χ. για περίεργες τακτικές ή οτιδήποτε της Atmizoo π.χ. (που προσωπικά δεν την γνωρίζω ούτε ποτέ έχω αγοράσει προϊόν της) να τα πει, να τα καταγράψει και να τα στηλιτεύσει αναλυτικά και ανοιχτά. Όχι με υπονοούμενα.

Τη θετική -κατά τα άλλα- συνεισφορά του Shadockan στο forum του την πιστώνω, εννοείται. Δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ, είναι πρόδηλο.
Δεν μιλάμε όμως για αυτό εδώ.

Είμαι ξεκάθαρος, όπως και το αρχικό μου μήνυμα. ΔΕΝ μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις. Πόσο πιο ξεκάθαρο;

Αμήν στην τελευταία σου πρόταση. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2015, 01:49 από johnnypatras »

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 02:17 »
παραθετο ενα αποσπασμα απο το blog της εταιριας.

The Wave is a completely different RTA from what you already know. This means that no one is experienced enough to get familiar with it without including a learning curve in their time with the Wave. Experienced vapers who think that they don’t need a manual will definitely get frustrated. Vapers that will do things as they are used to, will surely have trouble with the Wave. Fresh vapers that have little experience but will go by the book, will be pleasantly surprised by the Wave. With the Wave, you can be as different as you want to be. If you don’t want to try something different, the Wave is just not for you.
[/size][/color]
[/size]εμενα προσωπικα αυτη η προσεγγιση δεν με χαλασε καθολου το αντιθετο και να τονίσω οτι την διαβασα αφου αγόρασα τον ατμο.[/color] :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος darkeid

• **
  • 192
    • VapeClub
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 03:21 »
Αυτά τα "something different" και μόλις τον αποκτήσουμε να "be as different as you want to be" τα ακούω λίγο βερεσέ.  Πολύ τολμηρό πάντως να έχει τιμές Ιθάκης & Νextgen και παράλληλα να είναι carto RTA.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 04:33 »
Δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποια λογική γίνεται τέτοια επίθεση σε νέο προϊόν και στην εταιρεία του . Χωρίς μάλιστα να είναι κάτοχός του αυτός που την ασκεί.
[...]
Και σε τελική ανάλυση, υπάρχει κάποιο θέμα με την εταιρεία ή τον οποιονδήποτε και γνωρίζεις πράγματα; ΟΛΑ στη φόρα....τι μυστικιστικά, πονηριστικά και απόκρυφα υπονοούμενα είναι αυτά;
Έτυχε να γράψω κι εγώ επανειλλημένα και με συγκεκριμένα στοιχεία και επιχειρήματα την γνώμη μου για αυτό που βλέπω στον ατμοποιητή και μου  έμεινε η απορία:
Το διάβασες;

Δεν υπάρχει τίποτα μυστικιστικό και απόκρυφο στο βασικό πράγμα που σχολιάστηκε αρνητικά: το να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι ενός νέου ατμοποιητή (και να το πληρώνεις αδρά) κάτι το οποίο τεχνικά μοιάζει να μην είναι απαραίτητο στον ατμοποιητή αυτόν και είχε ξαμείνει εδώ και πολύ καιρό ως απούλητο.
Τώρα είναι κατανοητή η τρομερή και φοβερή επίθεση;
Είναι ορατό και καθόλου απόκρυφο. Δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να είμαι κάτοχος για να το πω. Μπορεί άλλους να μην τους ενοχλεί. Ωραία και καλά. Εγώ δεν το θεώρησα καλή πρακτική. Κανονικά θα το καταγράφαμε και θα πηγαίναμε παρακάτω. Αλλά δεν πάμε παρακάτω. Γιατί ακριβώς δεν γουστάρουμε τα γεγονότα και τα φανερά, ψάχνουμε με τον φακό τα "ύποπτα".

