Ανασταίνω αυτό εδώ το νήμα!Χθες πήγαινα καρφί να πάρω λεμονοταρτα,(dinner lady).Και δοκιμάζοντας έναν ατμοποιητη(Exo RTA),λαμβάνω μία ωραια λεμονιλα με μπισκότο καταλαβαινω,ότι δεν είναι αυτό για το οποίο πήγα,αλλά ρωτάω το παιδί.
Και μου λέει ότι είναι το key lime cookie από Ripe Vapes.
Μου βάζει λίγο φωτιές και ένα δίλημμα.
Το οποίο ουσιαστικά λύνεται με το οτι,έχουν ξεμείνει,κάποια 30μελα,στο μαγαζί και το δίνει για να μην του μείνει στα χέρια στα 14 ευρα!!
Ξεκαθαρίζω εξαρχης,επειδή δεν μου περισσεύουν κιόλας αν ήταν στην κανονική τιμή θα έπαιρνα το άλλο!
Πάω σπίτι γρήγορα γρήγορα και φρεσκοστηνω τον Χανταλινο με κλασσικό 26/32,σε 2.5 πυρήνα με 7 σπείρες!0.75ohm!Παίρνω μία μυρωδιά από το μπουκάλι,η οποία είναι εξαιρετικη,ήπια φυσική μυρωδιά,λεμονιου(ξέρω λάιμ έχει

),η οποία βγάζει μαζί με την ξινηλα,κάποιες γλυκές νοτες....
Παιρνω δύο βαθειες ανάσες αποτιναζω από μέσα μου την lemon tart και τις συγκρίσεις!
Στάζω και ατμιζω....
Το υγρό είναι απλά υπέροχο,αντιλαμβάνομαι πλέον ότι μιλάμε για lime και όχι λεμόνι,με μία ισορροπημένη γλυκαδα.Η οποία κρύβει μέσα της,μαύρη ζάχαρη και το cookie!Η γλυκά είναι τόση, οση χρειάζεται ώστε να κρύβει την ξινηλα,αλλά χωρίς να λιγωνει.
Εναλλακτικά της περιγραφης του γλυκου.Ανετα θα μπορούσα να το προσδιορίσω σε καποιον και σαν ένα υπέροχο icetea λεμονιού ή lime!!!
Ένα 90/100 του αξιζει!
Είναι πραγματικά πολύ καλό!Τόσο αυτουσιο,όσο και σαν εναλλακτική,κάποιου ο οποίος θεωρεί πολύ έντονο το λεμόνι στην αντίπαλη lemon tart!Έχουν σαφείς διαφορές και σαφείς ομοιότητες!Αλλά όπως έχω/ουμε πει τα υγρά είναι ένα παντελώς υποκειμενικό κομματι!