vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

377 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

Cloud One by Cloud Mods

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Cloud One by Cloud Mods
« Απάντηση #435 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 20:21 »
Εχω την εντυπωση οτι η Petra δεν το εγραψε για 'σενα Γιωργο.   
Αν κανω λαθος συγνωμη.

Το θεμα μας ομως σ' αυτο το νημα και αφου ο ατμοποιητης ειναι στα χερια πολλων απο εμας , ειναι πλεον το αν ειναι ευχαριστημενοι οι ατμιστες που αγορασαν τον ατμοποιητη.

Ολα τα αλλα που βλεπω να γραφονται , πραγματικα βρε παιδια...........γιατι γραφονται ;;;
Βοηθανε κανενα ;;;
Βγαινει κατι σωστο απο τις αντιπαραθεσεις , τις βαριες κουβεντες και τις βρισιές ;;;

Ενας συνατμιστης πιο πανω (Makis) εγραψε οτι δεν ειναι στην Αθηνα (πολλοι απο εμας φυσικα) και δεν μπορει να τον δει σε καποιο καταστημα ωστε να εχει ο ιδιος αποψη και περιμενει απο εμας τους υπολοιπους να του πουμε τη γνωμη μας αν αξιζει ο ατμ/της ή οχι.

Το να μαλωνουμε και να προσβαλουμε ο ενας τον αλλο , ειναι το μονο ευκολο .
Το καλο θα ηταν  μεσα απο διαλογο και καταθεση αποψεων , να μπορεσουμε να δωσουμε και σε αλλους ατμιστες την ευκαιρια να μαθουν για ενα προϊον που τους ενδιαφερει δυο τρια σωστα πραγματακια ωστε να τους βοηθησουμε στην αγορα ή οχι καποιου προϊοντος.

Πραγματικα λυπαμαι που ειμαστε ανθρωποι καποιας ηλικιας και παρα το γεγονος οτι ολοι μας σχεδον εχουμε διανησει μεγαλο μερος της ζωης μας εχοντας καθημερινα επαφη με δυσκολες καταστασεις που λογικα θα μας εκαναν πιο ψυχραιμους και πιο σκεπτόμενους , δεν εχουμε μαθει ακομα να μιλαμε με σεβασμο στον διπλανο μας.

Ελληνας , θα πει ελευθερος να πει τη γνωμη του.
Ελληνας , θα πει ελευθερος να εκφρασει τα πιστευω του , τις ανησυχίες του και τα αισθηματα του.
Ελληνας , θα πει ελευθερος να μπορει να συνομιλήσει με καποιος και μεσα απο το διαλογο να μπορεσει να βρει μια ακρη σε καθε προβλημα .
Ελληνας , θα πει ελευθερος να υπερασπιστει το δικαιωμα του στην δημοκρατία .

Ελληνας ........... θα πει ελεθυερος.

Σε καμια περιπτωση ομως δεν σημαινει αυτο οτι η ελεθυερια η δικη μου στο να κανω οτι θελω και οπως το θελω , θα πρεπει να καθιστα την ελευθερια , τη γνωμη , τα αισθηματα , τη ζωη του διπλανου μου κατωτερη.

Ας μεινουμε λοιπον στο αν ο ατμοποιητης ειναι καλος ,στο αν οι χρηστες του ειναι ικανοποιημενοι με αυτο που τους προσφερει και αν μπορουμε να βοηθησουμε καποιον ωστε να τον δουλεψει οσο γινεται καλυτερα κι ας αφησουμε τους χαρακτηρισμους υποβαθμησης του ενος προς τον αλλο.......

Ατμιστες ειμαστε .
Ουτε εχθροι , ουτε πολιτικοί αντίπαλοι για να προσπαθούμε ο ενας να υποβιβάσει τον αλλο..............(και μετα να πμε στο κυλικιο της βουλής για να κανουμε τη μοιρασιά.........)

