vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

544 επισκέπτες, 6 χρήστες
Blackwolf, makis1975, Thaboresso, Doubt, PsykieG, djfloor

Cloud One by Cloud Mods

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Cloud One by Cloud Mods
« Απάντηση #1395 στις: Μαΐου 14, 2016, 17:04 »
Κι όμως ο άτιμος μου είχε λείψει, το ήξερα όταν αποφάσισα να τον δώσω, δεν περίμενα όμως ότι θα τον αναζητήσω τόσο και μάλιστα τόσο σύντομα.. Προ ολίγου ήρθε στα χέρια μου, μόλις στήθηκε μετά από ένα γρήγορο πλύσιμο απλώς για να φύγει η "καινουργίλα" γιατί κατά τ'άλλα ήρθε πεντακάθαρος. Για αρχή παρατήρησα ότι οι τρύπες στα πλάγια δείχνουν μεγαλύτερες από του v1, δεν ξέρω αν είναι κιόλας γιατί από αέρα τον αισθάνομαι σφιχτό. Ίσως φταίει ότι συνήθισα στον Τηλέμαχο, ίσως έβαλα πολύ βαμβάκι ή την αντίσταση χαμηλά. Τον αισθάνομαι σφιχτό αλλά δεν με χαλάει, μου είχε λείψει να τον βλέπω αρχικά και κατά δεύτερον να ασχολούμαι μαζί του.. :)

Μέχρι να ανακαλύψω περισσότερο τις νέες του προσθήκες, βουαλά. :D

Αποσυνδεδεμένος mandraxio

• **
  • 117
  • to dare is to do
« Απάντηση #1396 στις: Μαΐου 15, 2016, 03:23 »
Δεν ξέρω πια κακιά μοίρα σε ανάγκασε να τον δώσεις αλλά το ότι επέστρεψε τα λέει όλα.Προσωπικά τον ατμιζω ανελλιπώς εδώ κ παρά πολλούς μήνες κ με καλύπτει σε όλα.Ότι κ αν έχω δοκιμάσει στο μεσοδιάστημα δεν με έχει κάνει να τον αλλάξω.Welcome back my friend.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1397 στις: Μαΐου 15, 2016, 09:00 »
Είχα κάποια πραγματάκια στο μυαλό εκείνες τις μέρες και πήρα την απόφαση, σίγουρα δεν είχε να κάνει με οικονομικά το θέμα παρόλο που μας βαραίνει όλους τα τελευταία χρόνια.. της στιγμής ήταν, στη στιγμή ανέβηκε κι η αγγελία, σε μισή στιγμή βρήκε τον νέο του ιδιοκτήτη και παραδόξως, τις πρώτες μέρες όλοι χαρούμενοι. Εμένα όμως άρχισε να με τρώει σύντομα η έλλειψη, ένα παραπάνω επειδή εκείνη την περίοδο ήταν και ιδιαίτερα δυσεύρετος.. Για καλή μου τύχη ήρθε σύντομα ο ν2 και μάλιστα πιο διαθέσιμος από ποτέ, σκέψη στη σκέψη και σε συνδυασμό με το "μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε" του μεγάλου, να'μαστε πάλι παρέα.. :D

Έτσι που πάνε τα πράγματα με το ηλεκτρονικό τελευταία έχω μια διαίσθηση ότι τώρα καλούμαστε να πάρουμε και τις τελευταίες μας αποφάσεις σχετικά με το τι θα μας συντροφεύει τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν, όταν δεν θα μπορούμε να βρούμε τόσο εύκολα στην αγορά δηλαδή όλες αυτές τις επιλογές που μας δόθηκαν μέχρι σήμερα. Αισθάνομαι ότι θα περιοριστεί αρκετά το πράγμα και πλέον έχουμε τις τελευταίες μας ευκαιρίες να διαλέξουμε, για μένα λοιπόν μία (ίσως και η τελευταία ) τέτοια επιλογή ήταν ο cloud. Αν και ελπίζω πως τα παραπάνω θα είναι απλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο τέλος.

Τρένο πάει όπως και πριν! Ωραίες και οι νέες προσθήκες του Παναγιώτη κατ'εμέ.. Το στοπ στο δαχτυλίδι απίθανο, πλέον δεν χρειάζεται το αλενάκι για "μοχλό" στις τρύπες του αέρα για να ξεβιδώσει το τανκ, τα βαθουλώματα στο deck επίσης. Πλέον το βαμβάκι το βρίσκεις ακριβώς στη θέση που το τοποθέτησες κάθε φορά που αφαιρείς την καμπάνα - αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις με αυτό και της επιτρέψεις να το παρασέρνει σε κάθε άνοιγμα-κλείσιμο των υγρών.. :)

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2016, 09:49 από makis206 »

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #1398 στις: Μαΐου 15, 2016, 18:19 »
Ρε παιδιά στηνω τον v1 με ni200 αλλά το dna βαραει συνέχεια protection και το ατμισμα είναι υποτονικό , παρατήρησα ότι ζεσταίνεται πολύ ο ατμοποιητης και όσο τραβάω τόσο πιο έντονο είναι το protection, όταν τον πιάσω κρύο πυροβολαει , εδώ και 2 χρόνια στηνω με ni200 πρώτη φορά μου συμβαίνει, έχετε καμμία ιδέα ? Εγώ νομίζω ότι είναι επειδή είναι μικρός ο χώρος ατμοποιησης .

