vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

393 επισκέπτες, 8 χρήστες
nightdream, manoslykos, falex, maraki1308, PsykieG, billythekid, stauros53, xsad

Cloud One by Cloud Mods

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Φύλο: Άντρας
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
Απ: Cloud One by Cloud Mods
« Απάντηση #2250 στις: Ιουνίου 28, 2017, 23:45 »
Δυσκολεύομαι να διακρίνω τη διακριτικότητά του...

Αστειεύομαι, αλλά είχα σοκαριστεί όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες. Όχι ότι τώρα έχω συνέλθει δηλαδή, αλλά ευτυχώς υπάρχει αξιοπρεπής λύση.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #2251 στις: Ιουνίου 29, 2017, 13:15 »
[justify]@30SmokingYears, καλημέρα. Περιττό να πω πως τώρα, τώρα που μιλάμε, στάζω. Ξεκινάω: αφού θα τον αποκτήσεις τον v3, γιατί τα “μα” και τα “μου¨ για το boosted; (χωρίς τα γυαλιά δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις καν, πόσο μάλλον να το διαβάσεις... / Έχει δίκιο σε αυτό που λέει παραπάνω κι ο φίλος lagoudakis, είναι πολύ διακριτικό, και για μένα, είναι πολύ όμορφη χάραξη/γραμματοσειρά/λέξη κ.λπ.). Τώρα, γιατί στάζω. Χα. Εσύ σπουδές και ιμάντα εκκεντροφόρου; εγώ πορτοκαλί θύελλα… Πότε άλλαξα τρόμπα συμπλέκτη και δισκόπλακα; σαν να ‘ταν χθες. Ε, σήμερα είναι μία νέα ημέρα. Αντλία βενζίνης. Τζάμπα, μέχρι στιγμής: 340+50+25+ένα μικρό νερό από περίπτερο+1.2 ευρώ μία τυρόπιτα. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #2252 στις: Ιουνίου 29, 2017, 13:17 »
Ή τυρόπιτα ήταν υπερβολή.χαχαχα.πραγματικα είναι τόσο καλα φινιρισμενος που ελάχιστη σημασία θα δώσει κάποιος σε ότι γραφει πάνω του.η δουλειά κ τα μέταλλα φαίνονται

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #2253 στις: Ιουνίου 29, 2017, 15:40 »
εχει και τα καλα του η τριτη ηλικια,με την πρεσβυωπια ολα μια χαρα τα βλεπω :D στις πρωτες φωτο οκ μου εκανε καπως,αλλα απο κοντα μια χαρα τα βλεπω ολα η μαλλον δεν βλεπω τιποτα,μονο ρουφαω

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #2254 στις: Ιουνίου 29, 2017, 15:54 »
ετσι όπως τα λες Γιάννη  , αφου στριβουμε και στηνουμε (με γυαλια βεβαίως ) παλι καλα .

τα πρωτα στησίματα εγιναν με 40αρι συρμα και 3αρη πυρινα όλα καλα
χθες εστησα με 40αρι αλλα 2,5 πυρινα και κατεβασα οσο παει την αντισταση .

αποτέλεσμα - εσφιξε η τζουρα αρκετα , δεν εχασα σε γευση δεν εχασα σε ποσοτητα και ποιοτητα ατμου .

εχω κανει αρκετες δοκιμες και αρκετα ml και βλεπω παντα καθαρες αντιστασεις και βαμβακια ,προφαντός από την πολύ καλη τροφοδοσια του .

διαρροές δεν ειδα για κανενα λογο .

τελικα μου αρεσει πιο πολύ το frosty tank από το clear

• 2374
« Απάντηση #2255 στις: Ιουνίου 29, 2017, 16:08 »
με γυαλια και μεγενθυτικο φακο το στησιμο :D,εμενα το αγαπημενο μου στησιμο ειναι 40αρι σε 2,5 αξονα και 5 σπειρες,βγαινει 0,65 με 0,70, ο ενας ειναι με frosty και ο αλλος με clear για να νομιζω οτι εχω 2 διαφορετικους :))

