vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

574 επισκέπτες, 4 χρήστες
lagoudakis, Tem, dallaskdp, manoslykos

Joyetech evic vtc mini

Αποσυνδεδεμένος Doulke

• **
  • 122
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech evic vtc mini
« Απάντηση #1515 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 00:27 »
Αυτο για τους παραπανω βαθμους εγω το εχω δει στο review ενος djκατι που βαζει ενα πραματακι και μετραει ποσους βαθμους εχει εκεινη την στιγμη και παει καμια 50-100 φαρεναιντ παραπανω απο τους 400 που εχει ρυθμισει.ποσο ακριβες ειναι δεν ξερω.

Αποσυνδεδεμένος takkat

• **
  • 218
« Απάντηση #1516 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 00:57 »
Καλημέρα!
Δεν νομίζω, προσωπικά ότι μιλάμε, απ' τη μιά, για το τέλειο, αλάνθαστο, αξεπέραστο mod, αλλά και από την άλλη, μάλλον παραγκρινιάζουμε.
Το ίδιο το manual του mod γράφει: σελ 6 ...4. "To protect the cotton from burning, please do not vape when the device is out of e-juice."
Είναι λοιπόν σαφές ότι το λογισμικό της συγκεκριμένης πλακέτας, δεν προβλέπει no liquid protection. Παρ' ότι για να κάψεις το στεγνό μπαμπάκι, δεν φτάνει να πατήσεις απλά το fire γιατί δίνει στιγμιαία μόνο 5 W, αλλά θα το καψει αφού επιμείνεις αρκετά, τόσο που φτάνει να προστατεύει από καμένο σε πραγματική λειτουργία.
Τέλος αυτό που αναφέρουν οι συνατμιστές, για την παραπάνω θερμοκρασία, νομίζω ότι είναι επισφαλές συμπέρασμα, καθώς τα mods με tc mode, δεν μετράνε την θερμοκρασία, αυτή καθ' αυτή αλλά την υποθέτουν με την αύξηση της αντίστασης. Έτσι πολλοί παράγοντες μπορούν να επισέρχονται (ποιότητα σύρματος, σωστό κλείδωμα, συνθήκες τροφοδοσίας, κ.α.), εκτός της δυσκολίας μέτρησης της θερμοκρασίας, από τον κάθε reviewer.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #1517 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 01:26 »
Μπορεί, μπορεί και όχι. Στα άλλα μοντάκια που μετράει γιατί του βγαίνει νταν η θερμοκρασία σε μερικά και σε άλλα άντε 10-20 Fahrenheit πάνω; Μόνο στο vtc mini χάλασε ο εξοπλισμός;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2015, 02:04 από mindtrapper »

Αποσυνδεδεμένος Doulke

• **
  • 122
« Απάντηση #1518 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 01:50 »
Αυτο με την θερμοκρασια,δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβεις η μετρησεις του αλλα αμα ειναι σωστες και αλκα μοντακια παιζουν κοντα στους βαθμουςπου το εχεις ρυθμισει ενω αυτο ξεφευγει αρκερα σημαινει οτι δεν εχει καλο ελεγχο θερμοκρασιας, αν ειναι καλα τα τεστ και εχουν γινει και περισσοτερα απο ενα.

Οσο για το καψιμο στο βαμβακι για μενα ειναι θεμα γιατι στο tc υποτίθεται οτι αυτη ειναι η δουλεια τουωκαι για αυφο το παιρνουν πολλοί,ωστε σε περιπτωση που ξεχαστεις,εχεις μεταλικο ατμο/rda δεν παιρνεις καμενο οταν τελειωσει το υγρο.απτην μια οντως δεν στο καιει αμεσως με την δυναμη που δινει αλλα αμα καποιος το συνεχισει θα παρει καμμενο και ισως,νομιζω δυσκολα αλλα μπορει να πυρωσει και το συρμα που δεν ειναι καλο,οπως και να χει απο τη στιγμη που αλλα μοντακια πιο φθηνα οπως πχ ιστικ 40 που ειναι και ιδια μαρκα δεν το μαυριζουν καν το βαμβακι τοτε για μενα ειναι θεμα,οχι τοσο σημαντικό αλλα δεν μαρεσει.