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
« Απάντηση #436 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 20:24 »
Μην το ξαχνετε κ μην το συζητατε καθολου....ο kfl+ ειναι ενας ατμοποιητης που πλεον ειναι ξεπερασμενος....το μονο καλο που ειχε ηταν οτι ηταν σχετικα ο πιο ευκολος σε στησιμο για αρχαριους...κανετε λαθος να συγκρινετε το kfl+ με αυτον οπως κ με αλλους....η κατηγορια για συγκριση του cloud ειναι φαινομενο,calix,τηλεμαχος v2+ κτλ...σε αυτη την κατηγορια ειναι ....

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #437 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 20:35 »
Φίλε Shadockan δυστυχώς έτσι θα έπρεπε να ήταν αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ο Νεοέλληνας αντιπροσωπεύει όλα αυτά που λες. Τέλος πάντων αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Πάντως όλη αυτή η ιστορία σε αυτό το νήμα με παπαγαλάκια, συνωμοσίες, κρυφά σχέδια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο εμένα που δεν είμαι του "χώρου" και είμαι ένας απλός ατμιστής, το λιγότερο που μου προκαλούν είναι αηδία. Ήμαρτον ρε παιδιά ένας ατμοποιητής είναι, ας αφήσουμε κόντρες και χαρακτηρισμούς. Τα πράγματα είναι απλά, αυτοί που τον έχουν ας μας λένε τις εντυπώσεις τους και εμείς που δεν τον έχουμε ας ρωτάμε για να μάθουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 04, 2015, 20:45 από mankar72 »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #438 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 20:53 »
Ribot...
Εντονο ηταν το πρωτο σχολιο.
Μειωτικο το δευτερο ... Περι προβατων

Εξου και το πρασινο.

Dimgr
Και στο παρελθον εχεις απευθυνει χαρακτηρισμους σε μελη. Ασχετα αν εχεις δικιο σε μια θεση η οχι, μειωτικοι χαρακτηρισμοι προς αλλα μελη δεν πρεπει να υπαρχουν στα ποστ σου.

