vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

501 επισκέπτες, 6 χρήστες
Milarepa, FINIX, manoslykos, anetost, gfilip, lagoudakis

Smok TFV4

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Smok TFV4
« Απάντηση #150 στις: Δεκεμβρίου 13, 2015, 12:41 »
Θα σου φανει περιεργο εχω επανω τωρα την τριπλη κεφαλη TF-S6 Core την παιζω στα 100 watt

εδω και μια ωρα συνεχως και θερμοκρασια μηδεν αρκει να σου πω οτι εχω καταναλωσει γυρω στα 10 μλ

σε μια ωρα παντως προσπαθω να τον κανω να ζεσταθει αλλα αυτος τιποτα βραχος  :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Νίκο, αυτό που πρόσεξα είναι ότι με την εξαπλή κεφαλή ο μεγάλος TFV4 ζεσταίνεται αρκετά λιγότερο από την τριπλή και την τετραπλή. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο βέβαια και η εποχή. Πρωτοξεκίνησα με τον TFV4 στα μέσα Αυγούστου, στη κάψα του καλοκαιριού δηλαδή. Ενώ την εξαπλή την πρωτοδοκίμασα τώρα, πριν 10 μέρες.

Στα 100W που την έχεις βάλει, μάλλον την πλησιάζεις πολύ κοντά στα όριά της την εξαπλή. Σε μένα στα 100W μου έκανε κάπως flat τη γεύση του Druiden, λίγο καλύτερα είναι στα 90W, αλλά το sweet spot για τα δικά μου γούστα είναι στα 80W. Πολύ ανθεκτική κεφαλή, σκυλί πραγματικό. Πλησιάζω τα 90 ml κατανάλωση υγρού, και δεν έχει πάρει χαμπάρι...  :)

Επίσης, θέλω Νίκο να σε ρωτήσω αν η εξαπλή σου "αφρίζει" και σένα το υγρό στον TFV4 mini. Μου κίνησε την περιέργεια, γιατί μόνο η εξαπλή μου κάνει αυτές τις εκατοντάδες μικρές φυσαλίδες στο Druiden, όπως ακριβώς το βλέπεις στη φωτό. Ούτε η τριπλή, ούτε η τετραπλή, ούτε η διπλή επισκευάσιμη μου το κάνει αυτό στο Druiden, μόνο η εξαπλή...  :dontknow:

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2015, 12:52 από Zarko27 »

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #151 στις: Δεκεμβρίου 13, 2015, 13:02 »
Η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καλλιτερη γευση στα 80 w αλλωστε για δοκιμη την επαιζα τοσο ψηλα

και για να δω αν αντεχει για πολλη ωρα σε σαυτα  τα w τα αντεχει ανετα αλλωστε καταναλωσα χθες

ολη μερα γυρω στα 20 μλ Ο ατμοποιητης ειναι πολυ καλος και ειδικα η κεφαλη κλαπτον η διπλη

ειναι το κατι αλλο και σε ντουμανι και σε γευση ενω η επισκευασιμη απλη κλαπτον ειναι πιο υποτονικη

καιστη γευση και στο ντουμανι βεβαια στην επισκευασιμη μπορεις να βαλεις ανετα και ss και να παιξεις

Γενικα μπορεις να κανεις οτι θελεις και με τις πολλες ετοιμες κεφαλες αλλα και με τις επισκευασιμες

νομιζω οτι ο ατμοποιητης δεν εχει ταβανι μπορεις να ατμισεις οπως θελεις :yes: :yes: :yes:

Ναι με την εξαπλη μου το κανει και εμενα πολλες φυσαλιδες αλλα λογικο ειναι γιατι η καταναλωση ειναι μεγαλη

οποτε η κεφαλη πρεπει να αναπληρωνει το υγρο παντως ειναι γαιδουρι και περριτο να σου πω οτι χθες που την επαιζα στα