Αποσυνδεδεμένος takkat

• **
  • 218
« Απάντηση #1519 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 01:58 »
Δεν γνωρίζω αν έχεις το συγκεκριμένο Mod, αλλά στις 1518 απαντήσεις που έχει το νήμα, κανείς δεν έφαγε καμένο...άρα? ;)

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #1520 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 02:02 »
Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο συνατμιστή takkat
Φίλε μου Doulke αν σου τελειώσει το υγρό στο τανκάκι, όσο και να επιμείνεις καμμένο με το vtc mini δεν θα πάρεις.
Ρούφα όση ώρα θες. Θα σταματήσει να βγάζει ατμό αλλά καμμένο δεν θα πάρεις ποτέ. Το έχω τεστάρει πολλάκις
Βέβαια αν κάποιος είναι τόσο "γκάου" που βλέπει ότι ρουφάει συνεχώς και ατμό δεν βγάζει καθόλου και παράλληλα του βγάζει το μήνυμα "temperature protection" και συνεχίζει, τότε τί να πω; Το μοντάκι του φταίει;
Βέβαια κάτι πρέπει να βρούμε για να γκρινιάξουμε, αλλιώς δεν γίνεται. Εντελώς φιλικά. :)

edit: takkat μαζί γράφαμε  :))

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #1521 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 02:07 »
Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι το έχετε δοκιμάσει σε νικέλιο και ίσως σε ti και ss να είναι εντονότερο πρόβλημα λόγω χαμηλότερου temperature coefficient.

Αποσυνδεδεμένος takkat

• **
  • 218
« Απάντηση #1522 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 02:31 »
Αγαπητέ mindtrapper, όπως έχω αναφέρει σε αρκετά post και πιθανά να είμαι από τους λίγους, ατμίζω πάντα σε tc mode και συνήθως σε Ti gr1 και SS 316, ενώ με το Ni 200 μάλλον δεν τα βρήκαμε καλά. Ποτέ, μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με καμένο.
Επίσης χωρίς να έχω τον παραμικρό λόγο, να υπερασπιστώ κάτι, νομίζω ότι για μια εταιρεία όπως η joyetech, που ήδη έχει δώσει 3 αναβαθμίσεις, δεν θα είχε μεγάλο πρόβλημα να διορθώσει την εξίσωση υπολογισμού θερμοκρασίας της πλακέτας, αν υπήρχαν τόσο χονδροειδείς αποκλίσεις.

Ίσως και να έχεις δίκιο...δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. :) 

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #1523 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 02:47 »
Μόνο τιτάνιο και εγώ.

Για να καταλάβεις, είχε έρθει φίλος προχτές και δοκιμάζαμε τα υγρά της προσφοράς σε έναν dripper, και επειδή δεν γινόταν να αλλάξω 10 φορές φυτίλι, το πλάκωνα στις πνευμονικές για να στεγνώσει το βαμβάκι όσο πιο πολύ γίνεται πρίν βάλω το επόμενο υγρό.

Όχι καμμένο δεν πήρα, αλλά ούτε το βαμβάκι δεν άλλαξε χρώμα.

Μην λέτε πως το μοντάκι δεν είναι καλό επειδή δεν κάνει σωστά κάτι που δεν είναι φτιαγμένο να κάνει. Ο έλεγχος θερμοκρασίας δουλεύει μια χαρά. Αν έχει κάποιες αποκλίσεις μεταξύ πραγματικής και αναγραφόμενης θερμοκρασίας, δεν με απασχολεί καθόλου. Απλά θα ρυθμίσω την θερμοκρασία εκεί που με ικανοποιεί. Και αν είχε όντως 40 βαθμούς απόκλιση, θα είχε βουήξει ο τόπος.

Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι πως όσοι έχουν θέματα με το VTC είτε έχουν και άλλο mod με TC, είτε τα άκουσαν από αλλού,

Και αναρωτιέμαι εγώ με το απλοϊκό μυαλό μου. Είναι όντως το VTC προβληματικό ή είναι απλά διαφορετικό??

Αποσυνδεδεμένος Doulke

• **
  • 122
« Απάντηση #1524 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 02:54 »
Δικιο εχετε και οπως ειπα για να παρεις καμενο οντως θελει προσπαθεια,εγω στο στεγνο βαμβακι με τις ρυθμισεις που εχω οταν το χρησιμοποιω και οχι τερ.α ηθελε ποσο πατημα για να το καψει, και οταν το χρησι.οποιουμε οσο και να στεγνωσει ποτε δεν θα στο καψει.Αφτο απλα ειναι κατι για να εχω να γκρινιαζω γιατι απο το ιστικ που ξεκινησα πηγα στο εβικ και τωρα στο μινι και ενω το αλλο ειναι υποδεεστερο μοντελο της ιδιας εταιριας για μενα τα κανει ολα ικανοποιητικα χωρις κανενα θεμα.

Οσο για το tcr δεν νομιζω να εχει κανενα θε.α μιας και το νικελιο και τιτανιο ειναι στανταρ,μονο στο σσ μπορει να προσθεσουν κατι οπως στο κουπορ για να αλλαζειςαναμεσα στα συρματα σσ, το ενα εχει 0.0092 ενω το αλλο 0.00105 νομιζω τα δυο που εχω δει να χρησιμοποιουμε περισσοτερο οποτε εκει ισως να προσθεσουν κατι στην επομενη αναβαθμιση.

Αποσυνδεδεμένος constantinos77

• **
  • 192
« Απάντηση #1525 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 12:36 »
Παρέλαβα σήμερα 2 vtc από ft και ενώ στην αγορά έγραφε "Authentic" το security code ήταν σκισμένο. Όλα τα υπόλοιπα ήταν εντάξει σε ένα γρήγορο έλεγχο που έκανα με αυτό που είχα αγοράσει από Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να διαπιστώσω αν είναι αυθεντικό; Να στείλω κανένα mail στην ft ή την έφαγα;

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #1526 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 12:43 »
Κωσταντίνος απο όσο ξέρω στην συγκεκριμένη μάρκα επειδή η εταιρία πουλάει κάτω απο τισ τιμές που λέει η joyetech βγάζουν τα σκρατσ εν τσεκ το μοντακι είναι αυθεντικό μην στεναχωριεσε και εγώ το περιμένω οπου να  νανε θα ερθει

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος GATOS45

• *
  • 45
« Απάντηση #1527 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 12:46 »
Αυθεντικο ειναι φιλε μου
Η Fasttech σε ολα τα αυθεντικα βγαζη το security code
τον λογο δεν τον ξερω και στο δικο μου istik 100w το security code
σκισμενο ητανε

Αποσυνδεδεμένος yannis8

• **
  • 142
« Απάντηση #1528 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 12:48 »
Please note: The security code sticker that is used to identify if the product is authentic from Joyetech was removed by FastTech in purpose.

Το γραφει κ στη σελιδα του προιοντος..

Αποσυνδεδεμένος constantinos77

• **
  • 192
« Απάντηση #1529 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 12:49 »
Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Ησύχασα λίγο γιατί πρώτη φορά έκανα παραγγελία από ft και όταν το τσέκαρα μου γύρισαν τα μυαλά. Αλλά αφού το λέτε μάλλον αυτή είναι η πολιτική τους. Όχι τίποτα άλλο πήρα και 8 LG HG2 και φοβήθηκα αλλά όλα οκ :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1011 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110801 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375057 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29375 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99966 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F