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αρχη δες μηπως ακουμπανε τα συρματα στους πολους. Εχει μικρο χωρο αναμεσα στο θετικο & αρνητικο. 
Μηπως εχεις πιο σφιχτα τα βαμβακια στην αντισταση? 
Γενικα, μηπως υπαρχει υποτροφοδοσια κ σε κοβει συνεχως?

To οτι στηνεις καιρο με ni200, δε σημαινει αυτοματα οτι ολα τα στησιματα π κανεις ειναι ιδια. 

Σε φαινομενο πιπιλα απο την αλλη, ναι, ο ατμοποιητης ανεβαζει θερμοκρασια. 

• **
  • 117
  • to dare is to do
« Απάντηση #1399 στις: Μαΐου 15, 2016, 19:12 »
Συμφωνώ με τον mantos κ το πιο πιθανό κατ'εμε είναι η τροφοδοσία σου.Σιγουρεψου ότι το βαμβάκι σου είναι αρκετό στο deck,βεντάλια κ δεν τα έχει μετακινήσει η καμπάνα σου.Αυτή τη στιγμή έχω ni200 0.30mm κ έχω αψογη τροφοδοσία.

Αποσυνδεδεμένος Injen

• **
  • 206
« Απάντηση #1400 στις: Μαΐου 15, 2016, 20:47 »
Τι να πω ρε παιδιά τροφοδοσία φαίνεται να έχει , φουσκάλες ανεβαίνουν συνέχεια , δεν ξέρω

• **
  • 117
  • to dare is to do
« Απάντηση #1401 στις: Μαΐου 15, 2016, 21:53 »
Τότε τσεκαρε μήπως συμβαίνει κάτι με το κλείδωμα της αντίστασης σου.Ξεβιδωσε τον ατμό κ κλείδωσε πάλι.

Αποσυνδεδεμένος Injen

• **
  • 206
« Απάντηση #1402 στις: Μαΐου 15, 2016, 23:59 »
Το κοίταξα και αυτό η αντίσταση είναι σταθερή μόνο όταν ανεβασω τους βαθμούς κοντά στους 230c παίζει καλά αλλά θερμαίνεται πολύ και με χαλάει

Αποσυνδεδεμένος grgkrg

• *
  • 60
« Απάντηση #1403 στις: Μαΐου 21, 2016, 15:26 »
Πωλουνται καπου τανκακια; εσπασα το διαφανες και δεν μπορω να βρω

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Γιαννης1964

• **
  • 246
« Απάντηση #1404 στις: Μαΐου 21, 2016, 15:35 »
crazyvaper, απο εκεί αγόρασα ενα πριν 2 μέρες για να έχω άλλο ενα.

Αποσυνδεδεμένος grgkrg

• *
  • 60
« Απάντηση #1405 στις: Μαΐου 21, 2016, 15:38 »
Ευχαριστω πολυ!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #1406 στις: Μαΐου 28, 2016, 11:21 »
[justify]Ελλάδα βρε παιδιά![/justify]
Πριν λίγες ημέρες δοκίμασα για πρώτη φορά τον ατμοποιητή από έναν καλό φίλο. Απλά υ π έ ρ ο χ ο ς! Έκοβα τον ατμό με μαχαίρι και η γεύση καταπληκτική. Όμορφος και μάχιμος, δεν του τον επέστρεφα, με μισή καρδιά το έκανα. Βέβαια, δεν τον έστησα και δεν ξέρω τίποτα περισσότερο πέρα από το άτμισμα κάποιων ml. Τυχεροί κάτοχοι, ζηλεύω πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος Γιαννης1964

• **
  • 246
« Απάντηση #1407 στις: Μαΐου 28, 2016, 11:31 »
Στη μέχρι τώρα μικρή ατμιστική εμπειρία μου, είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει!!!

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #1408 στις: Μαΐου 28, 2016, 11:40 »
[justify]Γιάννη, καλημέρα.[/justify]
[justify]Σίγουρα δεν μετράει και πολλά η λειψή μου γνώμη γιατί δεν τον έχω, όμως το πιστεύω κι εγώ, είναι καταπληκτική επιλογή. Άτμισα ποιότητα, αυτό κατάλαβα, και απ' την πρώτη κιόλας τζούρα πήρα γεύση και έντονο ντουμάνι. Δεν έχω λόγια, πολλά πολλά μπράβο στον άνθρωπο. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #1409 στις: Μαΐου 28, 2016, 14:49 »
Κατοχος του Cloudone V2 απο χθες μετα απο απειρες δοκιμες κορυφαιων MTL ελληνικων και ξενων κλωνων ατμοποιητων. Για μενα ειναι κορυφαιος οσον αφορα την ποιοτητα - πυκνοτητα ατμου και τζουρας. Μονο αυτος μου εδωσε τοσο πυκνη απαλη κρεμωδη υφη ατμου. Τον κερδιζει ο phenomenon μονο στην μεγαλυτερη αναλυτικοτητα αρωματων,αλλα κερδιζει ο cloud στην ποιοτητα τζουρας και στο χτυπημα. 

Μενει να παρω και εναν αυθεντικο phenomenon και συμπληρωνω το προσωπικο μου Dream Team :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359863 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450063 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374774 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F