Οκέικ. Πίσω στα... βασικά μου ερωτήματα:
Έκανα "το κόλπο με το αίτημα χρημάτων" στο Paypal και μόλις παρήγγειλα το Kanger Subox (όπως είχα πει, με τη λογική "αφού θέλω το Subtank Mini, ας πάρω και το μοντάκι του πακέτο με κανένα εικοσάρικο παραπάνω"). ΔΕΝ παρήγγειλα ακόμη το Sigelei, διότι ίσως, βάσει όσων μου εξήγησε ο tsabasid, τελικά να καλύπτομαι μόνο με αυτό - αφού δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός (ακόμα) στο τι θέλω από το άτμισμα μου. Ανάθεμα, στον πρώτο μήνα είμαι! Επιπλέον, θέλω να δω "πώς πάει η όλη φάση με τη Fasttech", αφού δεν έχω ξανατσιμπήσει κάτι από αυτούς.
Θα χρειαστώ, όμως, και δυο μπαταριούλες, καθώς και έναν φορτιστή. Με αναζήτηση εδώ standard θα βρω πληροφορίες για το "ποιές είναι οι καλύτερες", αλλά οφείλω να ρωτήσω: μήπως είναι καλύτερα αντί να ψάχνω σε καπνο-καταστήματα να πάρω κάτι από ένα "μαγαζί" όπως ο Δήσιος, που θεωρείται εγγύηση αφού έχει ειδίκευση στο χώρο; Έχει κανείς καμιά πρόταση από που να πάρω δυο μπαταρίες και έναν φορτιστή - και τι θα πρέπει να προσέξω;
Πέρα από αυτά, και όσα είπε ο tsabasid παραπάνω, χρειάζομαι κάτι επιπλέον για να διορθώνω / συντηρώ το subtank; Π.χ. γιατί υπάρχει πακέτο του στυλ "Replacement Rebuildable RBA Coil Head for SUBTANK Clearomizer (10-Pack)" στη Fasttech, αν μπορείς να επιδιορθώνεις αυτό-που-έχει-ο-ίδιος-ο-subtank από μαμάς, στον αιώνα τον άπαντα; Θα πρέπει να πάρω και κάτι τέτοιο; "Κλατάρουν" ποτέ ΚΑΙ οι "επισκευάσιμες" βάσεις, όπως τα κανονικά coils;!;