ορια της εκανα ενα τανκακι μεσα σε 5 λεπτα και κανενα προβλημα :) :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2015, 13:09 από Δερεκοπουλος νικολαος »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #152 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 10:58 »
Περί διαρροών συνέχεια
Αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα για τις διαρροές που σταμάτησαν όταν γέμισα τον TFV4 με τις τρύπες του αέρα στην εντελώς ανοιχτή θέση, δεν φαίνεται να ισχύει τελικά, μερικές ώρες αργότερα τον ξαναγέμισα με εντελώς ανοιχτές τις τρύπες του αέρα και είχα πάλι έντονες διαρροές υγρού, τουλάχιστον 6-7 σταγόνες.  :(

Και τώρα πια δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ, αν δείτε τα reviews στο fasttech που έχουν ανέβει, τουλάχιστον 2-3 ακόμα χρήστες παραπονιούνται για τις διαρροές υγρού, μόνο όμως με την επισκευάσιμη κεφαλή, κανείς δεν έχει αναφέρει μέχρι σήμερα διαρροή υγρού με τις έτοιμες κεφαλές των 0,15Ω και 0,2Ω.

Προχτές, τη Δευτέρα, είχα αρχίσει να προβληματίζομαι έντονα με το θέμα των διαρροών υγρού. Είναι ένα πολύ σοβαρό αρνητικό στοιχείο, που από μόνο του είναι ικανό να αποτρέψει πολλούς ατμιστές από την αγορά του TFV4, ειδικά αυτούς που έχουν σκοπό να τον λειτουργούν αποκλειστικά με την επισκευάσιμη κεφαλή. Τον έλυσα λοιπόν ξανά, τον έπλυνα καλά, και αντικατέστησα το βαμβάκι που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση μετά από κατανάλωση 15ml από το HoneyBrew των 9mg νικοτίνη, που είναι αρκετά "βαρύ" υγρό και αφήνει πολλά κατάλοιπα.

Αφού έκαψα μερικές φορές το σύρμα της έτοιμης αντίστασης για να το καθαρίσω, έξυνα το κεφάλι μου, προσπαθώντας να καταλάβω, ποιος διάβολε είναι ο λόγος που προκαλεί τις διαρροές.  :hmmm: Έχοντας διαβάσει όλα τα reviews, όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι για τις διαρροές φαίνεται να ευθύνεται αποκλειστικά το στήσιμο της επισκευάσιμης κεφαλής. Μην μπορώντας να βγάλω άκρη, αποφάσισα να τον στήσω αυτή τη φορά βάζοντας ακόμα περισσότερο βαμβάκι. Πάω και κόβω λοιπόν, μια πολύ μεγάλη σε πλάτος λωρίδα από το Nakamichi, σχεδόν τριπλάσια σε πλάτος από ότι βάζω στους Kayfun!  :))

Με λίγο στρίψιμο παραπάνω, και πάλι αυτή η πολύ μεγάλη λωρίδα βαμβάκι πέρασε σχετικά εύκολα από την έτοιμη αντίσταση με τα τυλίγματα των 3,5 χιλιοστών. Αυτό ήταν παιδιά!  ;) Τρίτη μέρα τώρα ο TFV4 πηγαίνει τρένο με την επισκευάσιμη κεφαλή, μηδέν διαρροές:thumpup:

Απόλυτα στεγανός μετά από κατανάλωση 20ml ενός δικού μου υγρού, φραουλίτσα της Holy Juice σε βάσεις 100%VG της Umami, και με λίγη προσθήκη κατά 1/4 περίπου από τις βάσεις 100%VG της flavourtec, που "μελίζουν" στη γεύση και τις λατρεύω.  :_love_heart:

Είναι τελικά αυτή η τελική λύση για τις διαρροές; Δηλαδή η μεγάλη ποσότητα βαμβακιού στην επισκευάσιμη κεφαλή; Θα το μάθουμε σίγουρα τις επόμενες μέρες.  :)

(Image removed from quote.)

