[justify]@Γιάννης1964, [member=6701]lagoudakis[/member], καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και αγάπη. Ευχαριστώ για το κουράγιο, τελικά μάλλον στάθηκα τυχερός μέσα στην ατυχία μου. Λοιπόν. Πώς είχε η ιστορία. Τους είχα τοποθετήσει ψηλά επίτηδες, για να μη γίνει ζημιά..., πέρασε ένα, ΈΝΑ, λεπτό και προσπαθούσα να φτάσω ένα καλώδιο. Τους δίνω μία καλή κι έφυγαν από αρκετά μεγάλο ύψος, σφαίρα για τα κρύα πλακάκια. Απώλειες: α) Cloud (v3), έγινε χίλια κομμάτια το clear tank (frosted), κυριολεκτικά πολλά πλαστικά κομμάτια χαμένα δεξιά κι αριστερά, ίσως γιατί ήταν γεμάτο με υγρό; δεν ξέρω, ίσως το κακό το μάτι..., πάντως μαζεύτηκαν με ηλεκ. σκούπα, (ξένο σπίτι + μικρά παιδιά πέρα δώθε). Όλα τα υπόλοιπα μέρη του v3 είναι άθικτα (!).[/justify]
[justify] β) Prime. Εδώ τώρα, έσπασε το γυαλί, και μάλιστα δεν έσπασε σε κομμάτια αλλά πρώτα ράγισε άσχημα και κατά το λύσιμο έφυγαν μικρότερα κομμάτια γυαλιού. Αρχικά, είχε εσωτερικά στο τανκ σπασμένα πολύ πολύ μικρά κομμάτια γυαλιού. Η μεγαλύτερη ζημιά έγινε στο άνω μεταλλικό δακτύλιο θαλάμου. Απέκτησε ένα μικρό τσάκισμα (περίπου 2mm) στην άκρη του όπου είναι και το πιο λεπτό τμήμα. Χρειάστηκε να τοποθετήσω εσωτερικά (εκεί όπου τοποθετείται το o-ring) ένα κυρτό μικρό κομμάτι λάμας ώστε να επαναφέρω την κυκλική ομοιομορφία του. Όλα τα υπόλοιπα μέρη του είναι άθικτα (!).[/justify]
[justify]Παρακάμερα: Αντικατέστησα άμεσα το clear tank στον v3 και τον έκλεισα ερμητικά στο κουτί του. Τον Prime, αν και δεν έχει σημαντική ζημιά, (δύσκολα πλέον θα δει κάποιος το μικρό τσάκισμα), κι εδώ, αντικατέστησα άμεσα το γυάλινο τανκ, έκλεισα, σφράγισα, τον καληνύχτισα. / επιστροφή στον v2, και σε ένα ακόμα κομμάτι βασιλόπιτας.[/justify]
[justify][member=6173]cantona[/member], καλησπέρα κι από μένα, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Αν μου επιτρέπεις, να πω κι εγώ κάτι ελάχιστο για τον v3. Πρώτα απ’ όλα, από τη στιγμή που προέρχεσαι απ’ τον v1, είσαι ήδη έτοιμος στα πάντα, απλώς να πω κάτι όσο αφορά τη μεταξύ τους διαφορά. Εδώ (v3), είδες ήδη πως η κεντρική εισαγωγή είναι διαφορετική, οι εισπνοές άνετες και αρκετά ελεύθερες, είτε σε διάρκεια είτε σε ένταση, αυτό κάνει και τη ροή υγρών διαφορετική, γι’ αυτό ακούμε και συχνά “στον Cloud δεν χρειάζεται να παίζεις με τον αέρα, μισό κλικ, μισή μία στροφή, μπλα μπλα, και είσαι μια χαρά”. Μέχρι να συνηθίσουμε τις πρώτες μας επαφές με τον v3, ένα καταπληκτικό βοήθημα είναι και τι βαμβάκι θα επιλέξουμε, και η λύση είναι μία: Cotton Bacon. Ειλικρινά, αν έχεις τώρα λίγο CB, δοκίμασε, στήσε όπως θες, βάλε σχεδόν όπως θέλεις το βαμβάκι, δεν θα δεις το παραμικρό πρόβλημα, είτε για υπο- είτε υπερ- στην τροφοδοσία του. Κάποιες σελίδες πίσω, είχα δει σε ανύποπτους χρόνους, και καμένο και μικρές διαρροές, και τελικά; ξεκάθαρα έφταιγα εγώ. Απλώς έπρεπε να τον μάθω στα βασικά του βήματα, τίποτε άλλο δεν αντιμετώπισα. / Όπως κι αν έχει, και οι 3 Cloud είναι καταπληκτικό σχολείο, ίσως το καλύτερο. [/justify]