Μου άρεσε. Ιδιαίτερα η επιλογή των χρωμάτων. Ως αξιοπιστία, μέχρις αποδείξεως του εναντίου, ξερουμε!
Δεν μου άρεσε η έλλειψη TC, αν και θα συμφωνήσω με πολλούς ότι το TC έχει δρόμο ακόμη εμπρός του.
Αααν υποθέσουμε οτι θα αγοράσω το VW Radius, θα παρηγορούμαι απο το γεγονός των τόσο λάθος επιλογών στα κράμματα συρμάτων που συναντάμε στα πιο πολλά box (Ni200/Ti),
πάντα κατά την άποψη μου. Για μένα αυτό είναι σημαντικότερο απο αυτή καθ'αυτή την ύπαρξη TC* ..
Επίσης, δεν μου αρέσει η προοπτική να βγάλει στο καπάκι η Provape TC box mod μετά απο λίγους μήνες, πράγμα που θα εξανάγκαζε κάποιο κόσμο σε αλλαγές, πάλι, ενώ ίσως θα ήταν και σαν να ακύρωνε την συγκεκριμένη πρόταση …
Περι του ακριβό/φτηνό, Κίνα/ΗΠΑ κλπ, σε ένα κόσμο τόσο ανισόρροπο όσο ο παρών, με οτι σημαίνει αυτό για το εμπόριο και το μαρκετινγκ και τους καταναλωτές, συνεπάγεται και οτι κανένας χρήστης δεν είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι πραγματικά έχει ανάγκη και τι όχι. Όλοι κολυμπάμε, όπως μπορεί ο καθένας μας …
Θα μου συγχωρεθεί άραγε ένα off topic σχετικού
;
* Προς το παρόν, με τις περιορισμένες ως ανύπαρκτες γνώσεις μου στο αντικείμενο, θα προτιμούσα οποιοδήποτε αξιόπιστο μικρό box θα λειτουργούσε με σύρμα SS ….