Ποιά είναι τα "ύποπτα";
Κάποιος είπε πως είχε μάλλον μια εμπειρία με συμπεριφορά ατόμου της εταιρίας. Την θεώρησε ειρωνική και δεν του άρεσε.
Ποιά ακριβώς είναι τα ΟΛΑ που θέλουμε στην φόρα; Αν αυτό που μας νοιάζει είναι η απόδοση του ατμοποιητή (υποτίθεται) τι απορία θα μας λύσουν οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες;

Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. Υπάρχουν καλές και κακές προθέσεις πίσω από την υποκειμενική στάση όλων μας.
Βλέπω να κατηγορούνται για κακές προθέσεις μέλη επειδή σχολίασαν αρνητικά προϊόν ή εταιρία με μόνη "απόδειξη" πως ήταν πολύ θετικοί για άλλο προϊόν! Με την ίδια λογικήκαι την ίδια αυστηρότητα τώρα εγώ πρέπει να σε ρωτήσω τι σχέσεις έχεις με την εταιρία και την υπερασπίζεσαι τόσο;
Πού ακριβώς θα μας βγάλει αυτό; Που δεν υπάρχει "θα", μας έχει ήδη βγάλει και κάνουμε όλοι τον Αστυνόμο Μπέκα ή δεν γράφουμε για να μην μπλέξουμε -για να μην καταπιέσουμε την ελεύθερη γνώμη κανενός, είναι και ξεπερασμένες αυτές οι πρακτικές, αφήστε χίλια λουλούδια να ανθίσουν κλπ.

ΥΓ: Έβαλα κι εγώ μπράβο στο ποστ του παλιού και αγαπητού vougiouklakis αλλά οι σφαγές που γινόντουσαν εδώ το '12 (ας πούμε) ήταν συνεχείς και ανεπανάληπτες.

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 10:15 »
Και βεβαια υπηρχαν ''σφαγες'' BigSur αλλα.......αυτο που γινεται
τα τελευταια δυο χρονια περιπου ειναι ανεξηγητο....μας πανε πισω
χωρις κανενα βημα προοδου......Ελληναρες γαρ !!

Καταλαβαινεις τι εννοω  ;)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 10:51 »
Νομίζω ότι είναι ώρα να επιστρέψουμε στη συζήτηση περί Wave. Οι "σφαγές", πλην περιόδων που για κάποιο λόγο υπάρχει ένας κάποιος σεληνιασμός, υπήρξαν αποτρεπτικός παράγοντας για πολλούς. Θέλω να πιστεύω ότι ανήκουν στο παρελθόν, τουλάχιστον στο βαθμό που συνέβαιναν.

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 14:25 »
Και τελικά ανακαλύπτεις ότι η ποίηση κρύβεται πίσω από περίεργα nicknames.

του προσθεσα και λιγο αρωματακι και παει σαν ανοιξιάτικη παπαρούνα που θελει να βρει τον ήλιο.
α απο αυριο με το κίτρινο τανκ που εχω παραγγείλει θα ειναι κουκλα. :)) :))

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 14:43 »
να επισημάνω οτι για να στηθεί σωστά πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε την λούπα αυτή :bye: :bye: .

Αποσυνδεδεμένος OldBoy.Gr

• *
  • 97
  • Life is what happens while we ... make plans
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 16:37 »
Λούπα και παραλλαγή λοιπον για εμας τους ... λιγότερο ... εφηβους!! :))

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 17:33 »
ΑΝΤΕ ΞΟΔΕΨΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΓΩΡΑΣΤΕ ΤΟΝ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΆ ΕΧΩ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΟΥ. :D :D :D :D :D .
ΑΜΑ ΔΕΝ....... ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 18:21 »
73 απαντήσεις, ένας χρήστης και πέραν αυτού ουδέν.
Μάλλον είχε δίκιο ο Shado εξ αρχής που εν ολίγοις είπε πως το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω...
Αν δεν τον είχε πάρει ο χολέρας ούτε που θα ασχολούμασταν μαζί του.
Μεγάλη τιμή κάναμε σε ένα προϊστορικό προϊόν μάλλον.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 18:40 »
Δεν ειναι κριτήριο αυτο.
Εξω τον εχουν και τον χαιρονται.
Βεβαια συνεχεια ρωτανε πως δουλευει και αν μπορουν να κανουν αυτο ή εκεινο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• **
  • 399
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 18:53 »
Είδα ένα βιντεάκι τώρα..
Μία σοφία βλέπω με πιο δυσκολο στήσιμο.
και η βάση που μπαίνει από τον πόλο :hmmm:
Μάλλον κονταροχτυπιούνται για τον αν θα χει βιδάκια
ο ατμοποιητής για να μην κουραζόμαστε.
Μακάρι να πάει καλά.
Θα ήθελα να τον είχα μία βροχερή κυριακή να τον στήσω.
Και περιμένω πως και πως σύγκριση από χρήστη που έχει
δοκιμάσει και άλλους τέτοιου είδους.
Και στα βίντεο μακάρι να κάνανε copy paste και ελληνικά.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Καλή επιτυχία στην εταιρία!

