Το λεμπόν, θερητικά, πέρασε "topup" από τη WinBank στο Paypal μου, οπότε σκέφτομαι να πάρω από FastTech (ΑΝ δέχεται Paypal και ΑΝ έχει "περάσει" κανονικά η μεταφορά χρημάτων)...
Sigelei 150W TC
Subox πακετάκι (αφού α) ήθελα και έναν Subtank Mini, και η τιμή του θα μου έρθει +€10 σε σχέση με το πόσο θα τον έπαιρνα από Ελλάντα και β) ήθελα άλλο ένα μηχανάκι "για backup")
Aspire Triton (δεν κοίταξα καν αν είναι διαθέσιμο απο Fasttech ακόμα - υποθέτω πως ναι, αφού... φαίνεται να έχει τα πάντα).
Κανένα σχολιάκι σχετικά με τις επιλογές; Μπαταρίες και φορτιστής από εδώ (αν και ακόμα δεν ξέρω τι και πως - έχω διάβασμα μπροστά μου
)
Να ρωτήσω, επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ακόμα από το χόμπι, πως θέλω να πάρω και τα απαραίτητα "συμπράγκαλα" για να στρίβω τις δικές μου αντιστάσεις. Δεν το θέλω "ως χόμπι", όπως είχα πει, μα για να μην πληρώνω αντιστάσεις €4 - €4,5 (δηλαδή, πώς λέμε "θα το κάνω από... ανάγκη"), για να γλιτώσω κανένα φράγκο (μακροπρόθεσμα). Το γράφω εδώ διότι δεν γνωρίζω τι σύρμα να πάρω, επειδή σε σχετική ερώτηση μου στο νήμα για τη FastTech ο shadockan με ρώτησε για αυτό - και δεν ήθελα να "λερώνω" την εκεί συζήτηση με άσχετα πράγματα.
Μπαίνω στο κλίμα σιγά-σιγά.
Πρόσθετη ερώτηση (και διευκρίνηση προς Shadockan και όποιον άλλο μπορεί να απαντήσει) λοιπόν: τι σύρμα(τα) και βαμβάκια να πάρω, για να στρίβω αντιστάσεις για τα παραπάνω; Μου αρέσουν οι "αεράτες" τζούρες και ο μέτριος σε θερμότητα ατμός (αν αυτό έχει καμία σημασία).
Πρόσθετη - πρόσθετη ερώτηση: είχε πει η Petra κάποια στιγμή, αν το κατάλαβα καλά, πως συσκευές σαν το iStick 30w αλλά ΚΑΙ το subox που είχα μπανίσει "δεν θα ήταν αρκετά για να δουλέψουν όπως πρέπει την Ατλαντίδα μου". Πώς το εννοείτε αυτό; Από 20W και πάνω, στο iStick 30w μου, μου δίνει περιστασιακά γεύση καμμένου. Ο κατασκευαστής της λέει, αν δεν κάνω λάθος, "να την παίζεις από 20w έως 40w". Έστω πως έχεις ένα 100άρι μοντάκι (ή το 150άρι που έβαλα στο μάτι): στα πόσα W θα τη δουλεύεις; Γιατί; Δεν είναι πως "βαριέμαι να ψάξω για να μάθω τις απαντήσεις", είναι πως δεν ξέρω καν "για τι να ψάξω" - "ποιές είναι οι σωστές ερωτήσεις". Δωστε ένα hint και... αρχίζω το ψάξιμο (για να μην παιδεύεστε να μου γράφετε κατεβατά που έχουν ειπωθεί και πάλι αλλού).
Πρόσθετη - πρόσθετη - πρόσθετη ερώτηση: λένε πως το sub-Ohm vaping και "τα πολλά watts" είναι γενικά επικίνδυνα. ΟΚ, το καταλαβαίνω, σπρώχνουμε τις μπαταρίες στα όρια τους. ΑΝ, όμως, "τρέχεις" π.χ. μια Ατλαντίδα με coil στα 1,5 Ohm - 2 Ohm, στα 15W - 30W, ΠΑΛΙ "την σπρώχνεις" και "πουσάρεις τις μπαταρίες"; Αυτό το "πότε πιέζουμε τις μπαταρίες" ομολογώ πως δεν το έχω πολυκαταλλάβει, αφού όποτε το πετυχαίνω είναι σε συζητήσεις για sub-Ohm vaping. Δηλαδή σε ΜΗ Sub-Ohm vaping, ΔΕΝ υπάρχουν (πιθανά) προβλήματα;