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #2256 στις: Ιουνίου 29, 2017, 16:12 »
Ηρθε προχθες 099 νουμερο,μπουγαδα,και παμε κανθαλακι 0,35 με 6 σπειρες,βαμβακι KGD βγηκε στα 0,89 εβαλα 16 βατακια,3 μισες την καμπανα (μιαμιση ολοκληρη) με βαση 75/25 Avoria με 2% γουαϊ-φάϊ,12% αρωμα σατώ της Solub Arome (αλλο ενα κλωνοκαστρο) που το γουσταρω τρελα,αερας στην μεση τρυπας και παμε.....Γευση τρελη,ντουμανι για ντισκο,χτυπημα το γνωστο.Αλλη μια καλη μου αγορα που με κανει να θελω να παρω αλλον ενα καποια στιγμη.Οσοι εχαν καποια απο τις προηγουμενες εκδοσεις και ηθελαν λιγο αερα παραπανω θα τον λατρεψουν.Οσοι δεν τον ξερουν και θελουν καποιον αερατο τσιγαρισιο ατμ/τη με καλη γευση,πλουσιο ατμο,ευκολο στην χρηση,χωρις καθολου διαρροες,μινιμαλ εμφανιση,και αριστη ποιοτητα κατασκευης θα βρουν εναν τελειο φιλο.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2017, 17:25 από Giannis.B »

• 1731
« Απάντηση #2257 στις: Ιουνίου 29, 2017, 16:34 »
@JoeBarTeam, καλησπέρα. Να πω πως τώρα που μιλάμε, εργάζομαι στο σπίτι με θερμοκρασία 25°C - όλα καλά! "Μα" και "μου" δεν υπάρχουν - αυτά τα κάνουν τα νήπια και οι παρθένες κορασίδες. Ενοχλεί την αισθητική μου αυτό το logo, τι να κάνω; Να συμμεριστώ την άποψή σου με το ζόρι, περί χάραξης/γραμματοσειράς/λέξης; Δόξα στον Αλλάχ, ο Παναγιώτης μου έδωσε τη λύση με ένα extra δαχτυλίδι από v2 - μίνιμαλ τούμπανο θα γίνει! Επίσης, δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται η πρεσβυωπία σου, αλλά εγώ ακόμη μπορώ και βλέπω - μόνο τα ψιλά μου διαφεύγουν. Και ναι, το κόστος της αλλαγής του ιμάντα εκκεντροφόρου μπορεί να συγκριθεί με το νούμερο που προκύπτει από την πρόσθεση που παρέθεσες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν έχεις υπόψιν σου το κόστος σπουδών στο εξωτερικό, ούτε καν αν έχεις παιδιά.

Την καλησπέρα μου, που λέει και ο φίλος lagoudakis.

• 2478
« Απάντηση #2258 στις: Ιουνίου 29, 2017, 17:01 »
[justify]@30SmokingYears. Είναι υπέροχο και απολαυστικό πραγματικά, πόσο διαφορετικοί είμαστε οι άνθρωποι. Εγώ ακόμα να στεγνώσω, (έσπρωχνα το κορμί μου κάποια περιττά χιλιόμετρα στο Κέντρο). Και προς θεού βρε συ, το ¨μα” και ¨μου” μπήκε ως αθώο νάζι ανθρώπου που πιστεύω πως αγαπάει και γνωρίζει καλά το γιατί αγαπάει, έναν τόσο υπέροχο επισκευάσιμο, όπως εσύ. Αυτό, και μέχρι εκεί. / Αν πρέπει ν’ απαντήσω στα υπόλοιπα που λες. Όχι, δεν γνωρίζω από κόστος σπουδών τέκνων, νόμιζα πως σπουδές στην αλλοδαπή + ιμάντας, είναι το ίδιο στο παράδειγμά σου, δηλ. μικρά ποσά. Ε, είδα εκκεντροφόρους, και λέω, “α, εδώ θα δείξω πως είμαι πιο πολυέξοδος. Μία αντλία κοστίζει τρελά. Αυτό θα πω!”. [/justify]

• 1731
« Απάντηση #2259 στις: Ιουνίου 29, 2017, 17:05 »
Ναι, βρε συ. Κανένα πρόβλημα!

Την καλησπέρα μου, ξανά.