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 501
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 15:37 »
συνηθως μελη μιας κοινοτητας-φορουμ , οσο πιο πολυ συμμετεχουν σε αυτην τοσο πιο πολυ ταυτιζονται με αυτην και τοσο πιο προσωπικα παιρνουν καποια πραγματα.ειναι στη φυση του ανθρωπου αυτο.το αναφερω με ολο το σεβασμο σε εσενα shadokan κυριως γιατι απο εσενα νοιωθω να εχω μαθει τα περισσοτερα πραγματα εδω μεσα.εχω βρει πληροφοριες πολυ εξειδικευμενες και πολυ ενδιαφερουσες.δυστυχως μονο ο νεκρος δεδικαιωται.μη φερεις το βαρος της εγκυροτατης γνωμης σου.δε σε νουθετω μην με παρεξηγεις.ως παθων σε δικους μου τομεις στο λεω.
συνολικα θεωρω πως οι κριτικες δουλευουν οπως παντου.οσο περισσοτερες τοσο καλυτερα.απο το μεσο ορο βγαινει το συμπερασμα.
αν εγω μπαινω για να βρω εναν ατμοποιητη ψαχνοντας ποιοτητα κατασκευης πχ θα εστιασω σε αυτες τις κριτικες και ας λενε οτι ειναι πχ δυσκολος στο γεμισμα 100 αλλοι.αν μπαινω για να βρω ευκολια θα εστιασω εκει και παει λεγοντας.
θεωρω οτι ριζα του κακου για τον συγκεκριμενο ειναι η τιμη του.αν εκανε 35 ευρω η εστω 60 ευρω κανεις δε θα χαλιοταν.ανεβαζει ομως πολυ την τιμη κ ανεβαινουν δικαια και οι απαιτησεις.
εγω σαν νεος στους επισκευασιμους με μια αξιολογοτατη σοφια στα χερια και εθιζομενος σιγα σιγα και στο χομπιστικο σκελος και ψαχνοντας συνεχως για τους νεους ατμοποιητες(με χαμηλες δυνατοτητες δοκιμων κ ρισκο προς το παρον) βρηκα ολες τις γνωμες πολυ χρησιμες.
κατεληξα οτι προς το παρον δεν ειναι για μενα γιατι ειναι δυσκολος.στο μελλον ομως οταν θα αποκτησω εξοικειωση με τα στησιματα (καθως περιμενω και ενα goblin mini) και θα νοιωσω και πολυ μαστορας θα ηθελα αν θα εχω τη δυνατοτητα να τον δοκιμασω-δαμασω.εχει ενα challenge ο συγκεκριμενος.
αυτο που επισης θα με ενδιεφερε να μαθω ειναι για τη τζουρα του και την ευρυτητα της.δεν το ειδα καπου γραμμενο.
προκειται για ατμοποιητη γι αυστηρα τσιγαρισεις τζουρες?η εχει δυνατοτητες για τα παντα?

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 17:05 »
αυστηρά τζιγαρισιες με δυνατοτητα πνευμονικών αμα ανοίξεις αερα.
το χτυπημα βαρη και ασήκωτο.
κατεβηκα απο 5mg νικο σε 3mg με αυτον τον ατμο.
αν το setup του δεν ειναι σωστό καταστρέφει σε γεύση οτι υγρό εχεις φτιάξει. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359756 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110646 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374704 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F