Λοιπόν, πρώτο μου στήσιμο. Βαμβακι nakamichi, τρυπανάκι 2mm, σύρμα κάνθαλ 0,28mm, 4 σπείρες, αντίσταση 0,88Ω, ένεκα του ότι θέλω να παίξω στο μηχανικό, παρόλο που στην παρακάτω φωτο είναι πάνω στο d2.
Το στήσιμο είναι πολύ εύκολο, αυτό το πολύ απλό τουλάχιστον που έκανα. Οι βίδες πιάνουν άψογα το σύρμα χωρίς καν προσπάθεια. Σε περίπλοκα στησίματα βέβαια μάλλον μειονεκτεί σε σχέση με το φαινόμενο αλλά αν δεν το δεις στην πράξη δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αυτά θα μας τα πει ο demkoni με το καλό
Γέμισα με σύριγγα ινσουλίνης του ενός ml, βάζοντας 2ml, όσο ακριβώς φαίνεται στη φωτο. Η εντύπωσή μου είναι ότι δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1,5ml ακόμη, δηλαδή 3,5 συνολικά αλλά κι αυτό θα το τσεκάρω στο μέλλον.
Στο άτμισμα τώρα, η αρχική πρώτη εντύπωση, που έγραψα νωρίτερα, επαναλαμβάνεται και τώρα. Η υπέροχη αβίαστη τζούρα και ο πολύ πλούσιος ατμός, σε κάνουν να πιστεύεις ότι όλο το σύστημα τροφοδοσίας, παροχής αέρα, καύσης, ατμοποίησης, λειτουργεί υποδειγματικά, με άνοιγμα της καμπάνας 3 στροφών, που έχω αυτή τη στιγμή και με υγρά 50/50.
Διαρροές δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα. Όσο γράφω, τραβάω τζούρα και τον ξαπλώνω και δεν συγκινείται καθόλου.
Θέλετε κι από γεύση τώρα ε?
Επίλεξα να δοκιμάσω με κλώνο castle long επειδή αυτό ατμίζω αυτές τις μέρες με το φαινόμενο. Βέβαια το φαινόμενο είναι στημένο με Ν200, 0,25mm, δε θυμάμαι σπείρες, 7 ή 8 νομίζω, 2,5 πυρήνα, 0,19Ω και fiber freaks pads. Άσχετα στησίματα αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχουμε και αυτά συγκρίνουμε.
Στη γεύση λοιπόν, είναι εξαιρετικός, αλλά όχι φαινόμενο παίδες. Το δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά αλλά όχι οριστικά όμως. Και όχι οριστικά γιατί είναι άστρωτος ακόμη και μόλις με το πρώτο του στήσιμο που μπορεί να μην είναι και το καλύτερό του.
Αυτή τη στιγμή, με αυτό το στήσιμο και με το ίδιο υγρό, πλησιάζει το επίπεδο του φαινό αλλά είναι ένα σκαλάκι πιο κάτω.
Στο φαινόμενο είναι πιο διακριτά και πιο γεμάτα τα αρώματα, αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον. Ο Cloud πλησιάζει πολύ όταν έχω τον αέρα, τόσο όσο στη μία(δύο) του phenomenon lite.
Φαίνεται πάντως το πράγμα, ο CloudOne έχει τις δυνατότητες ν' ανέβει κι άλλο όσο θα στρώνει και σίγουρα θα υπάρχουν και πολύ καλύτερα στησίματα γι' αυτόν. Φαντάζομαι ότι στα χέρια εμπειρότερων ατμιστών θα είναι ακόμη καλύτερος.
Το σίγουρο είναι ότι μου έφυγε η αμφιβολία που είχα για την αγορά του και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του τόσο όσο τα αξίζουν και οι υπόλοιποι για τους οποίους έχει γίνει κουβέντα. Αν τα αξίζουν οι άλλοι τότε κι αυτός, αν όχι κι οι άλλοι τότε ούτε αυτός, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο δεν έχω να πω πάνω σ' αυτό.
Και κάτι τελευταίο, συμφωνώ με τον orka για το drip tip. Ακουμπάνε τα χείλη στο καπάκι και παρόλο που δεν μου έχει ανεβάσει θερμοκρασία ώστε να καίει, με χαλάει αυτό, αλλά είναι κάτι που διορθώνεται. Το δαχτυλίδι του αέρα το βρίσκω μια χαρά αλλά επιφυλάσσομαι από το ενδεχόμενο να χαλαρώνει με το χρόνο η περιστροφή του
Είπα πάρα πολλά, δε θα το ξανακάνω, πφφφ...