vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

605 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, grag, dallaskdp, manoslykos, Buliwyf

Smok TFV4

Αποσυνδεδεμένος tfekman

• *
  • 72
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Smok TFV4
« Απάντηση #285 στις: Απριλίου 30, 2016, 12:32 »
Μεσα στη συσκευασια απ το micro που εχει στη ft εχει επισκευασιμη ή μονο ανταλλακτικες;Γιατι στα specs γραφει coil rebuildable:No

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #286 στις: Απριλίου 30, 2016, 16:30 »
Έχει. Φαίνεται και στη φωτογραφία.

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• 731
« Απάντηση #287 στις: Απριλίου 30, 2016, 17:23 »
Σπυρο ποιαν επισκευασιμη εχει μεσα? 
Αυτη που ειναι για single, αυτη που ειναι για dual coil η και τις δυο? 
Παντως και γω ειχα την εντυπωση πως πωλουνται ξεχωριστα αυτες... :o

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #288 στις: Απριλίου 30, 2016, 17:48 »
Από την 3FVape που το πήρα εγώ, είχε μέσα την μονή επισκευάσιμη (έτοιμη με 0,62Ω Clapton).
Αλλά από τη στιγμή που είναι αυθεντικός και όχι κλώνος, υποθέτω πως παντού την ίδια θα έχει η συσκευασία.  ;)

Αποσυνδεδεμένος tfekman

• *
  • 72
« Απάντηση #289 στις: Απριλίου 30, 2016, 18:33 »
Κι απο 3FVape που βλεπω απ το link που εβαλες e-spy λεει coil not rebuildable στα specs. Οποτε το χτυπαω και οτι βγει βγηκε.
Σε γενικες γραμμες εισαι ικανοποιημενος με τον micro;

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #290 στις: Μαΐου 01, 2016, 18:13 »
"Τσίμπησα" κι εγώ τον Micro. Για να τον "παντρέψω" βάσει μεγέθους με το Pico.
Από γεύση, τι λέει άραγε;
Κατα κόρον, έχω σκοπό να τον δουλεύω με την RCA και το μικρό ανταπτοράκι που στενεύει τον πόλο του air flow για τσιγαρίσεις τζούρες, καθώς και με τις κεφαλές 1,2ohm και 1,8ohm (την 1,8ohm δίνει τουλάχιστον σίγουρα στη συσκευασία).
Εδώ Ελλάδα, έχει κάποιο κατάστημα τις άλλες κεφαλές (Micro STC2, Micro Ni200 κλπ) άραγε;
(Φυσικά στην παραγγελία έβαλα και την διπλή Micro R2 RBA!)
Εν αναμονή έλευσής του λοιπόν...

(Νομίζω επίσης, πρέπει κάποιοι από εσάς να έχετε τον Mini και να έχετε δοκιμάσει την RBA με το ανταπτοράκι για τσιγαρίσιες. Για καταθέστε γνώμες/εμπειρίες, παιζάκια μου...)

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #291 στις: Μαΐου 02, 2016, 02:42 »
Το ανταπτορακι στον mini παντως, για την κεφαλη TF-RCA δεν κανει και τοσο δουλεια. Δεν την κανει και πολυ τσιγαρισια την τζουρα, οποτε εχε το αυτο υπ' οψιν σου.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #292 στις: Μαΐου 02, 2016, 02:51 »
Άλκη, πέραν τούτου για το ανταπτοράκι, είδα/διάβασα ότι επίσης τον διαφοροποίησαν αισθητά και στο air flow για πιο σφικτές τζούρες σε σχέση με τους δύο προκατόχους του. Αρα λογικά, ο συνδυασμός σφικτότερου air flow & αντάπτορα, όλο και κάτι καλύτερο και πιο τσιγαρίσιο θα κάνει λογικά.
Όπως προείπα όμως, κυρίως για "κοτσάρισμα" πάνω στο Pico τον πήρα, καθώς και για καμια "πλεμονική" τζούρα (ναι ρε, θα τις αρχίσω κι εγώ επιτέλους για να μην με λέτε οπισθοδρομικό και συντηρητικό!  :laugh1: ) και για να δοκιμάσω ΚΑΙ αυτές τις εργοστασιακές κεφαλές-διαμάντια της SMOK...

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #293 στις: Μαΐου 02, 2016, 05:13 »
Α, δεν εχω ιδεα τι εχουν κανει στον καινουριο. Αν το φτιαξανε, μπραβο τους, γιατι πριν ειχε μικρη διαφορα!

Και ναι, ξεκινα τις πνευμονικες, γιατι δεν σε παιρνει αλλο!

Αποσυνδεδεμένος nikos7

• *
  • 50
« Απάντηση #294 στις: Μαΐου 05, 2016, 20:51 »
μπορει καποιοσ να προτεινει ενα καλο στησιμο για την rca που να παιζει σε ψηλα watt?μετα απο λιγες μερες με καποιεσ ετοιμες κεφαλες οτι και αν στησω μου φαινεται οτι ατμιζω αερα :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος zoulag

• **
  • 114
  • Lost in 3D
« Απάντηση #295 στις: Μαΐου 11, 2016, 21:57 »
Για τον φίλο Thorin13 που ζήτησε εντυπώσεις για τον micro.
Μου ήρθε σήμερα από Gearbest (παραγγελία 26/04) μαζί με 5άδα κεφαλών Micro-CLP2 και Micro-Ni200. Μέχρι στιγμής τον έχω δοκιμάσει με την Micro-CLP2 που παίζει στα 0,3Ω (30W-60W) και "ανέβηκα" μέχρι τα 50W στο Pico. Στην συσκευασία είχε μια 1,8 Micro-MTL και την Micro-RCA στημένη με ένα clapton. 
Η αγορά έγινε με αφορμή την πρόσφατη απόκτηση του Pico. Ήθελα κάτι μικρό και κομψό για να "δένει" μαζί του και πραγματικά αυτός ο συνδιασμός το πετυχαίνει.
Για τις τσιγαρίσιες τζούρες δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα γιατί δεν δοκίμασα την 1,8, αλλά θα σου πω πως είναι σχετικά με τον Triton II που έχω. Τρελός αέρας φίλε μου όταν είναι τέρμα ανοιχτό το air flow και τρελό ντουμάνι. Νόμιζα ότι έκανα πνευμονικές τόσο καιρό με τον Triton II, αλλά τώρα κατάλαβα την διαφορά. Κατά την εισπνοή ελάχιστη γεύση, αλλά κατά την εκπνοή είναι λές και το τρώς το υγρό. Μεστή γεύση και απολαυστική. 
Με την Micro-CLP2 στα 50W, το καταπίνει το υγρό. Νομίζω ότι αν είναι να βγεις έξω για ποτάκι θα πρέπει να αλλάξεις το τζαμάκι με το μεσαίου μεγέθους που σου δίνει μέσα στην συσκευασία (ή εαν θέλεις και με το μεγαλύτερο, αλλά μετά θα είναι όσο και ο Triton II σε μέγεθος) γιατί αλλιώς θα είσαι κάθε πολύ συχνά σε μια διαδικασία αναπλήρωσης του υγρού. Προσπάθησα να βγάλω το μικρό τζαμάκι του για να το αλλάξω με το μεσαίο, αλλά φοβήθηκα ότι θα το σπάσω. Τόσο σφηνωμένο είναι...
Για τσιγαρίσιες τζούρες, σαν τον Nautilus κανένας κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου (έχω δοκιμάσει μόνο τους Nautilus, Triton II και τον Smok TVF4 Micro).
Για φωτογραφίες και review νομίζω ότι ο πιο κατάληλος είναι η περσόνα του forum, ο e-spy.
Ελπίζω να βοήθησα.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #296 στις: Μαΐου 11, 2016, 23:14 »
ΟΚ, με κάλυψες... Μόνο για πνευμονικές λοιπόν!

Άλλωστε, αν θέλω τσιγαρίσιες τζούρες (που κατα κόρον μόνο τέτοιες κάνω), έχω τον Mini V3 μου...

« Απάντηση #297 στις: Μαΐου 11, 2016, 23:19 »
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΤΜΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

Από το συντονισμό:
Παρακαλούμε: Όχι ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Ένα εύκολο εργαλείο μετατροπής, είναι το Melobytes.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2016, 00:18 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος zoulag

• **
  • 114
  • Lost in 3D
« Απάντηση #298 στις: Μαΐου 12, 2016, 00:00 »
ΟΚ, με κάλυψες... Μόνο για πνευμονικές λοιπόν!

Άλλωστε, αν θέλω τσιγαρίσιες τζούρες (που κατα κόρον μόνο τέτοιες κάνω), έχω τον Mini V3 μου...
Δεν ξέρω τι θα γίνει με την 1,8 επάνω και το air flow στο ελάχιστο. Μπορεί και να κάνει MTL (τύπου Triton II με την 1,8), δεν το ξέρω, θα το δώ σε λίγες μέρες. Πάντως είμαι ευχαριστημένος με την αγορά. Φαίνεται καλός atmo και εύκολος στο refill. Τελικά μου αρέσουν πιο πολύ οι πνευμονικές από τις τσιγαρίσιες (τουλάχιστον για τώρα). Το μόνο κακό είναι η τρελή κατανάλωση υγρού.

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
« Απάντηση #299 στις: Μαΐου 16, 2016, 16:28 »
Πασπαρτου ατμοποιητης smok micro..
Eργοστασιακες για ολα τα γουστα,το ιδιο κ επισκευασιμη μονη,διπλη, σφιχτη κ αερατη τζουρα,γεμισμα απο πανω,διαρροες πουθενα ,εκτος κ αν δεν βαλεις καθολου βαμβακι στην επισκευασιμη  ;D
 Χωρητικοτητα απο 2.5 εως 5 ml.
Πολυ καλη κατασκευη.
Ντουμανια ακομα και με 0,25 συρμα,γευση φοβερη. υποτροφοδοσια με τιποτα, καμμενο με τιποτα,βαμβακιλα με τιποτα,Μπαμ μπουμ, με τιποτα, στησιμο της πλακας κανω γρηγορο χωρις πολυ προσοχη κ δουλευει λες κ εκατσα και εστηνα μια ωρα προσεκτικα
Αρνητικα 
Η επισκευασιμη δεν μπορει να ειναι βιδωμενη στην βαση για να στησεις. ::)
Αμα ειναι τελειως γεματος δεν μπορεις να λυσεις να αλλαξεις κεφαλη η να διορθωσεις την επισκευασιμη.
Ο ατμοποιητης ειναι για πνευμονικες με την rca με το ανταπτορακι κ κλειστο πολυ τον αερα κανεις και σφιχτες mtl. οχι τσιγαρισιες αν κ με σχεδον κλειστο τον αερα το καταφερνει κ αυτο.

Αφοβα παρτε τον δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα βρειτε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F