Μάλλον μπούρδες έλεγα τελικά,  :)) για την αιτία των διαρροών υγρού από τις τρύπες του αέρα που είχα με την μονή επισκευάσιμη κεφαλή. Και θα έπρεπε να το έχω υποψιαστεί νωρίτερα, απλά αν πήγαινα με τη λογική. Μετά από πολλά στησίματα στην μονή επισκευάσιμη κεφαλή, ότι κι αν έκανα με το βαμβάκι και το στήσιμο, αν τον γύριζα τον TFV4 στο πλάι για λίγο, επιτόπου γινόταν μια έστω και πολύ μικρή διαρροή υγρού από τις τρύπες του αέρα.

Χτες έστησα ξανά την μονή επισκευάσιμη κεφαλή. Έβαλα και καινούρια αντίσταση, μία από τις δύο έτοιμες εργοστασιακές με τα δέκα τυλίγματα που μου ήρθαν με την διπλή επισκευάσιμη κεφαλή. Η καινούρια αντίσταση μετρήθηκε στα 0.71Ω, ενώ η πρώτη είχε μετρηθεί στα 0.77Ω. Αρκετό βαμβάκι Nakamichi αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό όπως είχα κάνει παλαιότερα.

Αυτή τη φορά όμως, πέταξα το μικρό o-ring του κάτω μέρους, αυτό που βλέπετε στη φωτό 2, και έβαλα ένα που είχα βγάλει από μία εργοστασιακή κεφαλή όταν εξάντλησε τον κύκλο της και πήγαινε για τα σκουπίδια. Αυτό ήταν παιδιά, ούτε ίχνος διαρροής!  :thumpup:

Τώρα ότι και να κάνω, και να γυρίσω στο πλάι τον TFV4, ακόμα και να τον αναποδογυρίσω, δεν παίρνει χαμπάρι, απλά τέλειος από διαρροές.

Οπότε, αν σας παρουσιαστεί διαρροή υγρού από τις τρύπες του αέρα είτε με επισκευάσιμη, είτε με εργοστασιακή κεφαλή, αφού ελέγξετε τα δύο o-rings στο πάνω και κάτω μέρος καθώς και το σιλικονούχο που σφραγίζει το επάνω μέρος και είναι όλα εντάξει, τότε το αμέσως επόμενο πράγμα που πρέπει να υποψιαστείτε είναι το μικρό o-ring στο κάτω μέρος της κεφαλής. Αλλάξτε το με ένα άλλο και σφίξτε δυνατά. Λογικά η διαρροή θα σταματήσει...  :)

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Μου ήρθε σήμερα και ένας μαύρος μεγάλος TFV4 για να συμπληρωθεί η συλλογή. Στην έκδοση single από το fasttech στα 20 ευρώ περίπου τιμή. Επιτέλους στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ένα σετάκι με τα ανταλλακτικά o-rings.

Εδώ βλέπετε τις εμφανείς διαφορές στο μέγεθος που έχουν οι τρύπες του αέρα στους τρεις ατμοποιητές. Στα αριστερά ο πρώτος μεγάλος TFV4 που μου ήρθε τον Αύγουστο, και έχει τις μεγαλύτερες τρύπες από όλους. Στο κέντρο ο μαύρος μεγάλος TFV4 που ήρθε σήμερα, και έχει λίγο μικρότερες τρύπες. Και δεξιά ο μαύρος TFV4 mini που έχει τις μικρότερες τρύπες από όλους.

Και εδώ ο μαύρος TFV4 με μαύρο γυάλινο τανκ, τοποθετημένος στον Χιονόλυκο. Πολύ όμορφο σετάκι στα μάτια μου!  :_love_heart:

Το μαύρο τανκ δεν είναι ακριβώς μαύρο, παίρνει έναν πολύ σκούρο τόνο του μπλε σε ημερήσιο φωτισμό.

