Να κάνω για λιγο τον συνήγορο του διαβόλου;; Ατμιζω πάνω κάτω 3 μήνες και δεν φημίζομαι για την μεγάλη εμπειρία μου στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Παρατηρώ όμως μία κατάσταση που ακόμα και ο "ανειδίκευτος" ατμιστής θα την χαρακτήριζε τουλάχιστον περίεργη.
Για παμε λοιπόν : Πολύ στη μόδα πλέον απο τη μέρα που ξεκίνησα να ατμιζω οι αερατοι ατμοποιητές, οι χαμηλές αντιστασεις (0.15-0,20-0,30 ohm), τα τανκ με τις τεράστιες χωρητικοτητες(4-5-6 ml) κτλ κτλ!! Διαβάζω αρκετά εώς πολυ τον τελευταίο καιρό πανω στο κοσμο του Η.Τ και προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο , πολλές οι σελίδες στα φόρουμ και στα ηλεκτρονικά καταστήματα με τις λέξεις , Ντουμάνια-πνευμονικες-υψηλά watt-πολλα ml κτλ. Άπειρα πλεον τα προϊόντα πώλησης στο ιντερνετ αλλα και στα τοπικά καταστήματα της γειτονιάς μας ατμοποιητων με μεγάλες καμπάνες, με ιδιαίτερα χαμηλές αντιστασεις που απαιτούν υψηλά watt. Ψάχνω να βρω μια διαφήμιση με κάποιον ατμοποιητη "καινουριο" ,επαναςτατικο,προσαρμοσμένο σε κάποιο μοδάτο μοντακι με αντίσταση ίσως στα 2,5 ohm με χωρητικότητα το πολυ 1,5 ml ,με δυνατότητα ικανοποιητικής γεύσης απόδοσης αυτονομίας και κατανάλωσης!!! Δεν τον εχω βρει ακόμα!!!! Γιατι άραγε;;;; Μη κουράζω άλλο φίλοι συμφοριτες ήδη είπα πολλα και όλοι καταλάβατε ειμαι σίγουρος.
Ειμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα το ΗΤ το ομολογώ καη ο βασικότερος λόγος ειναι η καλυτέρευση της υγείας μου της αντοχής μου σε ολα κτλ κτλ όλοι γνωρίζουμε όσοι ατμιζουμε. Όμως σα δεύτερο ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και λιγο την τσέπη μας και την οικονομία μας ηδη οι περισσότεροι στη χώρα μας οδεύουμε στην οικονομική μας εξαθλίωση. Το εμπόριο και η αγορα ακόμα και στο ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει αρχίσει ήδη και κανει "καλα" τη δουλεια της, το θέμα ειναι να υπαρχει σωστή ενημέρωση και σωστή ανταλλαγή απόψεων μεσα απο εδω μεταξύ μας ,έτσι ώστε να μπορούμε να ατμιζουμε ελεύθερα άνετοι και ωραίοι. Με συγχωρείτε για το μεγάλο ποστ. Ελπίζω να μετέφερα κάπως τις απόψεις μου και τις υποψίες μου γενικότερα.