Ας επιστρεψουμε στο θεμα μας

Αποσυνδεδεμένος lefos

• **
  • 148
« Απάντηση #439 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 21:19 »
Εχοντας περασει απ'τα χερια μου! Φαινομενο, καυφουν lite+τιλεμαχο v2+και τωρα cloudone εχω να αναφερω! Προσωπική αποψη παντα!
1)φαινομενο πολυ καλη γευση ,γεματη τζουρα ,ρυθμηση υγρων, ευκολο στησιμο,με προσοχη στην τοποθετιση του βαμβακιου, λιγο μπελαλιδικο γεμισμα! Δεν μου αρεσε το δεσιμο με ορινγκ  με την βαση καθως και οτι ενω δουλευε απιστευτα εκανε τα δικα του και ενω ειχα ολη την καλη διαθεση δεν μπορεσα να το εμπιστευτω εκτως σπιτιου ποτε λογω διαροων(τον ειχα στην διαθεση μου πανω απο 3μηνες)
2)καιφουν lite plus λιγοτερο καλως απο τους αλλους και σε γευση και σε ντουμανι με το αβανταζ οτι μπορεις να στηριχθεις πανω τους και οπως και να τον στησεις θα παιξει! Και θα παιξει καλα! Αλλα το γεμισμα απο κατω με κατσαβιδακι προβλημματιζει αλλα ευκολα συνηθηζετε!με πολλα εξτρα αξεσουαρ που τον απογειωνουν και μπορεις να τον  φερεις πραγματικά  στα μετρα σου! (κατοχος πανω απο 6μηνες)
3)τηλεμαχος v2 plus πολυ καλος ατμο με τσιγαρισια τζουρα πολυ καλη γευση καλο ντουμανι καλο air control ρυθμηση υγρων γεμισμα απο πανω! (τον εχω απο αρχες Σεπτέμβρη)
4)CloudOne τον εχω απο προχθες. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης πολυ ντουμανι  πολυ καλη γευση με ρυθμηση υγρων και γεμισμα απο πανω ακομη παιζω μαζι του! Αλλα μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος!!!!
Ολα μου τα στησίματα ειναι παντα με κανθαλ 0,28-032 σε 1,2-1.4ωμ
Συμπεράσματα
Γευση :φαινομενο, τηλεμαχος, cloud εχουν απιστευτη γευση με μικρο διαφορες αναλογα το στησιμο και τον αερα, ο τηλεμαχος εχει πιο τσιγαρισια τζουρα, οι αλλοι δυο ερχονται στα μετρα μας ευκολα αλλα η τζουρα τους ειναι πιο κοντα.
Σε γευση και προσαρμογη τζουρας
 ο καυφουν ειναι πιο πισω!
Διαρροές : με το φαινομενο τα ειχα τα θεματακια μου απο τους αλλους τρεις δεν ειχα εως τωρα διαρροες!
Γεμισμα!!! Μακραν πιο μπροστα cloudone  και τηλεμαχος επονται καιφουν και φαινομενο
Αισθηση τζουρας:ειμαι της τσιγαρισια οποτε προτιμω τηλεμαχο σαν αισθηση τζουρας αν και οι αλλοι προσαρμοζωνται ευκολα στα μετρα μου(εκτως καυφουν)
Ρυθμηση υγρων! Απιστευτη του cloud one σε προειδοποιεί για τα παντα καμενο μεχρι τωρα δεν εφαγα! μαρεσει και η ρυθμηση του τηλεμαχου ακουει αμεσα!
Το φαινομενο εχει τυχει να θελω να φερω την τροφοδοσια στα μετρα μου και να εχω διαρροες ειναι πολυ κοντα παντα στο οριο η υπερ με την υποτροφοδοσια! Ο καυφουν απλα δεν εχει !
Αυτα ειναι προσωπικη αποψη! Αλλα εχωντας αποφασησει οτι θελω ατμο με καλη τροφοδοσια ωραια γευση ευκολια γεμισματος και ποιοτητα ατμησματος χωρης διαρροές!
Αν με ρωταγαν ποιους απο ολους κράταγα  με τα παραπανω κριτήρια και βαση των αναγκων μου !
Θα ελεγα CloudOne και τηλεμαχο v2+

Ελπίζω να μην σας κουρασα !!! Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη! Ελπιζω να βοηθησα!!!

Στάλθηκε από το MX4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #440 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 22:59 »

λαθος

αλλα αφου τσιμπισες και εσυ και τον πηρες , τι να πεις ? οτι δεν αξιζει για πρωτος ?

το λες σε μενα που εχω 2 lite και 2 γνησιους v4?

αλλα οσα δεν πιανει η αλεπου....

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #441 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 23:14 »
Παιδια εγω εχω εναν KL+ και τρια κλωναρια V4 που παιζουν θεϊκα.Ψαχνω εναν ατμο/τη να παιζει σαν  V4 σε γευση,χτυπημα,ντουμανι,και καλυτερη γευση απο  V4.Τα εχει αυτα ο εν λογο ατμο?Μενω κι εγω εκτος Αθηνων και δεν μπορω λογο εργασιας και οικογενειας να ανεβω Αθηνα για να τον δοκιμασω.Με σχεση με KL+ σιγουρα πιστευω θα ειναι καλυτερος,εξαλλου ατμο/της 3 ετιας ειναι.Καλος και αξιοπιστος ο λαιτ αλλα ως εκει.Σε αερατη τζουρα πνευμονικη,θα εχω γευση περισσοτερη απο  V4?