• 2478
« Απάντηση #2260 στις: Ιουνίου 30, 2017, 02:23 »
[justify]Χαχα, καλημέρα σε όλους τους φίλους. Το “χαχα” πάει για συγκεκριμένο λόγο, αντί για καληνύχτα καλημέρα, γιατί μόλις τώρα σηκώθηκα, γιατί είμαι πιασμένος μέχρι τ’ αυτιά, γιατί τα πνευμόνια ακόμα κοιμούνται, γιατί έπιασα τον v3 για ένα σωστό μεταμεσονύκτιο καλοκαιρινό άτμισμα. Πραγματικά, βρε παιδιά, υπάρχει μία κατηγορία ατμοποιητών όπου δεν χρειάζεται κάτι άλλο, δεν χρειάζεσαι εσύ κάτι άλλο. [/justify]

[justify]Τόσο απαλό άτμισμα, τόσο γλυκά και συγκεκριμένα απλωμένη η απόδοσή του, χωρίς υπερβολές στα βασικά στοιχεία απόδοσης. Στοιχεία, βέβαια, που συναντάς ήδη και στους v1,v2, (απλώς, εδώ καλύπτει κι εμάς, που θέλαμε λίγο μεγαλύτερο εύρος αέρα). Ειλικρινά, δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Αυθεντική απόλαυση στο άτμισμα. Τι να λέμε. [/justify]

[justify]Σημ. Κάπου κάπου συναντάς ήδη τη σωστότατη και λογικότατη απορία, δηλ. πώς είναι η σύγκριση τής νέας τροφοδοσίας με αυτή του Κάβειρου. Αυτό που εγώ θα έλεγα με ειλικρίνεια. Πως ναι, πλέον είναι ενισχυμένη και η τροφοδοσία του Cloud, όμως, ο Κάβειρος σε αυτό το σημείο, δεν έχει αντίπαλο. Είναι ό,τι πιο κοντά στο σημείο αναφοράς, μίας άριστης τροφοδοσίας επισκευάσιμου. Το πώς σχεδιάστηκε κάτι τέτοιο δεν το ξέρω,(και δεν θα το μάθω ποτέ).[/justify]
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2017, 02:29 από JoeBarTeam »

• 2374
« Απάντηση #2261 στις: Ιουνίου 30, 2017, 02:34 »
αυτη την στιγμη εχω εναν v2 για τα καπνικα μου και εναν v3 για τα γλυκα,νομιζω θα αργησω πολυ για να βρω κατι αλλο....εχω κλεισει 1,5 χρονο με cloud για βασικο και υπαρχει συνεχεια οπως βλεπω ::)

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #2262 στις: Ιουνίου 30, 2017, 08:27 »
Συμφωνω απολυτα με τους παραπανω φιλους,εχουμε μεγαλη βελτιωση στην τροφοδοσια,πλουσια γευση,ντουμανι ανετου τσιγαρισιου,μινιμαλ αλλα καλα μελετημενη κατασκευη,ενα ατμοποιητη που δεν θελει να ειναι αναδρομος ο Ερμης για να σου πετυχει το στησιμο,ευκολο στην χρηση και την αναπληρωση υγρου.Στην καθημερινη κινηση οπου και οπως και να τον ειχα δεν εκανε ποτε διαρροες.Εχω 3 και τους εχω λιωσει,παιζουν καλα με ολα τα βαμβακια και τα συρματα χωρις να εχουν βιτσια για χτενισματα και αφρατεματα βαμβακιων.Μεσα σε πεντε λεπτα πλενεις-στηνεις-ατμιζεις.Εχω παρει και αλλους κατα καιρους αλλα παντα οι cloud ειναι οι καθημερινοι μου.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #2263 στις: Ιουνίου 30, 2017, 10:20 »
Αυτό που δεν έχω καταλάβει με τους συγκεκριμένους ατμοποιητές (κάποια στιγμή μπορεί να έχω κι εγώ έναν) είναι η ονοματοδοσία!!
Μόλις είχε βγει ο Cloud One, σκέφτηκα: θα βγάλουν επόμενο 'μοντέλο' και θα το ονομάσουν Cloud Two, μετά τρίτο που θα λέγεται Cloud Three κ.ο.κ.

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #2264 στις: Ιουνίου 30, 2017, 10:48 »
Ακολουθουν την ονοματοδοσια της Suzuki. Πως λεμε GSXR K10 K11 κλπ κλπ

Βασικα και Σουγιας 1,2,3 να τον ελεγαν θα τον αγοραζα ακομα και αν ηταν χαραγμενο το Σουγιας με Bold 24αρια
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2017, 11:02 από pugsang »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360414 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450775 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110965 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328506 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F