vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

639 επισκέπτες, 10 χρήστες
Tem, captain, jim356, Milarepa, manoslykos, anetost, antiklitos140, grag, lagoudakis, camber

Καθαρισμός ατομάιζερ

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Καθαρισμός ατομάιζερ
« Απάντηση #270 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 23:32 »
Με πιστολακι των μαλλιων τι γινεται ; πιστευω οτι δεν θελει πολυ ωρα  :hmmm:

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #271 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 00:57 »
σήμερα καθάρισα έναν ατμοποιητή eGo-T. Θα έλεγα ότι καθάρισε αλλά μετά απο μερικές ώρες κάηκε οριστικά. Τελικά αντί για καθάρισμα παίζει και το πέταγμα.Καθαρίζεις μια και καλή  8)

Αποσυνδεδεμένος aiwnios_foithths

• 578
  • Keep Vaping
« Απάντηση #272 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 13:05 »
Εγω ξεχασα 5 atomizer, εναν ego-t κ ενα carto μεσα σε οξυζενε 2 μερες κ μονο ενας 510 τιναξε τα πεταλα τα αλλα ειναι σαν καινουρια, ολα ομως ξεφλουδισαν ακομα κ ο silver ego-t o οποιος τελικα εχει απο εξω κατι σαν βερνικι κ το carto που αλλαξε γευση κ γλυκιζει.

« Απάντηση #273 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 13:54 »
από το ecf είχα πετύχει αυτό πριν από καιρό
Παράθεση
The best thing I have found to clean your atty's with no fuss is ...crest pro mouthwash blue.
For some reason this solution straight out of the bottle out performs anything I tried. Here's some tips I learned...

1. your gonna ruin the "prime"after you clean with crest mouthwash. Repriming can be tough
2. If your really cleaning the gunk off, the solution will turn green and you'll clearly see small black balls of gunk in the jar you use.
3. Just put your atty's in a jar and add enough crest to cover the atty's and shake the jar for about 15 minutes. The atty's should be laying down
in the jar
4. dry them completely. Don't try to burn off the crest solution, it takes forever.

thats it guys....I had over 40 atty's in this test and everybody uses different juice, this solution of straight crest mouthwash did the best job of anything....the only variation I found that might help was to add one half a tablet of eferdent false teeth cleaner to the mix. But really, the crest alone does very well.....

Thanks to everybody that sent in the atty's, I ruined every one of them in order to really see what was happing when I soaked them in cleaner....Oh yeah, the crest will not attack the glue holding the atty together....that was a problem with a few of the solution I tried, they worked well but melted the glue....thanks again!!!! Sorry it took so long but I had to go on a job and have been away from home for a while.....

I am eager to hear the results from you guys, give it try, you'll be surprised how well your old atty's will perform after cleaning with crest mouth wash, plus they have a great fresh smell and all the old flavoring is washed away......

δεν εχω ψάξει τι στοματικά διαλύματα υπάρχουν στη χώρα μας αλλά σίγουρα είναι μια λύση που θα δοκιμάσω (μου ακούγεται πολύ πιο ασφαλής από τα υπολοιπα μέσα καθαρισμού)

« Απάντηση #274 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 16:29 »
αποψη μου ειναι οτι αν παλιωσει ο ατμοποιητης δεν αξιζει να ασχοληθεις να τον καθαρισεις!
εχω δοκιμασει με οξυζενε κ καθαρισε επιφανειακα αλλα στο ατμισμα δε λεει κ πολλα ( σου καθαριζει το συρμα αλλα τη γευση που ειχε δε την εξαφανιζει )

Αποσυνδεδεμένος Holy Smoke

• *
  • 83
« Απάντηση #275 στις: Απριλίου 07, 2011, 13:28 »
Δοκιμασα καθαρισμο με ταμπλετες καθαρισμου οδοντοστοιχιας το αποτελεσμα μετα απο καλο ξεβγαλμα με ζεστο νερο ειναι.... :respect: :respect: :respect: πλουσιος ατμος και καθαρη γευση  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος pontmarley