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #442 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 23:24 »
για να σου κανω σύγκριση με τον v4.αλλο στησιμο δουλευει σωστα ο ενας και αλλο ο αλλος. V4 παιζει σωστα με 28αρι συρμα και 2αρα διαμετρο.
ενω ο Cloud παιζει σωστα με 30αρι 32αρι και 2.5 διάμετρο.η γευση του ειναι σαφως καλυτερη αν κανουμε το ιδιο υγρο δοκιμη στα καλύτερα στησίματα και για τους δυο.
εχει πιο γεματη γευση,πιο ξεκαθαρη.κατι που ο v4 τείνει να ξεθωριάζει.αυτο το ξεθωριασμα ας το πω ο kfl+ το εχει σε πιο μεγαλο βαθμο.

αλλα εδω λεμε οτι παιζει μπαλα με calix και φαινομενο..οχι με τους καιφουνιδες που ετσι κι αλλιως μονο η γευση δεν τους χαρακτηρίζει.

« Απάντηση #443 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 23:27 »
Για το συννεφο που ειπες 30αρι η 32αρι με ποσες σπειρες μιλας ξαι τι ωμ βγαζεις;

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #444 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 23:40 »
5-6 σπειρες ανοιχτες.

Αποσυνδεδεμένος QS-Plan

• 509
« Απάντηση #445 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 23:47 »
Τελικά πολλά είναι αυτά που δεν καταλαβαίνω...

Τείνουμε να ξεχάσουμε πως μιλάμε για καταστάσεις υποκειμενικές, από το αν μου αρέσει ή όχι το βαμβάκι και ποιο βαμβάκι, από το αν μου αρέσει ποιο σύρμα, ποιό υγρό, τι σύσταση έχει το υγρό, με ποιο υγρό έβγαλα το όποιο μου συμπέρασμα, το πως μου αρέσει να στήνω κάτι και σε ποιον ατμοποιητή μου αρέσει περισσότερο το Α ή Β στήσιμο, και άλλες πόσες παραμέτρους...

Και ζητάμε συγκριτικά... μάλιστα... να συγκρίνω εγώ, που δεν με ξέρεις, που δεν ξέρεις τις ατμιστικές μου διαστροφές/προτιμήσεις, και βάσει της φουλ υποκειμενικής μου άποψης (βάσει αυτών στην προηγούμενη παράγραφο), να σου διαμορφώσω αντικειμενικά κάποια άποψη ώστε να πας να αγοράσεις κάτι ή όχι...

Αυτό είναι το ένα που δεν καταλαβαίνω...

Το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτή η εμμονή να χαρακτηρίζετε καλό ή κακό κάτι ανάλογα με το ποιος το έφτιαξε... άλλο το να μην μου αρέσουν οι συμπεριφορές του για τον οποιονδήποτε λόγο, και άλλο το να θάψω, βάσει της εντύπωσης που έχω για αυτόν, το προϊόν του... Λίγο άδικο δεν είναι?

Επίσης, το άλλο που δεν καταλαβαίνω, είναι το να υπάρχει κάποια μεροληψία και αρνητική προδιάθεση σε αυτά που γράφει κάποιος και αναφέρομαι σε χαρακτηρισμούς "παπαγαλάκια"... και το ένα μέλος δήλωσε ότι έχει δοκιμάσει τους 2 ατμοποιητές και το άλλο μέλος... αλλά το ένα χαρακτηρίστηκε ως "παπαγαλάκι"...

Το τελευταίο που δεν καταλαβαίνω, όπως και θα καταλάβω την όποια απόφαση μπαναρίσματος μου, είναι η λογική που τουλάχιστον διαπίστωσα σήμερα... Θεωρώ, εκτός αν κάνω τόσο λάθος, ότι τα μέλη της Σ.Ο. βρίσκονται είτε για να εξισορροπούν καταστάσεις, καθώς και να είναι ακριβοδίκαιοι βάζοντας στην άκρη μεροληπτικές συμπεριφορές... προσωπικά, η αιτιολόγηση του ποστ, μου είναι παντελώς ανεξήγητη...