Δυστυχώς η ποιότητα βαφής στο κάτω μέρος της βάσης του TFV4 είναι κακή, ένα μικρό τμήμα δεν καν βαφτεί καλά, ο ατμοποιητής θα "ξεφλουδίσει" αρκετά γρήγορα.  :'(

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 14, 2015, 15:37 από Zarko27 »

Αποσυνδεδεμένος Injen

• **
  • 206
« Απάντηση #153 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 21:37 »
Καλησπέρα μπορεί κάποιος παρακαλώ να βάλει ένα λινκ για αγορά του tfv4 mini μαζί με καμμία clapton κεφαλή ? Είμαι περίεργος να τον δοκιμασω , αλλά Ελλάδα δεν τον έχω βρει πουθενά, ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 691
« Απάντηση #154 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 22:11 »

Αποσυνδεδεμένος Injen

• **
  • 206
« Απάντηση #155 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 22:48 »
Ευχαριστώ φίλε μου

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kristi

• *
  • 26
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #156 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:11 »
Χαχαχα! Φτιαξε δικο σου clapton! Βγαζει αλλη γευση! Πολυ καλυτερη για εμενα! Βεβαια δεν εχω δοκιμασει clapton στον tfv4, μονο σε Lemo 2. Αλλα η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη.

Απλο συρμα -> twisted θα ελεγα 50% βελτιωση γευσης.
Twisted -> clapton 100% βελτιωση γευσης.

Παντα συμφωνα με τους γευστικους καλυκες μου ;D

Εφτιαξα αντισταση ( Clapton 26/30 ga, 4 σπειρες σε 2,5 τρυπανακι, 0,61 ω) και η γευση του υγρου ( ετοιμο)  ειναι υποτονικη. Την αντισταση την τοποθετησα ετσι ωστε η αποσταση της απο την τρυπα εισαγωγης αερα να ειναι ιδια οπως με την στημενη που ηρθε με την συσκευασια του mini ( και με εκεινη η γευση ηταν υποτονικη). Τι μπορει να φταιει;

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:44 »
Watt?

Αποσυνδεδεμένος kristi

• *
  • 26
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #158 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 13:19 »
40

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #159 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 15:47 »
Μαλλον δεν ειναι αρκετα. Εγω με συρμα 27/32 αρχιζω και παιρνω καλη γευση στα 25W. Αρχιζω, οχι οτι δεν ανεβαινει αλλο  ;)

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #160 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 17:01 »
Πάντως, κι εγώ με την με την έτοιμη αντίσταση στην επισκευάσιμη κεφαλή με το σύρμα Clapton, δεν μπορώ να πω ότι έκοψα φλέβα με τη γεύση του υγρού. Και μιλάω για το HoneyBrew που θεωρώ ότι το ξέρω πολύ καλά σαν υγρό.  :hmmm:

Στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα με την Kristi φαίνεται να καταλήγω: ελαφρά υποτονική γεύση του υγρού.

Η απλή μονή επισκευάσιμη κεφαλή με το σύρμα Kanthal και την εργοστασιακή αντίσταση στα 0,75Ω και τα δέκα τυλίγματα, θεωρώ ότι δίνει μακράν καλύτερη γεύση. Ειδικά τώρα που της άλλαξα και το μικρό o-ring στη βάση και είναι πλέον απολύτως στεγανή, θα την έχω μόνιμα σε έναν από τους τρεις TFV4. Η γεύση του υγρού που δίνει είναι απλά καταπληκτική για τα γούστα μου.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #161 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 10:54 »
Λοιπόν, δοκίμασα και την TF-T2, την εργοστασιακή κεφαλή στο 1.5Ω, που βγαίνει σε δύο εκδόσεις, την απλή και την αεράτη, εγώ δοκίμασα την απλή έκδοση. Η Smok προτείνει από 20W έως 45W για την κεφαλή, αλλά ανεβαίνει ακόμα και στα 50W χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, όπως βλέπετε στη φωτό. Τα volt που απαιτεί η κεφαλή είναι σκέτη τρέλα,  ;D και όπως ακριβώς το περίμενα, το SnowWolf 200W είναι εντελώς ανίσχυρο να την ταίσει επαρκώς. Μέτρησα στο βολτόμετρο μέγιστη τάση 7.07V, δηλαδή τα μέγιστα πραγματικά βατ που μπορεί να της δώσει ο Χιονόλυκος είναι μόλις 33W.

