Δεν νομίζω κι εγώ πως παίζει ρόλο στο άτμισμα και να υπάρχουν διαφορετικές αποδόσεις αντιλήψιμες σε οποιαδήποτε περίπτωση,
μιλάμε για διαφορές μετάλλων στο κράμα της τάξης του 4-5% αν εχω καταλάβει καλά.
Κάτι που μου σκάει φλασάκι ειναι η σκληρότητα μόνο, με όσο βάρος έχει αυτό στο άτμισμα
ίσως και γιατί πέρασα παλιότερα απο δουλειές με εστιατόρια όπου υπήρχε μία κάθετη τότε, οτι το ανοξείδωτο με άνθρακα έλεγαν είναι το πιό σκληρό και ανθεκτικό.
Είτε τα μαχαίρια που τα ακόνιζες σαν ξυράφια και δεν παθαίναν τίποτα, είτε για τους πάγκους. Πιστεύω όμως πως η σημερινή τεχνολογία θα εχει αλλάξει κάποια πράγματα.
Το σίγουρο με το 316 είναι οτι δεν εισαι και τόσο ανήσυχος για το αν θα οξειδωθεί, προσωπικά δηλαδή θα αισθανόμουν άνετος με τη διάβρωση ή οξείδωση και για δύο μήνες χωρίς πλύσιμο,
αλλά όχι με άλλα πράγματα. Π.χ έχω βουρτσίσει ατμοποιητή με τα καλύτερα σαπούνια κουζίνας, κόντρα βούρτσες και ξανά και μετά σκέφτηκα για ξύδι και έβγαλε κομμάτια απο τις τρύπες του αέρα στη βάση.. Δεν είναι τόσο ίσως θέμα υγιεινής, αφου μιλάμε για εκτός του τανκ, αλλα για απόδοση ίσως..