Όπως μου φαίνεται ανεξήγητη η σιωπηρή αποδοχή του χαρακτηρισμού "πρόβατα" προς όλους όσους έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο ατμοποιητή...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2015, 00:06 από QS-Plan »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #446 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 00:33 »
Το ένα μέλος βρίσκεται εδώ "επώνυμα". Χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη ότι η αρνητική του άποψη είναι κατασκευασμένη για να ωφεληθεί κάποιος.
Το άλλο μέλος βρίσκεται εδώ "λάθρα", δημιουργώντας ξαφνικά δυο λογαριασμούς μετά από 3 χρόνια αποβολής του από το φόρουμ, για να δημιουργήσει φασαρία με όποιον δεν του αρέσει ο ατμοποιητής του φίλου του.

Ακριβώς λοιπον, εξισορροπούμε καταστάσεις, μη επιτρέποντας σε άτομα που δεν έχουν καμία θέση εδώ, να μπαίνουν με πλαστά προφίλ για να διαταράξουν τη λειτουργία του φόρουμ.

Είναι και δική μου απορία πώς κανένα μέλος που συμμετείχε στη συζήτηση δεν έκανε αναφορά το ποστ με τον χαρακτηρισμό πρόβατα (παλιά, ένα τέτοιο ποστ θα είχε τουλάχιστον 10 αναφορές από μέλη). Σαν να ήμουν η μόνη που το αντιλήφθηκε κι έκανε συντονιστική παρατήρηση. Ετεροχρονισμένα να μιλήσουμε για ανοχή; Ποιανού την ανοχή;

Και γιατί να σε μπανάρει κάποιος για το ποστ αυτό; Ηρεμία και ευγένεια επιζητούμε στο φόρουμ, όχι αστυνόμευση.
Λάθος θέτεις το θέμα εδώ, υπάρχουν και τα πμ αν έχεις κάποιες απορίες, αλλά αυτό από μόνο του δεν αποτελεί λόγο αποβολής από το φόρουμ.

Ευτυχώς, από τότε που κάποια άτομα αποφασίστηκε να πάψουν διά παντός να συμμετέχουν, οι αποκλεισμοί μελών είναι ελάχιστοι πλέον και προσωρινοί.

Δυστυχώς, ξεφεύγουμε ξανά από το θέμα μας. Μήπως να επιστρέφαμε;

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #447 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 00:50 »
Είχα ζητήσει προ καιρού μια σύγκριση με αλλους hi end και μη ατμοποιητες από οποιονδήποτε συνατμιστη που απλα θα εστίαζε στα σημεία και δεν θα έστελνε στα συρτάρια κανενα..
Ευχαριστώ τον lefos για το ποστ του που συνέβαλε στην αξιολόγηση του ωραίου (κατά την αποψη μου και χωρις να τον εχω ) ατμοποιητή.
Πολλά από τα υπόλοιπα, κριμα που ανούσια γεμίζουν το νημα. Μερικοί (όπως και εγω τωρα) δυστυχώς χρησιμοποιούμε το φόρουμ για chat. Ας προσπαθήσουμε να γράφουμε πανω από μια πρόταση. Τότε πιθανότατα αυτά που γράφουμε και νοημα να έχουν και επιχειρήματα και να συνεισφέρουν στην κοινότητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2015, 00:58 από chzamp »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #448 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 01:15 »
Όπως είπε και η petra πριν, ξεφεύγουμε. Ένα μήνυμα διαγράφηκε[/b]

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος alex74

• 543
  • Assumption is the mother of all fuck ups
« Απάντηση #449 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 11:13 »
Η μόνη σύγκριση με Kayfun ίσως (και αυτό με μεγάλο ερωτηματικό) είναι με τον 3.1 για τους Lite και 4 ο cloud είναι καλύτερος σε όλα τα σημεία, αναφέρομαι σε συμβατικό στήσιμο με βαμβάκι και γλυκά, φρουτώση, όξινα υγρά.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351383 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104204 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96274 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602296 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11600 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161970 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4360 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias