Εμενα πάλι, πείτε με παράξενο, περίεργο ή ότι άλλο αλλά θέλω και να ξέρω (το κατά δύναμη) τι σοι μέρος του λόγου είναι αυτός που θα παει μέρος των χρημάτων μου. Θέλω να ξέρω αν μου σερβιρουν ξαναζεσταμένο φαγητό with a twist. Θέλω να ξέρω τα οποια σχεδιαστικά τερτιπια και "συντομεύσεις" για κάτι που θα μου κοστισει αρκετά ευρώ και μάλιστα σε δυσκολους καιρους. Οπότε οι γνώμες όλων και η παραπέρα πληροφόρηση για καθε προιον είναι καλοδεχουμενη. Οπότε οι γνώμες και η πληροφορηση των BigSur, microchip, shadockan, mankar72, χολέρας και οποιον αλλο ξεχνάω, τη βρισκω πολύτιμη. Αυτό ειναι το ενα πραμα που μου βγαζει αυτη η κουβεντα.
Το αλλο ειναι πως αν χρειαζεται οπως λεει κι ο BigSur θελουμε διδακτορικο για να εκφερουμε μια απλη γνώμη, τοτε κατι δε κανουμε σωστά. Γι'αυτο και ειμαι σιγουρος πως ο shadockan που παρα πολυ συχνα προσπαθει να βοηθησει και να "προστατεψει" νεότερους ατμιστες από μια ενδεχομένως λάθος κατα την αποψη του επιλογή, δεν ηθελε κι ουτε πραγματικά ενοουσε πως δε μπορει καποιος να μιλαει και να εχει αποψη επ'ουδενί. Και χωρις να θελω να κανω το δικηγορο κανενος, μαλλον θα ελεγα πως παρασυρθηκε εχοντας μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη για το θέμα/προιον και χωρις να το καταλαβει αντι να στρεψει τα "πυρα" του προς την εταιρεία, τα εστρεψε προς το φιλο που εγραψε την εμπειρια του. Λαθος σιγουρα αλλα ανθρωποι ειμαστε ολοι. Απο την αλλη διαβαζοντας ξανα και ξανα τα σχολια δε μπορω παρα να δικαιολογησω και τα παιδια που δικαια κατα τη γνωμη μου επισημαινουν πως πρεπει να μπορει κανεις να πει την γνωμη του χωρις να υποκειται σε "ελεγχο" για το τι ξερει ή όχι. Στην τελικη μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι μας, διαβαζουμε και κρινουμε μονοι μας. Δεν υπαρχει λογος προστριβων. (Αν μπορει καποιος να τις χαρακτηρισει ως τετοιες). Μη ξεχναμε παντα πως ειναι γραπτος λογος και μερικά πραγματα δε περνανε στους "συνομιλητες" οπως στον προφορικό ή/και στο ζωντανο διαλογο.
Τωρα για το αν οτι γραφει καθενας απο εμας στερείται βασης κι επιχειρηματων ή όχι παλι πιστευω ειναι στον καθενα μας να κρινει. Ο χολερας πχ ενω αρχικα μας λεει πως ειναι θεικος, μετα επανερχεται και λεει (προς τιμην του) πως και τον ζοριζει και δεν εχει παρει οτι θελει απο αυτον τον ατμο και καμμενα του βγαζει. Δε χρειαζεται εγω να κατακρινω οποιαδηποτε απο τις δυο αποψεις του φιλου. Μυαλο εχω να καταλαβω. Υποθετω, εντυπωσιαστηκε στην αρχη, μετα τα βρηκε λιγο διαφορετικα από οτι νομιζε και παει λεγοντας. Το δια ταυτα? Ο καθενας ας πει τις εμπειριες του/ αποψεις του/ σκεψεις του ελευθερα, γιαυτο ειμαστε εδω αλλωστε. Οι παλαιοτεροι ας μας δωσουν τα φωτα τους για οτι πιθανον παραπανω γνωριζουν. Ειναι πολυτιμη η εμπειρια τους. Δε χρειαζεται κανεις να σταματησει να μιλαει. Ουτε και το θελουμε. Κι ολοι μαζι ας ειμαστε λιγο πιο συγκαταβατικοι σε οτι μοιραζεται καθε φιλος εδω μεσα. Ανθρωποι ειμαστε στην τελικη, δε μπορουμε να ειμαστε σωστοι σε ολα.
Αποψη μου κι ελπιζω να μη κουρασα.