• **
  • 197
« Απάντηση #276 στις: Απριλίου 07, 2011, 13:57 »
Εγώ έχω 2 ατμο 510 από τον Ιανουάριο και ακόμα μου λειτουργούν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την πρώτη μέρα που τους πήρα μέχρι και σήμερα που τουσ χρησιμοποιώ, δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή. Αυτό που κάνω είναι κάθε βράδυ να τους φυσάω και να τους σκουπίζω προσεκτικά με χαρτοπετσέτα και να τους καίω προσεκτικά για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς το φιλτράκι.

Επίσης, κάθε εβδομάδα τους αφήνω για καμιά ωρίτσα ή και παραπάνω μέσα σε οινόπνευμα 35 βαθμών (γιατί δεν έχω αξιωθεί να πάρω ακόμα καθαρό οινόπνευμα :tongue_smilie:), τους κάνω ένα πέρασμα από ζεστό νεράκι και μετά φυσάω πολύ καλά και τους σκουπίζω προσεκτικά με χαρτοπετσέτα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Μετά για να επιταγχύνω το στέγνωμα τους, τους στεγνώνω με πιστολάκι μαλλιών για λίγα λεπτά. Τέλος, στάζω 2-3 σταγόνες στη γέφυρα και είναι όλα εντάξει. Με αυτή τη μέθοδο συντήρησης προσωπικά είμαι καλυμμένος, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Tsikis

• *
  • 68
« Απάντηση #277 στις: Μαΐου 12, 2011, 22:14 »
Τώρα εσείς μπορεί να με κράξετε ότι είναι χιλιοειπωμένα πράγματα... αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει αν τα έχω καταλάβει σωστά τα πράγματα:

Κατ' αρχάς αναφέρομαι σε ατμο ego-T.

α) όταν η τζούρα γίνεται σφιχτή σημαίνει ότι δεν υπάρχει σωστή ροή υγρού; Απλώς με μια καρφίτσα "σκαλίζουμε" την τρύπα;

β) όταν έρχεται αίσθηση καμένου σημαίνει ότι έχει καεί το φιτίλι. Η μόνη πιθανή λύση είναι αλλαγή φιτιλιού;

γ) όταν η γεύση του ατμο είναι αλλοιωμένη ή όταν το χτύπημα είναι μικρότερο... πιθανή λύση είναι το μπάνιο;

δ) μπάνιο κάνουμε στον άτμο έτσι όπως είναι ή πρέπει να βγάλουμε το φιτίλι και να το ξαναβάλουμε αφού στεγνώσει;

ε) Όταν στο dry burning παρόλο που ακούγεται ότι ο άτμο δουλεύει, ΔΕΝ πυρώνει η αντίσταση... απλά βγαίνει συνεχώς καπνός... τι σημαίνει αυτό...;

Thanks!

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #278 στις: Μαΐου 12, 2011, 22:27 »
α) όταν η τζούρα γίνεται σφιχτή σημαίνει ότι δεν υπάρχει σωστή ροή υγρού; Απλώς με μια καρφίτσα "σκαλίζουμε" την τρύπα;
Μπορεί να έχει μπουκώσει το σύστημα απο υποερβολικό υγρό. Δοκίμασε να τον φυσήξεις λίγο. Αν δεν πιάσει δες και με την καρφίτσα.

β) όταν έρχεται αίσθηση καμένου σημαίνει ότι έχει καεί το φιτίλι. Η μόνη πιθανή λύση είναι αλλαγή φιτιλιού;
Στο καμμένο δεν υπάρχει καλή ροή, οπότε ή κάηκε το φιτίλι η μετακινήθηκε και δεν βρίσκει στόχο ή "μπούκωσε"

γ) όταν η γεύση του ατμο είναι αλλοιωμένη ή όταν το χτύπημα είναι μικρότερο... πιθανή λύση είναι το μπάνιο;
Τότε άλλαζα φιτίλι, φύσαγα καλά τον atm και έκανα dry burning. Πλύσιμο δεν δοκίμασα οπότε δεν μπορώ να πώ

δ) μπάνιο κάνουμε στον άτμο έτσι όπως είναι ή πρέπει να βγάλουμε το φιτίλι και να το ξαναβάλουμε αφού στεγνώσει;
Πλύσιμο δεν έχω κάνεισε αυτούς τους ατμ αλλά μάλλον καλύτερα να βγεί το φιτίλι πρώτα.

ε) Όταν στο dry burning παρόλο που ακούγεται ότι ο άτμο δουλεύει, ΔΕΝ πυρώνει η αντίσταση... απλά βγαίνει συνεχώς καπνός... τι σημαίνει αυτό...;
Θελει και άλλο dry burning (παντα με ρίσκο να καεί ο ατμοποιητής φυσικά). Κανε μικρά διαλείμματα να κρυώνει.
Πριν ξεκινησεις φυσα καλά τον ατμοποιητή για να φύγει το περιττο υγρό

Μπορεί να χρειαστεί αρκετές προσπάθειες για να καθαρίσει.

« Απάντηση #279 στις: Μαΐου 14, 2011, 16:47 »
Μιας και μετά από 10 ημέρες συνεχούς χρήσης είχε πέσει το χτύπημα σε έναν ατμο μου ego-t είπα να του κάνω μπάνιο με καθαρό οινόπνευμα. Είχα και έναν άλλο χρησιμοποιημένο στον οποίο είχα ατμίσει γεύση capuccino και δεν έφευγε με τίποτα οπότε είπα να τους βάλω και τους δύο μέσα. Μετά από 15 λεπτά τους βγάζω και τους αφήνω να στεγνώσουν για 3 ώρες. Στην συνέχεια πάω να τους δοκιμάσω και εκεί αρχίζει ο εφιάλτης.

Ότι υγρό και να έβαζα είχε ακριβώς την ίδια γεύση. Τι κακάο δοκίμασα, τι σοκολάτα, τι latakia, τι ρούμι, τι μάρλμπορο. Όλες οι τζούρες την ίδια γεύση. Πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη γεύση και μυρωδιά.

Το αστείο είναι ότι όταν στέγνωναν οι δύο χρησιμοποιημένοι, είχα την ηλίθια ιδέα να βάλω στο οινόπνευμα και 2 καινούργιους και το αποτέλεσμα το φαντάζεστε. 4 ατμο με την ίδια περίεργη γεύση!!!!!!!  Λετε να τους άκαψα και τους τέσσερις? Το έχει πάθει κάποιος άλλος?

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #280 στις: Μαΐου 14, 2011, 16:59 »
Δοκίμασες DryBurn, ώστε να καούν τα κατάλοιπα?
Πάντως πιστεύω πως με το χρόνο θα φύγει η γεύση.

« Απάντηση #281 στις: Μαΐου 14, 2011, 17:17 »
Όχι τώρα σε αυτό το στάδιο είμαι, να κάνω dry burning σε όλους ακόμα και στους καινούργιους. Όταν λέμε με τον χρόνο, συνήθως είναι 10-20 τζούρες ή παραπάνω?

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #282 στις: Μαΐου 14, 2011, 17:28 »
Φιλε μου το μεταλλικο τσουνι που συγκρατει το φιτιλι το εχεις βγαλει ; Πως κανεις dry burning ;

« Απάντηση #283 στις: Μαΐου 14, 2011, 17:58 »
οχ!!!! Δεν ήξερα ότι πρέπει να βγάλω κάτι, ευτυχώς το προσπάθησα μόνο στον έναν.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #284 στις: Μαΐου 14, 2011, 18:58 »

Βρήκα  αυτο νομίζω πως  είναι  σχετικό

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359925 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374828 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F