Αντίθετα το ZeroSX δεν είχε κανένα πρόβλημα να την ταίσει επαρκώς. Ακόμα και στα 50W η κεφαλή δινει κρύο ατμό και χωρίς υποψία καμμένου. Δυστυχώς υστερεί αρκετά σε γεύση, το Druiden έβγαινε αρκετά υποτονικό, και ποτέ δεν πήρα αυτή τη πολύ ωραία γλυκύτητα της γλυκόριζας που έχω πάρει από άλλες κεφαλές του TFV4, όπως η μονή και η διπλή επισκευάσιμη κεφαλή ή ακόμα και η τετραπλή και εξαπλή εργοστασιακή κεφαλή.

Απροβλημάτιστη κεφαλή μεν, με αρκετά καλά ντουμάνια, αλλά υποβαθμισμένη γεύση, εγώ δεν θα της δώσω άλλη ευκαρία μάλλον...

• 691
« Απάντηση #162 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 11:11 »
Πάντως, κι εγώ με την με την έτοιμη αντίσταση στην επισκευάσιμη κεφαλή με το σύρμα Clapton, δεν μπορώ να πω ότι έκοψα φλέβα με τη γεύση του υγρού. Και μιλάω για το HoneyBrew που θεωρώ ότι το ξέρω πολύ καλά σαν υγρό.  :hmmm:

Στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα με την Kristi φαίνεται να καταλήγω: ελαφρά υποτονική γεύση του υγρού.

Η απλή μονή επισκευάσιμη κεφαλή με το σύρμα Kanthal και την εργοστασιακή αντίσταση στα 0,75Ω και τα δέκα τυλίγματα, θεωρώ ότι δίνει μακράν καλύτερη γεύση. Ειδικά τώρα που της άλλαξα και το μικρό o-ring στη βάση και είναι πλέον απολύτως στεγανή, θα την έχω μόνιμα σε έναν από τους τρεις TFV4. Η γεύση του υγρού που δίνει είναι απλά καταπληκτική για τα γούστα μου.  :thumpup:

Στην επισκευασιμη κεφαλη Klapton μπορουμε να χρησιμοποιησουμε αλλο συρμα και μενα δεν με ικανονοιησε

στο θεμα γευσης πχ ss συρμα και σε τι διατομη :)

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #163 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 10:57 »
Παρόλο που τους θεωρώ απατεώνες στο Gearbest και είχα υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναπαραγγείλω ποτέ τίποτα από δαύτους, τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και παράγγειλα τις δύο από τις τρεις ολόφρεσκες κεφαλές-κτήνη για τους TFV4/TFV4 mini. Από εδώ.

Στα 9,5 ευρουλάκια μόλις, και οι τύποι υποστηρίζουν ότι είναι οι μοναδικοί, ντε και καλά στον πλανήτη, που θα τις έχουν διαθέσιμες σε λίγες μέρες.  :))

Γουστάρω με τρέλα να δοκιμάσω να ατμίσω στα 150W με την TF-T4, αλλά να δω και τι ψάρια πιάνει η R3, η επισκευάσιμη τριπλή κεφαλή με σύρμα Clapton.  :)

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #164 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 19:31 »
Wow! Την βρισκω λιγο extreme την R3, αλλιως θα την τσιμπαγα και εγω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359937 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374853 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328206 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15299 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99935 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F